Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Zkusenosti s dvanactistovkou
Zlutá je jen pro verzi Dynamic a Abarth.Já mám Stilo 1.6 a když sem jezdil s 1.2 tak se mi ten motor zdál živější a díky kratší převodovce jde líp do otáček.Mám stříbrno-zelenou metalízu a zdá se mi že Stilu sluší spíš světlejší barvy. -
« Zkusenosti s dvanactistovkou
Pomalu mi dobiha leasing na Punto 12 8V ELX. Pomalu budu mit na tachometru 80000 km. To auto jsem koupil rok a pul stare s 15 000 km na budiku. Takze tech 65k km jsem nalital za rok a pul. Fakt pohoda. Na dalnici 150-160 km/h lehce, spotreba 6l. Vrele vsem germanofilum doporucuji. Mam ho ve svetle zelene metalize. Nadhera. Problemy by se daly spocitat na prstech jedne ruky. Vlastne zadne nebyly. 2 x praskla zarovka, mimochodem dost draha, je to H7, jednou zablbl central a jinak nic. A jednou jsem to bouchl ja. Svetlo, kapota, blatnik naraznik. Skoda 52 000. Takze vrele doporucuju pojistit. Jestli se zadari, tak na podzim jdu do Stila 1,2 16V petidver. Ojojoj. Ma ho uz nekdo? Jak to jede? Staci ten motor na tu vahu? Jako sluzebni ridic jsem si behem studii odlital v Marcedesu sve rychle roky takze ted jezdim spise plynuleji a plyn nemam na podlaze. Spise se divam kolem. Da se petidver koupit v te pastelove zlute, nebo ta je vyhrazena jenom pro sporting. Ktera barva se vam na Stilu libi nejvice? Ta svetle zelena metaliza je na mem Puntu fakt nadherna, ale nevim jak by slusela vetsimu autu. -
matuS 04.09.02 05:47
« Re: Re:
Śtilo a 147 mají odlišnou podlahovou plošinu a samozřejmě motory. Nedokážu Ti popsat tech. rozdíly, ale mám od obou aut prezentační CD, tam jsou i konstrukce náprav, atd... Ke konci roku má bejt 147 GTA, tak uvidíme jak to pofrčí
jarous> dikes, ale skor by ma zaujimalo take porovnanie, ze ako sa v nich sedi, kolko je okolo miesta a jazdne vlastnosti. -
« Re: ceny
Slevy platí pro každého, a jsou platné do konce roku.Povodňové slevy jsou ještě větší, to je Punto asi za 220.000,-
Ideální se mi zdá Punto Sound s CD, subwoferem, volantem a řp v kúži, hliníkový dekor na palubce,anatomické sedačky, posilovač atd....
V pondělí si ho koupil známý a ten interier je fakt supr. Až usliší o těch slevách tak ho určitě trefí.
Ceníková cena je 309.000,- nyní 269.000,- -
wolff 30.08.02 20:33
« Bez nadpisu
Sem si nidky žádné nevšiml...No uvidím. omrknu to...No jo noví majitelé, nový personál...Jo sem si všiml, že tam během měsíce proběhly velký, velký změny. A světe div se k lepšímu...Když jde o to, tam nikdy nikdo neměl dobrý znalosti (z prodavačů). Takhle je aspoň na co koukat a ještě se víc projedeš. Pustí tě na dálnici? -
Dealeři jako takoví tyhle věci neovlivní, je to pouze blbost na Fiatu ČR. Mám dobré vztahy s místním dealerem, tak mi takovéhle věci objasnuje.Fiat ČR vymyslí nějakou kravinu, naobjednává auta a ty pak rozešle prodejcům,a ti si to můžou hodit, protože každé dealerství je v podstatě obyč. firma,která má hlavní starost prodávat auta co jí tam stojí, aby neplatila úroky z prodlení.Mimochodem to Stilo Actual ( Junior je přesnější :-) je pouze v jedné barvě a to zeleno-stříbrné.... Fakt blbost. -
Ti redaktoři z Autohitu jsou fakt hvězdy - třeba ten nepředstíranej údiv, že se 16v musí víc točit :-)) Včera jsem se konečně vezl Stilem 1,2 a byl jsem velmi mile překvapen. Překvapivá dynamika (na ten zdvihovej objem), super spotřeba (podle palubního počítače při 90 na 5ku 4,9l ) a to předení motoru... jen ta prodejkyně, co to se mnou projížděla.. byla překvapena, že je to 6 kvalt, a snad kromě sky-window neuměla nic ovládat- asi proto mě hned pustila za volant a ne až v půlce, jak to obvykle dělají. Zato si všimla, že jsem asi cyklista, byl jsem v kraŤasech ale nevím, jestli si všimla místy vypracovanýho svalstva nebo silniční lišeje , jak jsem sebou nedávno švihl. No ale pak se neptala, jestli mám večer čas, škoda. (byla kategorie "na chatu dobrá").
Jinak ta očesaná verze je asi výplod ČR Fiat dealerů- 2 airbagy, zato klima v základu, ale např. sedadlo řidiče bez výškovýho polohování atd.! Navíc se na to nevztahuje sleva jako na normální verze, takže ve finále je levnější vybavenější verze, než jakýsi Stilo - junior. Docela logický, ne? -
« Re:
Nemá smysl nad tím brečet, jak by asi ten časák skončil když by nelezl do zadku vw ? Já osobně jsem otevřený každému názoru, ale podobné články mě utvrzují v tom že lidé pracující v podobných obrázkových časopisech o autech tam jsou jen kvůli tomu, že se zadarmo povozí a pak opíšou žvásty od německých časáku.Konkrétně AUTOHIT je pěkný šit, který když dělá srovnávací test tak nikdy nenapíše proč je něco lepší a co je naopak horším a jaké je konečné srovnání.Co kdyby se na ně někdo naštval, že jo? Navíc je zajímavé se podívat kdo uvedené media vlastní, a jak známo koho chleba jíš, toho píseň zpívej... -
wolff 29.08.02 18:27
« Bez nadpisu
Tak sem si konečně měl možnost přečíst to porovnání Stila s tím Golfem. Ten článek psal buď totální *, nebo nějakej člověk bez řidičáku (=*), nebo Huf, nebo ATX, nebo jinej Germanofil. On nemohl v těch autech sedět, natožpak jet. Prý pískají gumy...Tam měl asi zimní, ne?A nebo jel do šikany 140 (proto asi ten hlučnější motor)...jak je zvyklej tam jezdit 60 s Golfem...Stilo je o 100 kg těžší, nu ale Golf je proti němu německy robustní a solidní. Taky má Stilo horší motor, to, že má o 2s lepší zrychlení na 100 je asi subjektivní blbost...Sem fakt nasranej...
jo a hlavně nesmím zapomenout, že má Stilo nepřehlednou přístrojovou desku...No hlavně, že je v Golfu všechno přehledný...A taky, že zas tejný peníze mají stejnou výbavu...Tak nějak se zapomělo na ty další airbagy a trkační kontroly a podobně...No on asi ten pisatel nevěděl o čem je řeč...