Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  16:27

« Re: SW

to Hasna: Kterou Ladu mas na mysli?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  16:26

« Re: Fiat Stilo SW

Jo, jo, s designem je to stejny jako s holkama. Sorry, pokud jsem se dotkl nekoho, kdo ma nebo smeruje k 5-dverovemu Stilu.

Co se tyce tech petivalcu, tak Abarh si leckdo nekoupi treba proto, ze potrebuje auto s velkym kufrem. Jinam Abarth je peknej, jen ten posilovac rizeni kdyby nebyl tak citlivej. BTW, nevite o nejaky firme, ktera by se zabyvala upravama posilovacu rizeni. Mne se v dnesni doba zda, ze vetsina aut ma precitlivele posilovace. To moje Tempra ho ma docela akorat - na jedny strane to s nim zvladne i manzelka na parkovisti, na druhy pri vyssich rychlostech sympaticky slabne (degresivni charakteristika?).

Jinak u kombiku se vetsi motor hodi i z toho duvodu, ze v zime ma pohanena naprava diky jeho vyssi vaze lepsi trakci. Pokud mne pamet neklame, tak Marea mela pri uvedeni na trh v nabidce hned benzinovej i TD petivalec.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  16:15

« Re: SW

Ani me se nelibi. Mam petidver a ten je podstatne hezci, ale tady se asi neshodneme :-) Holt nekdo ma rad holky ..........
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.02  15:37

« SW

No me se ten kombik teda nelibi. Jestli koupim Stilo, tak jednoznacne petidver. To SW vypada z boku a zezadu jako nova Lada.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  15:08

Koupit si Stilo s pětiválcem, 2400 cm3 přece není
    problém. Je to Stilo Abarth, jenom musíš sáhnout
    hlouběji do kapsy, hi.
    Hodně pohodových kilometrů !
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  12:15

Docela dost se mi to libi. Z boku to vypada trochu jako Subaru Legacy (fotky pred pul rokem, kdy to melo zadni svetla ve sloupcich, zase pripominaly Volvo). Zezadu ten prolis stredni casti vypada naprosto "stilovsky" i kdyz nemuzu rict, ze by se mi tento detail nejak moc libil. Uvidime jak to bude vypadat nazivo. Oproti 5-dverovemu Stilu to ale urcite bude designova perla. Jinak trochu me zklamala pocatecny nabidka motoru - do tak velkyho auta urcite meli Fiati hned dat svoje osvedceny petivalce.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  09:10

Zatim nechci soudit, ale podle toho obrazku se mi nelibi. Hlavne zezadu ne, vypada to jak nakladak. Ale kdo vi, treba tomu prijdu na chut az to uvidim live. Trochu mi to z boku pripomina Focus.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  08:57

Myslim že se to povedlo. Nejvíc se mi líbí z boku. Na záď si budu chvilku zvykat, čekal jsem světla ve sloupcich. Škoda že na něj nebudu mít :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.02  07:55

[odkaz] r=automoto&c=A020917_ 165224_automoto_lci
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.02  07:54

« Fiat Stilo SW

Jak se vam libi?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.02  19:27

« Re: Nove Stilo 1.6 16V

Tohle ten výdech spravovali taky, je na to nějaká servisní informace a dealer by to měl vědět a odstranit, trvalo to asi 20 minut a od té doby je to OK.Pokud vím tak Stilo Weekend bylo k vidění v Auto-tipu, taková špionážní fotka,jinde sem to neviděl,ale premiéra by měla být co nevidět
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.02  16:05

« Stilo SW

Psalo se tu o Stilu SW, nevíte někdo nějaký stránky kde se to dá skouknout? Moc a moc mě ten kombík zajímá. Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.02  07:16

Mea culpa, to skutecne vypada na koberecek. Jsou nejaky velky. Me to bylo divny, ze by to delalo takhle :-))))) No bohuzel ten ruch v kabine jde od toho plastoveho pruduchu co je pod prednim oknem. Kdyz ho podrzim tak to nedela. Tak doufam, ze to muzou nejak utahnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.02  06:50

Mám Stilo od začátku roku a žádně rušivé zvuky tam nejsou, co se týká dveřní gumy, je potřeba si uvědomit, že je tam kvůli utěsnění, proto může být někde nakřivo, ostatní auta ji mají schovanou pod dveřním rámem,proto se ti možná nepozdává.S tou spojkou bych to tipl, že ti zůstal pedál pod koberečkem,ne? Jinak přeju hodně spokojených km.
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.02  13:42

