Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

15.02.06  20:23

« stilo1,6 mw

to Beaver2000
    kde jste se všichni poděli? Jste na stilo org? Nemůžu tomu servru přijít na chuť. Je to moc rozčleněno. Samé odkazy, moc otázek, moc odpovědí a nejde se v tom vyznat.
    Včera jsem dal auto do servisu. Budou měnit ty bourané části. Snad vše dobře dopadne.
    Jo a odešly mi vzpěry pátých dveří. Najeto 95 tis. Budou to také měnit.
    Ať se všem daří.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.06  19:22

« "Loose connection"

@ fido
    tahle hláška se objevuje i při vyšších teplotách, pokud je hodně vybitá baterie, viz. příspěvek od Dunlopa a pmpolise, když tady ještě aktivně působili. Mrkni ještě na stilo.org, hlášku způsobuje pokles napětí při startování pod únosnou mez a BC to takto komentuje :D. Další problém je v typu jednotky Bosch (Dunlop po 2 letech potíží konečně prosadil výměnu jednotky a veškeré failure message zmizely!!!)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.06  14:16

« Re:

No vidíš,ja nemám alarm,nič nehúka.PP píše len čo má.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.06  13:55

« Bez nadpisu

Ne ne neee, ja sem jinak se Stilounem uplne spokojenej, na vysost:) Jenom tam sou proste 2 3 chyby, ktery se taaaaaahnou a taaaaaahnou a taaaaaahnou a nikdo nevi/nevedel, jak je opravit. Jako bych byl prvni s touhle zavadou:)
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 15.02.06  07:50

« Bez nadpisu

Tak proč to tvoje "Shnilo" neprodáš a nekoupíš si nové auto ze země, kde emoce neznají /SRN/ ???
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.06  01:05

« Hlaska Loose connection

Btw. taky vam vase Shnilo hlasi v mrazech pri startu "Loose connection" a nebo je to zase jedna z italskych hlasek ze zeme, "kde ziji emoce"? Myy emoce z toho taky zijou... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.06  01:04

« Poruchovost nejen u Fiatu;) + alarm

Tak jsem se pobavil u clanku jednoho anglickeho nebozaka, ktery ma/mel problemy se svym Pažoutem 307 skoro stejny jako ja s elektronikou Stila - [odkaz]
    Btw. muj problem se samovolnym spinanim alarmu (vzdy signalizuje vloupani do haubny) se v servisu pred 2,5 mesicem vyresil tak, ze cely alarm po predchozich snad 10 navstevach v servisu a pokazdy nalezeni "nejaky" chyby a ujisteni, ze uz to bude OK, byl odpojen (zacatek prosince 2005) s tim, ze v pulce ledna bude novy software, ktery houkani zamezi. A doposud stale odkladaji, odkladaji, ze soft jeste neni... jeste tyden, jeste tyden. Esli mi o ty 2 mesice neprodlouzi zaruku, poleju jim kram snad kyselinou:)
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.06  21:15

« 1,6 mw

to Lumpy: samozřejmě jsem myslel ASR, a samozřejmě tupě nespoléhám na elektro. :shock:
    Myslím, že se stilo v kopci na sněhu necítí moc jistě. Možná má na to vliv i váha? Já vyjíždím z garáže a mám takový malý brdek a mám s tím problém. Na jedničku kola prokluzujou a na dvojku nemůžu motor dostat do otáček. Nereaguje hned na plynový pedál. Mám ho zmáčkly, ale reakce není okamžitá. Jak jsem v kopci a chci trochu přidat plyn, tak to zareaguje později no a mezitím auto zpomalí a už musím podřadit na jedničku no a ta zase prokluzuje. Teď vyjíždím rovnou na jedničku, pomalu, tak aby se kola nepřetočila.
    Možná je to v řidiči. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 11.02.06  12:39

« Bez nadpisu

Opět stará pravda - samosvorný diferenciál a umění práce s pedálem spojky a plynu žádná elektronika nenahradí... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.06  11:38

