Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
Tu slevu cca na benziňáky asi dávají všichni, JTD prej jdou dobře na prodej, tak jsou bez slev. O tom 1,6 JTS mám informace od regionálního prodejce Fiatu, snad to není kachna. Jestli je to pravda, máme se na co těšit, JTS má cca o 10 % vyšší výkon i krouťák než TwinSpark - a jaký to jsou motory. -
« Re: stilo pro střední evropu
To Stilo se už měsíc prodává, jde o verzi 1.2 Actual.Má 2x bag,nemá rádio,výškově stavitelnou sedačku,brzdového asistenta a ještě nějaké drobnosti, zato má v základu klimu, cena zůstala stejná, a to 442.000,- za 5dv.Podle mě je to krok vedle, na Fiatu ČR jsou uplně tupí, jestli si myslí že tohle je řešení malých prodejů.Měli to očesat uplně a s cenou být tak na 380.000,-.
Podle mých info by Punto mělo dostat motor 1.2 16V JTD s výkonem asi 60 koní, už aby to bylo.Tvar bych neměnil,podle mě je OK. -
« Re: Stilo
Diky. To rad slysim, ze nejsou zadny problemy. Mame Punto2, jedno z prvnich, 80 PS, zatim zcela bez problemu a uvazujeme o vetsim aute. Stilo je hezke az na druhy pohled, neni to tak, ze by se libilo okamzite. Jeli jsme s nim loni na podzim (1,6 5dv.) tenkrat mi prislo celkem line, ale melo najeto asi 400 km. -
Byla tam i fotka Stila Weekend, celkem podařené, rozhodně se mi to líbí víc než 307 SW, kde mi přijde ten zadek takový rušivý ke kulatému zbytku. Stilo W mi přijde vzhledem k hranaté přední části mnohem vyváženější.Doufám že zůstane zachován sundávací nárazník, ať mají ostatní co kopírovat.