Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: Palio Weekend
Jak uz jsme se shodli, nekdo ma rad ......... :-) Kazdopadne u Stila me mrzi jina vec. Je to jednoznacne velmi moderni auto, ale kazi ho drobnosti dilenskeho zpracovani. Az si rikam, jestli ma Fiat nejakou vystupni kontrolu. Jsou to drobnosti, ale u auta za pul mega uz by to byt nemelo. Hlavne to kazi dojem z jinak velmi dobreho auta. -
« Re: Palio Weekend
Na Stilu mi nepripada nic charakteristickeho, co by mne zaujalo. Predni maska zdalky napodobuje Passat a sklopena zad 5D mi jeste vice pripomina Nissan Micra. Mam to, Stilo 5D je moc zenske. Al e moji manzelce se moc nelibi. Vice se nam libi hatchbackovejsti design aut jako Bravy,P307, Golfa IV -
« Re: Palio Weekend
S tou krizi mas pravdu. Co se tyce Stila, ja myslim, ze to je vec nazoru. Ja jsem ho koupil (vybiral jsem 307 vs Stilo) nedavno a musim rict, ze prave design me oslovil. Prijde me na pohled velmi atraktivni. 5D je konzervativnejsi (ten mam) a 3D je sportovni. Kdybych nevolil prakticnost, vzal bych 3D, ale holt je to neprakticke. Hlavne se Stilo libi manzelce a vyborne se ji s nim jezdi, takze neni co resit :-) -
« Re: Palio Weekend
Ted kdyz se media chytaji kazde zpravy o Fiatacke krizi a chrli to tu do novin kazdy druhy den, tak se neni cemu divit. Ostatne loni melo Daewoo velke problemy s krizi v Korei a dneska je zase tam, kde pred krizi. Fiat posledni dobou jde s modely trosku mimo hlavni proud, i kdyz se Marea neprodava zvlast dobre, pres to uz 7 let nebyla zadna vyrazna externi inovace, to same u Punta II, jak sjelo pred 4 roky poprve z pasu, tak se nezmenilo, Seicento je pro dnesek uplne nekde jinde, mozna pred 10 lety by byl designove trhakem, ale vcil jej Matiz ( puvodni projekt Fiatu, ktery byl prodan korejcum ) valcuje v plne care. Ruku na srdce, pri stejnych penezich mi Matiz prijde lepsi. A Stilo ? 5 D mi prijde takove nijake, nicotne, nevyrazne, ohlednu se za nim jen proto, ze je to Fiat. Pripada mi, ze i barvy nejsou vubec atraktivni a nepritahuji, jsou takove vybledle, mdle. Nejhorsi je ta seda. Ja vim, ze proti gustu zadny ...., ale je spousta drobnosti, proc ne prave FIAT. -
« Re: Palio Weekend
Nejak nam to tady usnulo. Co se tyce spatnych prodeju fiatu u nas. Ja si myslim, ze zasadni je image znacky. Mam Stilo 16V 1.6 a kamkoli prijedu, vsichni to okukuji (moc jich jeste nejezdi) a rikaj, hm, pekny, ale 450 za fiata je stejne moc. To je podle me problem. V nasich koncinach co neni VW tak je spatne (viz reakce ve forech na Peugeot, Renault, Fiat apod.). Ja uz par aut mel (vetsinou skodovky, ale i Punto) a prave Punto bylo moc fajn vozitko. Co se tyce situace za bolsevika, je potreba brat, ze tenkrat to bylo jedno z mala zahranicnich aut (zapadnich) co se tu dalo koupit. A ruku na srdce, zrovna UNO fiatu moc dobrou povest neudelalo (stejne jako skodovce Favorit). -
« Re: Palio Weekend
No doufejme že se dostanou z potupného 13 místa...
Ale stejně mi není jasné,proč se moc neprodává, přece za komančů kdo měl fiat byl bud řezník nebo něco takového, a když přišlo UNO, tak z toho byli všichni hotový,čekal bych větší věrnost značce :-( -
« Re: Palio Weekend
Motory budou 1.2 8V, cena 324.000,- 1.2 16V 344.000,- 1.9 D 370.000,- a 1.9 JTD 80 koní s cenou 409.000,-
Informace mám z tiskové konference na FIATu CR.Konkurenci bych viděl hlavně v P 206 combi, ale ten bude začínat na 340.000,- takže bude lepší cena i základní výbava. Lidi co kupují Fabie jsou kategorie sama pro sebe.Prodej by měl startovat koncem října. -
« Re: Dodavky dilu
Ja ho chci dat kamkoli :-), ale bude do palubky. Prave proto se ceka na nejaky plastovy kit. Jinak myslim, ze by to mel byt Grundig a nebo Blaupunkt, ale jistej si nejsem. Problem je, ze s tim original radiem co je postaveny do palubky dle sdeleni dealera jiny changer nechodi. Jinak bych koupil cokoli jineho a mel bych to hned i za cenu, ze to nacpu do kufru. Podle udaju v manualu k audio soustave je treba skutecne ten changer nejakym kodem synchronizovat s radiem. Silenost.