Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.07.06  10:57

« Bez nadpisu

@ stilo.org
    Zatím nic nového, ale dlouho to trvá. Asi chtějí využít prázdnin. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.07.06  10:37

« Bez nadpisu

STILO ORG - nevie sa nič nové??? Už to trvá podozrivo dlho, nie ?!?!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  20:10

« Re: Re: střešní nosič

to Hendrych:Děkuji moc! Já hledala na netu, něco jsem našla, ale lepší je to mít ověřené přímo od nějakého uživatele. Taky bych asi ještě zkusila schválně i to Rakousko, jak radil Mitsi. Ještě jednou ti moc díky! :P
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.06  19:43

« Re: střešní nosič

to Ruzenka: je to THULE 751 - patky, 761 nebo 861 - tyče (hranaté nebo zakulacené) a KIT 3004. Tato sestava pasuje na fixní body na 3D i 5D STILO.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  14:31

« Re: @ LOPATA

Moje aut. klima funguje bezchybne, jen kdyz je cisty pylovy filtr. Je to investice asi 300 CZK a 15 min. prace. Doporucuju menit kazdych 10.000 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  12:07

« Bez nadpisu

Nene, MW to není, je to klasický 5D hatchback. Jinak díky moc za radu, do Rakouska to mám coby kamenem dohodil a to doslova, bydlíme přímo na hranicích, tak to tam zkusím omrknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  10:42

« Re: Re: stilo 1,6 mw

(cit.) "No to nevadí, určitě nějaký nosič seženeme, o to strach nemám".
    Tak to tedy určitě strach měj! Pokud je to MW s originál podélníky, tak na ty NIC "UNIVERZÁLNÍHO" nepasuje a je třeba kupovat příčníky speciálně určené pro MW a těch zas tak moc není. Takže bacha na to!
    PS: Doporučuji koupit od zn. Thule, ale v Rakousku, kde vyjdou o dost laciněji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  08:49

« Re: stilo 1,6 mw

No to nevadí, určitě nějaký nosič seženeme, o to strach nemám :)
  • 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 11.07.06  07:41

« @ LOPATA

když už jsi zmínil ten režim "full auto" u automatické klimy, tak já s ním mám problém.... Když je vedro a nastavím si klimu v režimu "full auto" řekněme na 20st., tak je mi v autě prostě pořád horko... Klima postupně stáhne rychlost ventilátoru skoro na minimum a prostě málo chladí.... Jezdím teda v režimu "auto", takže si nastavím teplotu a potom manuálně rychlost ventilátoru... Prostě režim "full auto" mi dobře nefunguje... máte někdo podobnou zkušenost?? Díky,K.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  01:45

« Bez nadpisu

@ LOPATA
    Pavle, tak to teda čumím, já mám teď spotřebu kolem 7L, ale převážně jezdím po Praze.
    THX předem za fotky, mám ale nějaké problémy s FTP, zatím jsou tam fotky jen moje a bobiho, od pmpolise fotky mám doma, ale nejsem schopen je dostat na server, i když vím, že tam mám místa dost :-(
    Už aby běželo stilo.org :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.06  00:07

« Re: Klima vs. výkon motoru

Zdar, B2000
    nyní jsem jezdil, s naším 1,4 MW, do 6,7l/100km (kombinace město 40% a okrsky - trasy do 30 km) měřeno přes PP i tankováním průběžně během 16000 km. Klima "auto full" mám neustále zapnuto - po výměně v servise 100%. Při hlídání předpisů jezdím nyní i za 5,4l/100km (Příbor -Zlín - delší trasa) - 2+1+plný kuférek, průměrka 60km/h.) - ale podtáčím to ;-) . "Děsím" se za klik budu jezdit, jak vypnu klimu :-)).
    PS: fotky z Bumbálu ti pošlu asi tento týden.
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.06  22:40

« stilo 1,6 mw

tak s nosičem neporadím. Nemám a ani neplánuji. Mám kombi a ještě se nestalo, aby mi tam něco nevlezlo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  18:05

« Re: stilo 1,6 mw

to r.c.
    tajné to snad není, stojí 225 tkč. Já vím že se píše hodně o závadách, od toho je taky fórum, aby si majitelé (nejen)postěžovali, pochopitelně i pochválili své miláčky, i takové věci tu byly řečeny. Jsem ráda, že se nám podařilo sehnat vůz kupovaný a hlavně pravidelně servisovaný v ČR. Servis si musím nějaký vybrat, nejbližší v okolí je asi 30 km a pak ještě i dál, ale myslím, že ten bude dobrý, zatím jsem nic špatného neslyšela. U nás po okolí Stil vůbec moc není, i když nám teď jezdí po městě jeden 3D žluťásek!
    Ještě bych se zeptala - budeme si kupovat střešní nosič, můžete mi nějaký doporučit? Je výhodnější ten pod střechu nebo do těch fixačních bodů?Moc děkuji za případnou odpověď.
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.06  17:13

« stilo 1,6 mw

to Ruzenka: určitě budeš spokojená. To víš, více se vždy napíše o závadách, než se vychvaluje auto. Hodně bude záležet na servisu, který se bude starat o auto a hlavně, jak se k autu budete chovat. Jestli to není tajné, kolik bude stát auto?
    to Tommy 11: díky, zkusím to. Uvidíme. Mám už měněnu pravou část. Takže možná je vadná ta levá. Ale zkusím s tím pootočit.
    Všem ať to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.06  11:53

« Re: 1,6mw

zkus s ním pootočit trochu kolem osy, prý to pomáhá.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.06  18:57

« Stilo

Tak ke konci příštího týdne bychom si měli přivézt naše vybrané Stilo domů. Je to 1.6, výbava Dynamic + další libůstky navíc, 3 roky staré, cca 70 tkm najeto, zdá se být ve velmi slušném stavu. Už se nemůžu dočkat, moc a moc se těšíme, až nám bude stát v garáži. Trochu se ale děsím všech těch drobných závad, prolezla jsem toto fórum od první stránky až po dnešek a zapsala si různé postřehy, na co je třeba dávat pozor. Snad nám bude dlouho sloužit k naší plné spokojenosti. Držte nám palce! :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.06  21:59

« Bez nadpisu

Nové info nemám ani já, od mého posledního příspěvku nic nového nevím. Jen upřesním - Pharao psal do mailu:
    ...takze to zrejme bude az do we trvat nez se zase forum rozjede...
    Nahrávají celou tu databázi (má dost GB) na nový hosting (Pharao a DaBlubb), snad se jim to povede co nejdříve.
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.06  13:13

« Bez nadpisu

no..piatok poobede....nemate nejake nove info od dunlopa? ved to uz pomaly tyzden nejde....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.07.06  03:15

« Bez nadpisu

Tak dúfajme, že im to nebude trvať moc dlho. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.06  22:47

« Bez nadpisu

to pise aj gfx-medium ci ako sa to volaju na ich uvodnej stranke ;)
    je dost divne, ze takto doslova odpoja tak navstevovanu diskusiu... :roll:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…