Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Fiat Stilo SW
Jo, jo, s designem je to stejny jako s holkama. Sorry, pokud jsem se dotkl nekoho, kdo ma nebo smeruje k 5-dverovemu Stilu.
Co se tyce tech petivalcu, tak Abarh si leckdo nekoupi treba proto, ze potrebuje auto s velkym kufrem. Jinam Abarth je peknej, jen ten posilovac rizeni kdyby nebyl tak citlivej. BTW, nevite o nejaky firme, ktera by se zabyvala upravama posilovacu rizeni. Mne se v dnesni doba zda, ze vetsina aut ma precitlivele posilovace. To moje Tempra ho ma docela akorat - na jedny strane to s nim zvladne i manzelka na parkovisti, na druhy pri vyssich rychlostech sympaticky slabne (degresivni charakteristika?).
Jinak u kombiku se vetsi motor hodi i z toho duvodu, ze v zime ma pohanena naprava diky jeho vyssi vaze lepsi trakci. Pokud mne pamet neklame, tak Marea mela pri uvedeni na trh v nabidce hned benzinovej i TD petivalec. -
« Re: Fiat Stilo SW
Docela dost se mi to libi. Z boku to vypada trochu jako Subaru Legacy (fotky pred pul rokem, kdy to melo zadni svetla ve sloupcich, zase pripominaly Volvo). Zezadu ten prolis stredni casti vypada naprosto "stilovsky" i kdyz nemuzu rict, ze by se mi tento detail nejak moc libil. Uvidime jak to bude vypadat nazivo. Oproti 5-dverovemu Stilu to ale urcite bude designova perla. Jinak trochu me zklamala pocatecny nabidka motoru - do tak velkyho auta urcite meli Fiati hned dat svoje osvedceny petivalce. -
« Re: Nove Stilo 1.6 16V
Tohle ten výdech spravovali taky, je na to nějaká servisní informace a dealer by to měl vědět a odstranit, trvalo to asi 20 minut a od té doby je to OK.Pokud vím tak Stilo Weekend bylo k vidění v Auto-tipu, taková špionážní fotka,jinde sem to neviděl,ale premiéra by měla být co nevidět -
Mea culpa, to skutecne vypada na koberecek. Jsou nejaky velky. Me to bylo divny, ze by to delalo takhle :-))))) No bohuzel ten ruch v kabine jde od toho plastoveho pruduchu co je pod prednim oknem. Kdyz ho podrzim tak to nedela. Tak doufam, ze to muzou nejak utahnout. -
Mám Stilo od začátku roku a žádně rušivé zvuky tam nejsou, co se týká dveřní gumy, je potřeba si uvědomit, že je tam kvůli utěsnění, proto může být někde nakřivo, ostatní auta ji mají schovanou pod dveřním rámem,proto se ti možná nepozdává.S tou spojkou bych to tipl, že ti zůstal pedál pod koberečkem,ne? Jinak přeju hodně spokojených km. -
« Nove Stilo 1.6 16V
Zdravim vsechny. Minuly ctvrtek se ze me stal novy Stilak :-) Pred par lety jsem mel Punto a byl jsem spokojenej. Nechal jsem se tedy trochu zmanipulovat manzelkou a koupil jsem Stilo 1.6 16V s klimou za nejakych 449 000,- Zatim jsem moc nenajezdil, ale setkal jsem se s nekolika problemky. Podotykam, ze to je u me naprosto normalni. Kdyz jsem si koupil novou fabii, porad sem resil nejake veci. Ja jak si neco koupim, vzdycky mam problemy :-) Ale k veci. Kdyz se podivate na gumu kolem dveri, mate ji take takovou matnou a misty mi prijde, ze je tam nasazena trochu podivne. Dalsi problem se mi stal jednou se spojkou. Zaradil jsem zpatecku a spojka zustala seslapla a nesla vyslapnout. Nepodarilo se mi znovu nasimulovat, nevim, mozna jsem mel spatne zarazenou rychlost, ale fakt nevim. No a pak mam trochu drobnost, neco mi harasi zezadu, ale mam podezreni, ze je to vercajk v kufru u rezervy. Jinak je to opravdu pekne auto. Nejsem zadny znalec, proste auto mam na jezdeni, ale jezdi se s nim fakt pekne. Vysoky posez, prehled, zatah motoru taky ujde, ale musi se vic vytacet. Zatim jsem az na ty drobnosti velmi spokojen. Jeste cekam na montaz mul-t-locku a taky na changer, ktery ale kdo vi kdy bude. Bylo mi receno, ze tam lze dat pouze original fiat. Nevim, ale vzhledem k tomu, ze se musi nejakym kodem sparovat s radiem bych tomu i veril. Setkal se nekdo s podobnymi potizemi? -
« Re:
Já jezdím asi za 8 po městě s klimou. K tomu motoru 1.6, koupil sem ho proto, že to auto stálo s klimou, posuvnýma sedačkama, komfortním paketem a metalízou 460.000,- oproti ceníku, který byl asi 510.000,- Zkoušel sem i 1.8, která byla skoro o 100.000,- dražší, ale rozdíl se mi zdál minimální. Mám ho za hotové a příští rok ho chci vyměnit za kombíka JTD, takže sem tehdy nad tou volbou moc neuvažoval a bral co bylo a myslím že sem udělal moc dobře. -
« Re: Zkusenosti s dvanactistovkou
Mám Stilo 1.2 3D, světle modrá metalíza - super, od března 02 a nemůžu si stěžovat.
Vše funguje jak má, žádné vrzání a podobné nešvary. Předtím jsem jezdil 6 let v Puntu, teď si
ho koupili naši mladí a také bez problémů. Za 6 let výměna zadního dílu výfuku a baterky.
Opravdu se už těm tzv. germanofilům jen směju.
1.2 Stilo je pro pohodové ježdění naprosto OK.
Pokud bych měl volit jiný výkon, tak potom už
1.8, ať to upaluje. 1.6 mezi tím bych nebral.
Podotýkám, že jsem měl možnost jet se všemi třemi
motory. 1.2 je také tižší než 1.6.
Tolik k dotazu. Přeji hodně spokojenosti s novým
Stilem.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!