Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Stilo
Celkom zaujimavy voz, ale ako je to s kvalitou? U Fiata sme zvyknuti na zle licovanie karoserie, ale aj interieru, slabe diesely a nizku kvalitu dielenskeho spracovania. Stilo sa tvari uplne inak, ale snad to nie je len vidina kvality za kvalitnu cenu. Este k dizajnu, ten jeho opuchnuty zadok mi moc nevonia. -
« Stilo?Stilo...
Přidal bych malý příspěvěk, v týdnu jsem byl s Bravou u Fiata na servisce a šel jsem se podívat na Stilo, zpocený znuděný prodavač nejdřív skoro ani neotevřel u Stila dveře, natož svoji hubu, ale když se domák, že je zájem a měl jsem od nich Bravu tak začal kmitat. Jenom mi trochu zarazilo, když začal že k nim chodí lidi a místo Stila chtějí koupit novou Bravu. Taky bylo dost divný když na konci pohovoru začal vypisovat ZÁZNAM o JEDNÁNÍ, to bylo jako u výslechu, asi za to maj prémie, jinak je Stilo pěkný, dost zajímavých věcí, ale kolik toho člověk v reálu využije nevím. Fiat ale to už asi není, Fiat byl tvarově vždycky jinde, ale na divnou novou Vectru nemá, Pán Bůh ochraňuj zavilé Opláky, ty to do nich ženou... -
"-- skrytý --" 25.04.02 10:08
« retuse na fotkach SAABa :)
SAABe, Ty fotky toho SAABa jsou pekne. Ale moc me pobavila snaha vyretusovat SPZetku. Ptas se proc?:-) No protoze ta SPZetka se skvele na tom vyblejskanem laku odrazi a je citelna pod vlastni SPZetkou :-))) (jen vzhuru nohama) :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

To máš asi tak jako tady v Americe. Přes den neuvidíš jediný schopný auto, ale v noci je všichni vytáhnou (Porsche, sem tam i Ferrari, či Corvette a H a D)...Je to o STILU...