Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.12.01  02:52

« Re: Stilo delo

NCAP bude urcite fasa, ved punto ma super vysledok.
    ale hlavne nech ten interier nevrzga, lebo v alfe166 aj v passate su kvalitne vyzerajuce interiery ale na tych nasich cestach vrzgaju oba
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  10:16

« Re: Stilo delo

Nejezdí se s tím špatně, jen je trochu hlučnější, něž jsem si představoval (motor 1,8).
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.01  12:31

« Stilo delo

No videl jsem 3d parkovat v ulici pred mym obstaroznim kramem.. Je to uchvatne tvarovana selma, robustni vzhled /sem zvedav na NCAP/, robustni palubka, uzke frajerske okna /uvnitr asi velky pocit bezpeci/. Tapecirunk v modre mne trochu zarazil, z fotek mam dojem ze interier /dvere, sedla/ si delali icka sami. Jinak jsem zvedav na novou Corollu 3d, ta ma asi podobny strih karoserie.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  21:36

« Re: Re:

Upřednostňuju přírodnější textilie (nebo možná jen tak naturálně vypadají a je to stejně vikslajvant :-)) něco takovýho režnějšího a nezničitelnýho, co je třeba v Tipu nebo Temprách. Nebo něco originálnějšího, třeba kombinace rákosu a paličkované dečky.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  14:53

« Re:

theo-a jaky by jsi chtel mit tapecirung, dreveny, kovovy? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.01  14:05

« Stilo

Mne sa Stilo velmi paci- bol som sa nan pozriet a aj povozit. Potesil ma vnutornym priestorom (meriam 186cm), jazdil som 1,8 ale osobne som zvedavy na 1,2 so 6stupnovou prevodovkou. Malý objem v kombinácii s vysokymi otackami a 6stupnovou prevodovkou -je lakadlom nielen kvoli spotrebe. Spracovanie sa mi celkom pozdava-konecne sa uberaju spravnym smerom, aj ked je naskodu ze sa z image vytratil charakter talianskych aut.
    Je mojim horucim kandidatom.
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.01  21:23

« Bez nadpisu

Ještě jedna věc - co se mi moc nelíbí, je ten tapecírung z té bezva syntetiky, které ríkají mikroplyš. Ale jak jsem později zjistil, ten matroš je teď asi ohromně v kursu, protože straší i v jiných autech(např.v P307), dokonce i vyšších tříd (nová Laguna):-(
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.11.01  21:46

« Bez nadpisu

Já sem neměl ještě čas se s ním projet.... Sem úplně zaděblanej...
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.01  18:34

« Bez nadpisu

Tak se k tomu furt nikdo nemá, tak já to tady začnu. Předevčírem jsem byl na vlastní kůži vyzkoušet Stilo a možná jsem čekal moc velkej zázrak. Hlavně jsem si sliboval hodně od interiéru, kterej není zase o tolik větší než u Bravy (asi díky celkově robustnější konstrukci). Hlavně mě zklamalo, že Stilo -předváděčka nebylo vybavený tou posouvací zadní sicnou a mořem dalších věcí, co jsou za příplatek. Prostě tam měli úplný holátko, i když těch 6 airbagů, ABS + všechny možný asistenti nejsou špatný, ale při té jízdě jsem to nikde neopřel, tak jsem nic z tohoto neocenil. Motor byl 1,6, trochu hlučnější, ale podstatně dynamičtější, než jsem třeba zkoušel v Golfu. Osobně jsem byl nažhavenej na 85 kW JTD. Dneska jsem byl vyzkoušet Peugeot 307 a ten mě teda zklamal, ten prostor vevnitř je fakt žalostnej (na moje míry - to měřím slabých 194 cm) na ty vnější rozměry a nezachrání to ani kufr 420 litrů, když musím při sezení vzadu mít hlavu nabok jako velký šéf (abych se vlezl). Abych byl OK za volantem, musel jsem mít sedadlo úplně dole i když volan byl úplně nahoře, jinak jsem kolenama klopýtal o volant ( u Stila jsem mohl kliďánko vyjet sedadlem až nahoru). Ale v měřítku nižší střední třídy je Stilo poměrně slušně prostorný, koneckonců i 307 proti Golfu nebo Astře je úplně jinde.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…