Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  01:45

« Bez nadpisu

@ LOPATA
    Pavle, tak to teda čumím, já mám teď spotřebu kolem 7L, ale převážně jezdím po Praze.
    THX předem za fotky, mám ale nějaké problémy s FTP, zatím jsou tam fotky jen moje a bobiho, od pmpolise fotky mám doma, ale nejsem schopen je dostat na server, i když vím, že tam mám místa dost :-(
    Už aby běželo stilo.org :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  00:07

« Re: Klima vs. výkon motoru

Zdar, B2000
    nyní jsem jezdil, s naším 1,4 MW, do 6,7l/100km (kombinace město 40% a okrsky - trasy do 30 km) měřeno přes PP i tankováním průběžně během 16000 km. Klima "auto full" mám neustále zapnuto - po výměně v servise 100%. Při hlídání předpisů jezdím nyní i za 5,4l/100km (Příbor -Zlín - delší trasa) - 2+1+plný kuférek, průměrka 60km/h.) - ale podtáčím to ;-) . "Děsím" se za klik budu jezdit, jak vypnu klimu :-)).
    PS: fotky z Bumbálu ti pošlu asi tento týden.
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.06  22:40

« stilo 1,6 mw

tak s nosičem neporadím. Nemám a ani neplánuji. Mám kombi a ještě se nestalo, aby mi tam něco nevlezlo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  18:05

« Re: stilo 1,6 mw

to r.c.
    tajné to snad není, stojí 225 tkč. Já vím že se píše hodně o závadách, od toho je taky fórum, aby si majitelé (nejen)postěžovali, pochopitelně i pochválili své miláčky, i takové věci tu byly řečeny. Jsem ráda, že se nám podařilo sehnat vůz kupovaný a hlavně pravidelně servisovaný v ČR. Servis si musím nějaký vybrat, nejbližší v okolí je asi 30 km a pak ještě i dál, ale myslím, že ten bude dobrý, zatím jsem nic špatného neslyšela. U nás po okolí Stil vůbec moc není, i když nám teď jezdí po městě jeden 3D žluťásek!
    Ještě bych se zeptala - budeme si kupovat střešní nosič, můžete mi nějaký doporučit? Je výhodnější ten pod střechu nebo do těch fixačních bodů?Moc děkuji za případnou odpověď.
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.06  17:13

« stilo 1,6 mw

to Ruzenka: určitě budeš spokojená. To víš, více se vždy napíše o závadách, než se vychvaluje auto. Hodně bude záležet na servisu, který se bude starat o auto a hlavně, jak se k autu budete chovat. Jestli to není tajné, kolik bude stát auto?
    to Tommy 11: díky, zkusím to. Uvidíme. Mám už měněnu pravou část. Takže možná je vadná ta levá. Ale zkusím s tím pootočit.
    Všem ať to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  11:53

« Re: 1,6mw

zkus s ním pootočit trochu kolem osy, prý to pomáhá.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.06  18:57

« Stilo

Tak ke konci příštího týdne bychom si měli přivézt naše vybrané Stilo domů. Je to 1.6, výbava Dynamic + další libůstky navíc, 3 roky staré, cca 70 tkm najeto, zdá se být ve velmi slušném stavu. Už se nemůžu dočkat, moc a moc se těšíme, až nám bude stát v garáži. Trochu se ale děsím všech těch drobných závad, prolezla jsem toto fórum od první stránky až po dnešek a zapsala si různé postřehy, na co je třeba dávat pozor. Snad nám bude dlouho sloužit k naší plné spokojenosti. Držte nám palce! :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.06  21:59

« Bez nadpisu

Nové info nemám ani já, od mého posledního příspěvku nic nového nevím. Jen upřesním - Pharao psal do mailu:
    ...takze to zrejme bude az do we trvat nez se zase forum rozjede...
    Nahrávají celou tu databázi (má dost GB) na nový hosting (Pharao a DaBlubb), snad se jim to povede co nejdříve.
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.06  13:13

« Bez nadpisu

no..piatok poobede....nemate nejake nove info od dunlopa? ved to uz pomaly tyzden nejde....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.07.06  03:15

« Bez nadpisu

Tak dúfajme, že im to nebude trvať moc dlho. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.06  22:47

