Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 30.05.06 14:49
« Re: Tomáš Hrdina
Čauky, taky mám Stilo 1.2, ale 200km/hod. se mi nepodařilo z něho vytáhnout. Jel jsem max 190km.a to docela z dlouhýho kopce a moc se mu nechtělo, ale třeba se mi to jednou povede:) Napiš mi když se Ti to povede, ale hlavně jak se Ti to povedlo... -
"-- skrytý --" 24.05.06 13:53
« Re: Stilo zabezpečení...
Po te, co jsem videl video, jak borec otevrel Defend Lock behem 5 vterin universalnim klicem a cetl clanek o tom, ze to funguje u jakehokoli zamku, doporucuji zabezpecit auto skrytym vypinacem. Sam se na to chystam, az bude v lete vic casu. -
Mr.Murphy_ 24.05.06 13:33
« Stilo zabezpečení...
Ještě bych se chtěl zeptat, jaký je váš názor na zabezpečení Stila... Jak už jsem psal, kupuju MW JTD Dynamic a nerad bych o něj přišel... Auto nemá žádné extra zabezpečení kromě toho z výroby - vyplatí do něčeho navíc investovat??? A co kola? Budu tam mít originál 16" s pojistným šroubem? Mám si je ještě připojistit nebo stačí tahle ochrana? Auto bude parkovat v Praze - dík za vaše tipy... -
"-- skrytý --" 23.05.06 22:10
« Bez nadpisu
Ještě se přidám s ukazatelem paliva na dojezd. Já si vzpomínám, že na podzim jsem jel s ukazatelem na 26km, pak to zmizelo a ujel jsem ještě 15km k benzínové pumpě, ale kolik opravdu zbylo v nádrži dodnes nevím. Dost jste mě zarazili, že to není přesné, trošičku mě teďka zatrnulo.