Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Stilo vs. 147
Ty troubo,to jsi nepochopil, ze o tom to v tomhle pripade neni....?!Srovnavas hrusku se zeleninou!!!
Bud chces FIAT NEW - jako ja jsem dlouho vahal . a nakonec koupil osvedcenou MAREU WEEK (i kdyz kdybych nemel family,tak nevaham a nebo chces dost dobre vypadat,byt jak se rika "in",a delat hodne velkej dojem.Ale nakonec je to jen muj nazor - kazdopadne jestli jdes at do toho ci toho ,chybu urcite neudelas - ale kazdopadne kdybys mel zajem - mohu sehnat at to ci to za dost dobry price a hlavne bez problemu - vse dokazu zajistit.
PS:
Samo ze jsou to vse NEW Cars.
-
« Re: Sedadlo řidiče ?
Taky jsem se tomu verdiktu nad sedadly divil, ale pro mě je důležitý moje zjištění - při mých 194 cm zatím absolutně nejpohodlnější sedadla ( že by se Fiat zaměřil na dlouhány ? :-)) Třeba 307 se zdála taky dost pohodlná, ale volant se mi zdál i v nejvyšší poloze dost nízko, takže výsledný dojem jsem měl mnohem lepší ze Stila. Jen to syntetický čalounění se mi moc nelíbí, snad bude aspoň praktický. Zrovna včera jsem u nás na ulici viděl 5D Stilo ve stříbrno zelenkavé metalíze a na tom poledním slunku to byla pastva pro oči. Začíná se mi ňák moc líbit ! -
« Re: Sedadlo řidiče ?
Přední sedadla byly snad ve všech testech vyzdvihovány, narozdíl od zadních, které jsou moc rovná, takže fakt nechápu co to testuje za lidi.Já měřím 190 a nemám problém.Měl jsem možnost vyzkoušet i třidveřovou verzi a tam jsou ty sedáky ještě lepší.
Co se týká spotřeby, jezdím za 8,5l/100 km (motor 1.6) většinou po městě, ale zatím mám najeto jen 3500 km, tak se to snad zlepší. -
« Sedadlo řidiče ?
Docela jsem se divil, když asi před týdnem testovali v MF dnes Stilo a hlavní a co si vzpomínám snad jediná výtka byla k sedadlu řidiče. Prej se jim nedařilo se do sedadla zavrtat. Já osobně jsem se teda zavrtal jako zatím v žádným autě (srovnatelné třídy) a taky v testech v autočasopisech naopak vyzdvihují přední sedadla kromě variability interiéru na to nejlepší, co na autě je. Tak asi mají v MF po obrně :-)) A taky jsem se už nedivil, když Stilo dostalo v hodnocení spotřeby jen 8 bodů( průměrná spotřeba s velkým podílem krátkých jízd po městě 5,3 l) proti hodnocení Passatu 9 bodů ( průměr kolem 6,5 litrů, ve městě pak do 9 litrů).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!