Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  22:02

« Bez nadpisu

Tak se také přidám s nevšedním dotazem. Nevíte jestli se dá do originálního rádia s CD přidělat vstup (alespoň stereo jack)? Mám ještě staré, které nepřehraje MP3 a audioCD využívám minimálně. Dík za radu T. Hrdina (mám 1.2 a zatím jsem spokojen. Dokázal už někdo z 1.2 vymačknout rychlost přez 200km/h?)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  21:26

« Re:

no já jsem nebyl v autorizovaném servisu a jak jsem vyjel ze servisu tak mi přestalo blikat dual service a ted už musím na další tak si myslím že je zbytečné dávat velké prachy za to co udělají jinde a stejně
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.06  13:45

« Bez nadpisu

[odkaz]
    ďalšie obrázky nového stila ..undefined
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.06  17:01

« Bez nadpisu

Ve značkovém servisu jsem byl pouze na první prohlídce ( při 25 000 km ). Po návratu ze servisu se mi při každém startu objevuje hlášení "Service due". Nyní mám najeto 110 000 km. Na hlášení jsem si už zvyknul - ničemu to nevadí. Do značkového servisu kvůli tomu přece nepojedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  23:47

« Re: Re: Re: Servis MW JTD?

no urcite bude.Jednou mi zapomeli v servisu to vymazat z pocitace,a pp pri startu daval najevo ze nebyla provedena planovana udrzba,tak jsem asi za 2 dny zbytecne jel zase 60km do servisu a 60 zpet,pak bylo vse v poho.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  23:07

« Re: Re: Servis MW JTD?

no to by aj mna zaujimalo...ci PP bude stale buzerovat..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  22:18

« Re: Servis MW JTD?

Opravte mě, jestli se pletu, ale myslím si, že pokud nepojedeš do autorizovaného servist na prohlídku, tak bude řvát palubní počítač, žes prohlídku neudělal. Možná se to dá přes Examiner vypnout...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.06  21:04

« Re: Servis MW JTD?

čau na této adrese je autorizovaný servis pro naše miláčky v Praze 5
    [odkaz] čau
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.06  21:02

« Bez nadpisu

čau te Stiláci tak co jak vám jezdí?No musím měnit zadní brzdy protože mi jedno kolo píská ale nevím jestli to nedělají ty 16´´ široká kola jak jsem vjel do díry nebo jen je to širší než auto.A co vy jak vám to jezdí??
  • « 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 20.05.06  14:23

« Re: @ Kubas

OK, dík za info. Jinak je vůbec něco, na co bych si se Stilem měl dát pozor? Nemyslím takové ty základní věci jako nehonit za studena apod., ale třeba něco specifického pro Stilo? Ptám se ale spíš jen tak preventivně, protože to auto za 3roky/150tkm prokázalo příkladnou spolehlivost... Jo a nemáte někdo zkušenost s [odkaz] - tuším jsem tam kdysi byl s Bravou a byli fajn... Tak že bych na olej apod. jezdil tam...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.06  08:43

« @ Kubas

Ciao,
    pokud už zůstaneš posledním majitelem a jsi schopen si dělat drobné servisní opravy a výměny sám, potom nemá smysl jezdit do servisu na prohlídky. Podle toho, co píšeš, máš určité zkušenosti a když ne, tak zcela určitě umíš číst >:D v servisní knížce, kde jsou zapsány servisní intervaly a kontroly. Pokud máš vybavení a zkušenosti i na větší opravy, tak nemáš co řešit. Servis v Praze mohu (za sebe) doporučit Fiat & Alfa Romeo IMOFA, vyjma lakování :!:
    Přeji dalších 150 tis. km v pohodě a bez problémů 8)
  • 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 20.05.06  08:14

« Servis MW JTD?