« Re: ASR...

to LUMPY: tak jest, teď nedávno jsme se díky vypnutému ASR doslova vyškrábali do slušného kopce, když jsme se vždycky prohrabali až na posyp a kousek popojeli, se zapnutým ASR ani rána...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  16:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: mw1,6

tak potom nič.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  14:13

« Re: Re: Re: Re: Re: mw1,6

To je jedno, jaký je to model. Pokud je ASR součástí výbavy, je na tunelu vedle tlačítka CITY tlačítko ASR. Není-li tlačítko ASR přítomno, nemá auto ASR. ABS Bosch 5.7 mělo i v základní verzi funkci ASR, novější Bosch 8.0 ji má jen v kombinaci s ESP.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  11:28

« Re: Re: Re: Re: mw1,6

Dík za radu.no ja mám ten novší tip.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  11:03

« Re: Re: Re: mw1,6

Novější Stila už protiprokluz nemají, pouze jako součást ESP. Pokud je, vypíná se na středovém tunelu vedle tlačítka CITY.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  10:52

« Re: Re: mw1,6

Blbá otázka.ale ako sa to vypína?
  • « 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 10.02.06  10:05

« Re: mw1,6

ASP systém neznám, znám jen ESP a ASR,chtělo by to aspoň správně opsat 8-s Zřejmě píšeš o protiprokluzu,tedy ASR - ten je dobrý na rovné cestě.Pokud zapadneš nebo potřebuješ projet větší vrstvu sněhu,je lepší ho vypnout (určitě pokud nasadíš řetězy),jinak samozřejmě nejdřív přibrzdí prokluzující hnací kolo a pak začne event.ubírat výkon - proto je třeba trochu více přidat plyn,ať má z čeho ubírat a nedusí se...
    Jel jsem nedávno do prudšího kopce,byl nucen zastavit na uježděném sněhu sypnutém škvárou - ASR On,bez šance.Trochu jsem couvl na tvrdší sníh ke krajnici,pomalým pouštěním spojky se gumy "chytly" a bylo vyhráno.Tím chci říct,že je třeba taky používat mozek,ne jen tupě spoléhat na elektroniku! Když vletíš do zatáčky na sněhu 120, nepomůže ti ani jinak skvělé ESP 8)
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.06  06:58

« mw1,6

Ctěl bych znát vaši reakci na systém ASP teď v zimních podminkách. Jak napadl ten sníh, tak ho mám pořád vypuntý. Nejde se s tím rozjet. Pořád ubírá výkon a jak je nějaký malý kopec, tak to hned chcípne. Nebo to mám nějak špatně nastavené. Pneu mám nové firestone. Tam by problém neměl být.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.06  19:40

« Re:

joj fakt,som si zle prečítal.Ale vieš uviesť aspoń jeden príklad čo platí v praxi keď má meší motor vačší krúťák ako vačší.Som sa s tím ešte nestretol.
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 09.02.06  19:17

« Bez nadpisu

Tys mne nepochopil. Já neměl na mysli tyhle konkrétní motory. Byl to příklad. Že i objemově menší motor s míň koňma může být výhodnější, jestliže nabídne vyšší toč. moment.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.06  18:15

« Re:

No tak prevodovky boli trochu upravené.
    Vítanou novinkou již základních modelů Stila jsou šestistupňové manuální převodovky. Proti motoru 1.2 16V byl změněn čtvrtý (z 1,21 na 1,12) a šestý převod (z 0,765 na 0,77)
    1,4 16v
    Zdvihový objem (ccm): 1368
    Nejvyšší výkon (kW / ot/min): 70 / 5800
    Nejvyšší toč. moment (Nm / ot/min): 128 / 4500
    1,2 16v

Zdvihový objem (ccm):1242
    Nejvyšší výkon (kW / ot/min):60/5500
    Nejvyšší toč. moment (Nm / ot/min): 113/ 4250
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…