« Bez nadpisu

to pise aj gfx-medium ci ako sa to volaju na ich uvodnej stranke ;)
    je dost divne, ze takto doslova odpoja tak navstevovanu diskusiu... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.07.06  13:09

« Re: stilo.org

Co jsem se zatím díval do LOG souborů, tak to nejspíš nejede vůbec nikomu, nejenom CZ sekci.
    Bohužel na FTP přístup nemám, to mají jen super-admini, takže jsem před chvílí psal Pharaovi (který ovšem nemá nyní PC), snad se to podaří vyřešit co nejdříve.
    EDIT:
    Tak už to vím, společnost, u které je diskuzní fórum umístěno (hostingová firma), změnila program kvůli nadměrnému downloadu (??). Provádí se tedy přenos celé databáze na jiný hosting, což bude nějakou dobu trvat, Pharao odhaduje do víkendu :roll:
    Mimochodem, společnost poskytující hosting byla německá....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.06  19:59

« stilo.org

@ ALL
    Admin Pharao je doma v D, ale bez PC, admin CZ Dunlop, zatím nic neví, během zítřka zjistí, co se dá. Dnes po obědě jsem s Dunlopem telefonoval. Vydržet :!:
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.06  16:33

« 1,6mw

stilo.org mi také nefunguje. Dnes mi odešel ten tlumič co drží páté dveře. Nevím, jak se tomu přesně říká. Ale z toho bych velkou hlavu nedělal. Ty dveře jsou velmi těžké. Teď je to vidět, jak to třeba držet v rukou.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.06  11:44

« Re: stilo.org

nie nefunguje ani mne
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.07.06  10:44

« stilo.org

All: funguje vám fórum www.stilo.org ??? Mě už asi třetí den ne, je chyba u mě nebo u nich??
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.06  08:18

« Re: stilo

Niektoré závady čo mal Roman, možem potvrdiť. Ja som tiež po cca 60.000km musel meniť ľavú tyčku stabilizátora - nechal som vymenit aj pravú nech mám zase pokoj do 120.000km. Cena 3000Skk.
    Škrtiacu klapku som mal tiež zanesenú, ale prejavovalo sa to len kolísaním otáčok na voľnobehu. Vyčistenie som nechal urobiť v rámci pravidelnej prehliadky, zaúčtovali si nejakých 200Skk.
    Zapaľovacie cievky na 1.6 su známa vec, na stilo.org sa to už preberalo, jedná sa konkrétne o typ SAGEM, tí čo maju inú značku mozu kľudne spávať.
    Taktiež ta hadica u klímy ma slabé miesto vpravo dole pri hrdle ako vchádza do chladiča, už som o tom čítal na stilo.org v nemeckej casti.
    O ostatných chybách som zatiaľ ešte ani nepočul. A mne sa zatial, hoci mám SAGEMy vyhýbajú aj problémy so zapalovacími cievkami a aj s klímou. Dúfam, že mi to vydrzí.
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.06  21:16

« stilo 1,6mw

ještě k těm fotkám nového stila. Asi i na tom stilo.org to nejsou ty pravé. Tak sory.
    to Roman: je to nepříjemné tolik závad. Já mám 1,6mw actual r.v. 03, najeto 97tis. a auto šlape jak hodinky. Každých 20 tis km jezdím do servisu, vše měněno podle ser. knížky. Zatím mi měnili jen kost na levém i pravém kole. Spotřeba oleje na 20 000 km cca 0,2l. A to auto si kupoval nové nebo starší? A ještě v jakém servisu si to opravoval? Hodně záleží na servisu, jak ti vychází vstříc. A tobě moc nevycházeli.
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.06  16:06

« Bez nadpisu

No před Stilem jsem měl Kia Sephia Leo 1,5 GTX a musím říci, že to bylo bezvadné auto a vůbec se nesypalo, se Stilem se to nedá srovnat, proto nyní pokukuji po Kia Cerato, ale ještě více se mi líbí Kia Carens
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 03.07.06  15:57

« Bez nadpisu

Romane, můžu? většina tebou uvedených "závad" byly spotřební věci. Na většině aut musíš měnit kotouče, musíš měnit spojku, musíš měnit ramena. Otázka je jestli je to nutné ve 100 000 a nebo ve 120 000. Ale každé auto takové závady má...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…