Ahoj všichni. V dohledné době se stanu majitelem Stila MW JTD 115 a měl bych následující otázku - auto bude mít najeto cca 150tis.km a po celou dobu bylo servisováno ve značkovém servisu - má smysl dál do značkového servisu jezdit na předepsané prohlídky? Nebo je lepší se na to vykašlat, neutrácet prachy, měnit prostě jen olej, hlídat si interval rozvodů a pak prostě řešit údržbu tak, jak se jednotlivé součástky budou hlásit (mám na mysli zejména brzdy, možná podvozek atd.)? Jde mi o to, abych jen kvůli razítku v servisce nenechával v aut.servisu balík peněz. A ještě jedna otázka - poradí někdo dobrý autorizovaný i neautorizovaný servis v Praze a okolí? Díky všem za názory, ať se vám daří...
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.06  07:22

« vetranie

Stilo 1.2 2001 105000km.Mal som tiež podobný problém,musíš vymeniť peľový filter.Za steračmi sa žiadny filter nenachádza.Ak sa zníži množstvo privádzaného vzduchu do auta ,treba meniť peľový filter - presne takto to je aj popísané v návode na používanie auta! Ja si ho mením tiež sám,kúpim si ho v predajni za menej ako polovicu a ušetrím ešte 0,5 hodiny v servise. Nachádza sa od spolujazca v stredovom tunele.Musíš dať dolu veľký plast asi 2 úchyty a pri konci od motora je taký úzky plast ten dať dolu a pod ním je peľový filter.Aby sa dal ľahko vytiahnuť ja dávam dolu aj spodný plast pod otváracou skrinkou.Zatlačíš tam asi 3 kolíky v štuploch a padne ti dolu.Mne to trvá asi 10 min.Menil som si ho sám už 3 krát a v pohode.Nech to jazdí :D
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.06  22:33

« Bez nadpisu

čau te lidi potřeboval bych poradit jestli nevíte jak je vjetrání auta tak jestli tam jsou pod tou lištou u motoru jak jsou stiraše ve předu tak jestli tam není nějaký filtr protože mi to nějak slabě fouká i když to dám na plno a i když přepnu polohy na výdechách a všude.Díky jestli poradíte.mail je jakubcalabro@seznam.cz
  • 00 Reagovat !

foto

19.05.06  22:27

« Bez nadpisu

čau te tak já jsem taky zkoušel to Range Of empty a ujel jsem na to ještě 60 km ale pak už níc myslím si že je to jen orientačně a nemůžeme to brát doopravdy ale zase se to hodí na dlouhé cesty nebo tak protože si myslím že je to good věc v autě.
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.06  18:10

« Bez nadpisu

Potenciální příčina problému:
    - pojistková skříňka v motorovém prostoru
    - motorek škrticí klapky
    - řídící jednotka motoru (výkonový stupeň ovládání škrticí klapky)
    Tento motor (resp.vstřikování MM) žádnou "váhu vzduchu" nemá!
  • 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 16.05.06  13:32

« Fiat mobil

Budete-li si pořizovat nový mobil,nesmíte si nepovšimnout těchto kousků:
    FIAT mobil
    :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.06  10:27

« Re: Re:

PROSÍM VŠECHNY FIAŤÁKY NALÉHAVĚ O POMOC PŘI HLEDÁNÍ AUTA - V NOCI Z 15. 5 NA 16. 5. 2006 BYLA ODCIZENA STŘÍBRNÁ ALFA ROMEO 155 Q4!!! Na zadním pravém blatníku měla cca 30 cm šrám od parkování, jinak se jedná o jedinečný kousek, nikdy nebouraný, v perfektním technickém stavu. Nové pneumatiky Ceat Tornado, nové přední brzdy OMP (vrtané a frézované kotouče), při ubrání plynu trochu syčí, modré hadičky Samco na turbu, kovaná kola Speedline s 24 malými šrouby na obvodu, mezi řadicí pákou a ruční brzdou byly přepínače tlumičů AUTO/SPORT, interiér mavěšedá kůže kombinovaná s tmavou látkou. Jedná se o jedinečný kus v ČR. Každou informaci vedoucí k nelezení auta odměním!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.06  15:13

« Re:

NO ja mam Stilo 5D 1,6 16v.Je to skvele auto.Nema chybu.Sice mam len 5000 km.AD ta 1,2 16v.Newiem ked som ju mal ja v Brave tak po celych 65 000 km co som ten motor mal tak jazdil velmi dobre na svoj objem.
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.06  22:21

« Bez nadpisu

Čau te lidi mám dva Fiaty Stilo jeden 1,2 a druhý 2,4 ta 2,4 je fakt super ale ta 1,2 když sní jezdí nějaký stařík tak je pak lenivá ale když ji honíte většinou pořád Paha-Ostrava tak se i rozhýbe a jezí pak dobře ale nevyrovná se 2,4.A co vy máte za Stilo??Můj email je jakubcalabro@seznam.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…