Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Cena Fiat Stilo v ČR
Vím, že to tady už bylo, ale chci se s vámi podělit o malý postřeh. Před nějakou dobou jsem zaznamenal novou reklamu na Stilo na jedné z našich televizí, je to s Barrichellem a Schumim. Na konci reklamy se objeví "cena od" nějakých 374 tis. Tehdy jsem si říkal, že Fiat konečně pochopil, že oněch původních 420 tis. za "třídveřák" je příliš a cenu snížil, a to o skoro 50 tis. Nedávno jsem viděl závěrečnou část této reklamy znovu a na konci byla cena nějakých 30 tis., v tu chvíli jsem si vlastně uvědomil, že se dívám na polský kanál. Zkuste si to přepočítat. (1 polský zlotý je asi 7,50 Kč). Jak to dělají? (Není to tím, že tam vyrábějí Seicenta?) -
wolff 24.09.02 16:30
Ta 1,8 Octavie je nepovedenej motor. No vlastně nejvíc nepovedenej ze všech VW abych byl přesný. Pak do toho začali strkat to turbo aby to trochu vylepšili. S tím turbem klesla spotřeba a zvedl se výkon. Ta 1,8 měla velkou spotřebu s malým výkonem (rozuměj 92 kW,a le jen s benzinem 98 okt.) -
« Radio
Nema to primou souvislost se Stilem, ale vlastne trochu jo. Ze stareho auta mi zbylo autoradio, ktery uz do Stila nepotrebuju. Je to SONY XR-4750RDS kazetovy. 4x35W, panel, docela pekny. Takze malej bazarek. Kdyby nekdo mel zajem, tak dejte vedet. Cena cca 1500,- Nejlip v Praze. Omlouvam se tem, koho to nezajima.