Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: to Autozakomplex & věrný nohsled Huf
no tu to vre ! ( vrelo ? ), i skoda byla jeste nedavno smejd a dnes si v cesku dovoli byt cenou nad konkurenci, zatimco presne opacnou roli pusobi v Nemecku. Ocesane Stilo bez ABS, airbagu v zakladu atd.,by se uz zrejme asi cenou zase podbizelo. Fiat je nejhorsi automobilkou v Evrope, ale neni to podle mne Fiatem jako autem, nebo by mohlo byt nejhorsi auto ( konkretne Punto ) nejprodavanejsi v EU za rok 2000 ? Nepripada mi podle nemeckych webu, ze by se podbizelo cenou. -
wolff 06.02.02 09:29
« Bez nadpisu
VW si lepší motory neschovává, ono žádné lepší nemá. Dokladem buď W8. K tý větě o GV se vracet nebudu. Design Multiply a NB je opravdu věcí názoru. O tom, že by Fiaty byly levné sračky, o tom bych polemizoval. O nic levnější než VW nikdy nebyly. To, že se VW občas nějaký auto povede (stará A4 a dál nevím) a to že Fiat nějaký auto zkazí (Ritmo, Regata), je věcí jinou. Ale neustále do podsouvat je nechutné. S elektrikou nevím? Někdo to někde psal, ale já s tím problémy nikdy neměl. Z 6 let sem měnil 1 žárovku v brzdových světlech. To spíš VW většínou nesvítí, tak jak mají... -
Saab 06.02.02 07:04
« Re: to SAAB
to Huf: kdo se o auta zajímá SAAB zná, ale "obyčejným" lidem to moc neříká, zkus si udělat anketu v hospodě. V současném zaměstnání taky SAABa nikdo neznal a teď už ho zná i sekretářka :-)
to AutokomplexCZ: škoda je, že VW si lepší motory nechává jen pro sebe (1.6, nový 2.0 atd.). Tu samolepku může odlepit jen jeho majitel (brácha), já jsem jen "pilot", který ho používá na delší tratě. -
« Re: to Huf
Mě osovně se teda Multipla docela líbí. Na hliníkách v černý barvě je dost dobrá. Pro mě je ale nejdůležitější, že dovnitř dostaneš vpohodě jednou 6 lidí i bygáží, podruhý 2-3 lidi s výbavou na dovolenou vč. kol. Navíc nepotřebuju se nikde předvádět... V interiéru je spousta poliček atd. jen ta kaplička kdyby byla před řidičem. Šestnáctistovka benzín prej není nicmoc, ale 1,9 JTD/110hp je dobrá. Navíc je to nyní skoro za cenu Stila. Škoda jen, že na ni jentak nenašetřim... :-) -
Saab 05.02.02 11:54
« Re: to SAAB
to Huf: starej je "jen" 10 let. A co by to mělo být jiného než SAAB, snad Toyota :-) Jinak stál 250.000,- kč a obdiv při vyslovení slova SAAB v hospodě nečekej, většina lidí jej totiž ani nezná. Obdiv vzbudíš mezi saabisty s 15 let starým SAABem 900 Cabrio, jehož cena se v současnoti pohybuje až k 400.000,- kč ! A stydět se v něm taky nemusíš, protože ten design je stále víc než dobrý, viz. jeho foto na [odkaz]