Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Sedadlo řidiče ?
Taky jsem se tomu verdiktu nad sedadly divil, ale pro mě je důležitý moje zjištění - při mých 194 cm zatím absolutně nejpohodlnější sedadla ( že by se Fiat zaměřil na dlouhány ? :-)) Třeba 307 se zdála taky dost pohodlná, ale volant se mi zdál i v nejvyšší poloze dost nízko, takže výsledný dojem jsem měl mnohem lepší ze Stila. Jen to syntetický čalounění se mi moc nelíbí, snad bude aspoň praktický. Zrovna včera jsem u nás na ulici viděl 5D Stilo ve stříbrno zelenkavé metalíze a na tom poledním slunku to byla pastva pro oči. Začíná se mi ňák moc líbit ! -
« Re: Sedadlo řidiče ?
Přední sedadla byly snad ve všech testech vyzdvihovány, narozdíl od zadních, které jsou moc rovná, takže fakt nechápu co to testuje za lidi.Já měřím 190 a nemám problém.Měl jsem možnost vyzkoušet i třidveřovou verzi a tam jsou ty sedáky ještě lepší.
Co se týká spotřeby, jezdím za 8,5l/100 km (motor 1.6) většinou po městě, ale zatím mám najeto jen 3500 km, tak se to snad zlepší. -
« Sedadlo řidiče ?
Docela jsem se divil, když asi před týdnem testovali v MF dnes Stilo a hlavní a co si vzpomínám snad jediná výtka byla k sedadlu řidiče. Prej se jim nedařilo se do sedadla zavrtat. Já osobně jsem se teda zavrtal jako zatím v žádným autě (srovnatelné třídy) a taky v testech v autočasopisech naopak vyzdvihují přední sedadla kromě variability interiéru na to nejlepší, co na autě je. Tak asi mají v MF po obrně :-)) A taky jsem se už nedivil, když Stilo dostalo v hodnocení spotřeby jen 8 bodů( průměrná spotřeba s velkým podílem krátkých jízd po městě 5,3 l) proti hodnocení Passatu 9 bodů ( průměr kolem 6,5 litrů, ve městě pak do 9 litrů). -
« Re: to Autozakomplex & věrný nohsled Huf
no tu to vre ! ( vrelo ? ), i skoda byla jeste nedavno smejd a dnes si v cesku dovoli byt cenou nad konkurenci, zatimco presne opacnou roli pusobi v Nemecku. Ocesane Stilo bez ABS, airbagu v zakladu atd.,by se uz zrejme asi cenou zase podbizelo. Fiat je nejhorsi automobilkou v Evrope, ale neni to podle mne Fiatem jako autem, nebo by mohlo byt nejhorsi auto ( konkretne Punto ) nejprodavanejsi v EU za rok 2000 ? Nepripada mi podle nemeckych webu, ze by se podbizelo cenou. -
wolff 06.02.02 09:29
« Bez nadpisu
VW si lepší motory neschovává, ono žádné lepší nemá. Dokladem buď W8. K tý větě o GV se vracet nebudu. Design Multiply a NB je opravdu věcí názoru. O tom, že by Fiaty byly levné sračky, o tom bych polemizoval. O nic levnější než VW nikdy nebyly. To, že se VW občas nějaký auto povede (stará A4 a dál nevím) a to že Fiat nějaký auto zkazí (Ritmo, Regata), je věcí jinou. Ale neustále do podsouvat je nechutné. S elektrikou nevím? Někdo to někde psal, ale já s tím problémy nikdy neměl. Z 6 let sem měnil 1 žárovku v brzdových světlech. To spíš VW většínou nesvítí, tak jak mají... -
Saab 06.02.02 07:04
« Re: to SAAB
to Huf: kdo se o auta zajímá SAAB zná, ale "obyčejným" lidem to moc neříká, zkus si udělat anketu v hospodě. V současném zaměstnání taky SAABa nikdo neznal a teď už ho zná i sekretářka :-)
to AutokomplexCZ: škoda je, že VW si lepší motory nechává jen pro sebe (1.6, nový 2.0 atd.). Tu samolepku může odlepit jen jeho majitel (brácha), já jsem jen "pilot", který ho používá na delší tratě.

Bud chces FIAT NEW - jako ja jsem dlouho vahal . a nakonec koupil osvedcenou MAREU WEEK (i kdyz kdybych nemel family,tak nevaham a nebo chces dost dobre vypadat,byt jak se rika "in",a delat hodne velkej dojem.Ale nakonec je to jen muj nazor - kazdopadne jestli jdes at do toho ci toho ,chybu urcite neudelas - ale kazdopadne kdybys mel zajem - mohu sehnat at to ci to za dost dobry price a hlavne bez problemu - vse dokazu zajistit.
PS:
Samo ze jsou to vse NEW Cars.