Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 11.07.06 10:42
« Re: Re: stilo 1,6 mw
(cit.) "No to nevadí, určitě nějaký nosič seženeme, o to strach nemám".
Tak to tedy určitě strach měj! Pokud je to MW s originál podélníky, tak na ty NIC "UNIVERZÁLNÍHO" nepasuje a je třeba kupovat příčníky speciálně určené pro MW a těch zas tak moc není. Takže bacha na to!
PS: Doporučuji koupit od zn. Thule, ale v Rakousku, kde vyjdou o dost laciněji. -
Mr.Murphy_ 11.07.06 07:41
« @ LOPATA
když už jsi zmínil ten režim "full auto" u automatické klimy, tak já s ním mám problém.... Když je vedro a nastavím si klimu v režimu "full auto" řekněme na 20st., tak je mi v autě prostě pořád horko... Klima postupně stáhne rychlost ventilátoru skoro na minimum a prostě málo chladí.... Jezdím teda v režimu "auto", takže si nastavím teplotu a potom manuálně rychlost ventilátoru... Prostě režim "full auto" mi dobře nefunguje... máte někdo podobnou zkušenost?? Díky,K. -
"-- skrytý --" 11.07.06 01:45
« Bez nadpisu
@ LOPATA
Pavle, tak to teda čumím, já mám teď spotřebu kolem 7L, ale převážně jezdím po Praze.
THX předem za fotky, mám ale nějaké problémy s FTP, zatím jsou tam fotky jen moje a bobiho, od pmpolise fotky mám doma, ale nejsem schopen je dostat na server, i když vím, že tam mám místa dost :-(
Už aby běželo stilo.org :roll: -
"-- skrytý --" 11.07.06 00:07
« Re: Klima vs. výkon motoru
Zdar, B2000
nyní jsem jezdil, s naším 1,4 MW, do 6,7l/100km (kombinace město 40% a okrsky - trasy do 30 km) měřeno přes PP i tankováním průběžně během 16000 km. Klima "auto full" mám neustále zapnuto - po výměně v servise 100%. Při hlídání předpisů jezdím nyní i za 5,4l/100km (Příbor -Zlín - delší trasa) - 2+1+plný kuférek, průměrka 60km/h.) - ale podtáčím to ;-) . "Děsím" se za klik budu jezdit, jak vypnu klimu :-)).
PS: fotky z Bumbálu ti pošlu asi tento týden. -
"-- skrytý --" 10.07.06 18:05
« Re: stilo 1,6 mw
to r.c.
tajné to snad není, stojí 225 tkč. Já vím že se píše hodně o závadách, od toho je taky fórum, aby si majitelé (nejen)postěžovali, pochopitelně i pochválili své miláčky, i takové věci tu byly řečeny. Jsem ráda, že se nám podařilo sehnat vůz kupovaný a hlavně pravidelně servisovaný v ČR. Servis si musím nějaký vybrat, nejbližší v okolí je asi 30 km a pak ještě i dál, ale myslím, že ten bude dobrý, zatím jsem nic špatného neslyšela. U nás po okolí Stil vůbec moc není, i když nám teď jezdí po městě jeden 3D žluťásek!
Ještě bych se zeptala - budeme si kupovat střešní nosič, můžete mi nějaký doporučit? Je výhodnější ten pod střechu nebo do těch fixačních bodů?Moc děkuji za případnou odpověď. -
« stilo 1,6 mw
to Ruzenka: určitě budeš spokojená. To víš, více se vždy napíše o závadách, než se vychvaluje auto. Hodně bude záležet na servisu, který se bude starat o auto a hlavně, jak se k autu budete chovat. Jestli to není tajné, kolik bude stát auto?
to Tommy 11: díky, zkusím to. Uvidíme. Mám už měněnu pravou část. Takže možná je vadná ta levá. Ale zkusím s tím pootočit.
Všem ať to jezdí. -
"-- skrytý --" 09.07.06 18:57
« Stilo
Tak ke konci příštího týdne bychom si měli přivézt naše vybrané Stilo domů. Je to 1.6, výbava Dynamic + další libůstky navíc, 3 roky staré, cca 70 tkm najeto, zdá se být ve velmi slušném stavu. Už se nemůžu dočkat, moc a moc se těšíme, až nám bude stát v garáži. Trochu se ale děsím všech těch drobných závad, prolezla jsem toto fórum od první stránky až po dnešek a zapsala si různé postřehy, na co je třeba dávat pozor. Snad nám bude dlouho sloužit k naší plné spokojenosti. Držte nám palce! :P -
"-- skrytý --" 08.07.06 21:59
« Bez nadpisu
Nové info nemám ani já, od mého posledního příspěvku nic nového nevím. Jen upřesním - Pharao psal do mailu:
...takze to zrejme bude az do we trvat nez se zase forum rozjede...
Nahrávají celou tu databázi (má dost GB) na nový hosting (Pharao a DaBlubb), snad se jim to povede co nejdříve.
Zatím nic nového, ale dlouho to trvá. Asi chtějí využít prázdnin. >:-[]