« Nove Stilo 1.6 16V

Zdravim vsechny. Minuly ctvrtek se ze me stal novy Stilak :-) Pred par lety jsem mel Punto a byl jsem spokojenej. Nechal jsem se tedy trochu zmanipulovat manzelkou a koupil jsem Stilo 1.6 16V s klimou za nejakych 449 000,- Zatim jsem moc nenajezdil, ale setkal jsem se s nekolika problemky. Podotykam, ze to je u me naprosto normalni. Kdyz jsem si koupil novou fabii, porad sem resil nejake veci. Ja jak si neco koupim, vzdycky mam problemy :-) Ale k veci. Kdyz se podivate na gumu kolem dveri, mate ji take takovou matnou a misty mi prijde, ze je tam nasazena trochu podivne. Dalsi problem se mi stal jednou se spojkou. Zaradil jsem zpatecku a spojka zustala seslapla a nesla vyslapnout. Nepodarilo se mi znovu nasimulovat, nevim, mozna jsem mel spatne zarazenou rychlost, ale fakt nevim. No a pak mam trochu drobnost, neco mi harasi zezadu, ale mam podezreni, ze je to vercajk v kufru u rezervy. Jinak je to opravdu pekne auto. Nejsem zadny znalec, proste auto mam na jezdeni, ale jezdi se s nim fakt pekne. Vysoky posez, prehled, zatah motoru taky ujde, ale musi se vic vytacet. Zatim jsem az na ty drobnosti velmi spokojen. Jeste cekam na montaz mul-t-locku a taky na changer, ktery ale kdo vi kdy bude. Bylo mi receno, ze tam lze dat pouze original fiat. Nevim, ale vzhledem k tomu, ze se musi nejakym kodem sparovat s radiem bych tomu i veril. Setkal se nekdo s podobnymi potizemi?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  17:25

« Re: Fiaťák

Neřekl bych že 1.2 je tižší, spíš má uplně jiný zvukový projev, ale hlučnost se mi zdá stejná.Toho 3-dveřáka ti trochu závidím, je mnohem hezčí než 5 dv.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  17:21

« Re:

Já jezdím asi za 8 po městě s klimou. K tomu motoru 1.6, koupil sem ho proto, že to auto stálo s klimou, posuvnýma sedačkama, komfortním paketem a metalízou 460.000,- oproti ceníku, který byl asi 510.000,- Zkoušel sem i 1.8, která byla skoro o 100.000,- dražší, ale rozdíl se mi zdál minimální. Mám ho za hotové a příští rok ho chci vyměnit za kombíka JTD, takže sem tehdy nad tou volbou moc neuvažoval a bral co bylo a myslím že sem udělal moc dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  15:07

« Re:

Ta 1,2 verze má překvapivou dynamiku, barvu určitě nějakou světlo - nejlépe metalízu v nějaké studenější barvě.
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.02  12:38

« Bez nadpisu

Dik za postrehy. Uz se na nej moc tesim. Mate je na lizacku? Pripadne, ze ano, u koho? Znamy z Fiat autosalonu mel Stilo 5D 1,2 na dovolene a mel kombinovanou spotrebu 5,1 l/100km. To zni mym usim naprosto skvele.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  09:24

« Re: Zkusenosti s dvanactistovkou

Mám Stilo 1.2 3D, světle modrá metalíza - super, od března 02 a nemůžu si stěžovat.
    Vše funguje jak má, žádné vrzání a podobné nešvary. Předtím jsem jezdil 6 let v Puntu, teď si
    ho koupili naši mladí a také bez problémů. Za 6 let výměna zadního dílu výfuku a baterky.
    Opravdu se už těm tzv. germanofilům jen směju.
    1.2 Stilo je pro pohodové ježdění naprosto OK.
    Pokud bych měl volit jiný výkon, tak potom už
    1.8, ať to upaluje. 1.6 mezi tím bych nebral.
    Podotýkám, že jsem měl možnost jet se všemi třemi
    motory. 1.2 je také tižší než 1.6.
    Tolik k dotazu. Přeji hodně spokojenosti s novým
    Stilem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…