Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.08.02  05:33

« Bez nadpisu

aky je vlastne rozdiel medzi stilom a 147?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 28.08.02  08:28

« Re: nová maska pro Punto II.

www.quattroruote.it, mám doma i ten časopis a tam je spousta informací ohledně toho faceliftingu
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.02  19:12

« nová maska pro Punto II.

Kde jste ji kdo viděli?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.02  19:12

« Re:

Tu slevu cca na benziňáky asi dávají všichni, JTD prej jdou dobře na prodej, tak jsou bez slev. O tom 1,6 JTS mám informace od regionálního prodejce Fiatu, snad to není kachna. Jestli je to pravda, máme se na co těšit, JTS má cca o 10 % vyšší výkon i krouťák než TwinSpark - a jaký to jsou motory.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 27.08.02  15:33

« Bez nadpisu

Nevím jestli to mají všichni prodejci, ale pražská Imofa dává slevu 50t.Kč na Stilo 1.6 Active.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 27.08.02  15:27

« Theo

Odkud máš tu informaci o tom motoru 1.6? Ten novej předek u toho Punta podle mě vypadá líp než ten současný, je změněn i nárazník a světla jsou větší.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.02  22:52

« Re: stilo pro střední evropu

Taky se divím, že chtějí upravovat tak nadčasovej design, jako má Punto II.
    Jó ještě jedna věc - do Stila má snad přijít i novej motor 1,6 JTS !
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.02  11:46

To Stilo se už měsíc prodává, jde o verzi 1.2 Actual.Má 2x bag,nemá rádio,výškově stavitelnou sedačku,brzdového asistenta a ještě nějaké drobnosti, zato má v základu klimu, cena zůstala stejná, a to 442.000,- za 5dv.Podle mě je to krok vedle, na Fiatu ČR jsou uplně tupí, jestli si myslí že tohle je řešení malých prodejů.Měli to očesat uplně a s cenou být tak na 380.000,-.
    Podle mých info by Punto mělo dostat motor 1.2 16V JTD s výkonem asi 60 koní, už aby to bylo.Tvar bych neměnil,podle mě je OK.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 26.08.02  08:08

Facelifting Punta bude od května příštího roku, dostane dva nové motory 1.3 16V JTD a benzinovou 1.4 s 90 koňma, předek bude vypadat jako u Stila a nějaké změny mají být i v interiéru.
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.02  23:07

« stilo pro střední evropu

Tak prej mají dojít za nějakej měsíc do ČR očesaný Stila (jen 2 airbagy atd), tak jsem zvědav na cenu. Taky už snad konečně bude 1,2 JTD v Puntech
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.02  19:13

« Re: Stilo

Je pravda že motor 1.6 je trochu tupějsi, ale taky tahá 1250 kg.Oproti Puntu 16V to bude sakra rozdíl,to je žihadlo,ale jízdní komfort je o něčem uplně jiném...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.02  07:38

Diky. To rad slysim, ze nejsou zadny problemy. Mame Punto2, jedno z prvnich, 80 PS, zatim zcela bez problemu a uvazujeme o vetsim aute. Stilo je hezke az na druhy pohled, neni to tak, ze by se libilo okamzite. Jeli jsme s nim loni na podzim (1,6 5dv.) tenkrat mi prislo celkem line, ale melo najeto asi 400 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.02  19:29

Jestli chceš vědět něco konkrétního, tak se ptej.Já sem max. spokojený, žádný problém, spotřeba u motoru 1.6 s klimou asi 7.5 l ,většinou po městě, akorát sem měl chtít parkovací senzory, špatně se to odhaduje při parkování.
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.02  12:28

« Stilo

Mohl by tu někdo z majitelů Stila shrnout své dosavadní zážitky a zkušenosti? Uvažujeme o 1,6 nebo 1,8 benzín. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.02  13:49

« Re: Re:

To dělá ten rozdíl mezi zaobleností Marei a hranatostí Stila.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.02  21:03

« Re: Re:

Stilo Weekend vypadá větší než Marea W., ale prý je o pár cm kratší. A ty zadní světla vypadají jako z Volva.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.02  07:15

« Re:

Byla tam i fotka Stila Weekend, celkem podařené, rozhodně se mi to líbí víc než 307 SW, kde mi přijde ten zadek takový rušivý ke kulatému zbytku. Stilo W mi přijde vzhledem k hranaté přední části mnohem vyváženější.Doufám že zůstane zachován sundávací nárazník, ať mají ostatní co kopírovat.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.07.02  18:35

« Bez nadpisu

Těžko
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.02  18:14

« Re:

Wolffe, když nějakej čas počkáš, tak se to objeví možná na stránkách autohit.cz.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.07.02  15:00

« Bez nadpisu

To chce klid. Nerozčilujte se. Ale docela mě mrzí, že si to nemůžu přečíst. Nemůžete to někdo naskenovat na wolff@email.cz. Když tak dík...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…