Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:08

« Abarth

Neviete niekto, co je pravdy na tom, ze Stillo Abarth sa ma objavit ja vo verzii s manualnou prevodovkou ?? (narazil som na taku nejasnu poznamku v jednom teste..). Kedy to asi tak moze byt ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 21.10.02  14:52

« Re: MBE

Když se tady Stilo začalo prodávat,byl jsem na předváděcích jízdách. Vyzkoušel jsem verze 1.6 a 1.8. O dovolené v létě jsem se svezl s 1.2. Byl jsem mile překvapen jízdou, samozřejmě žádný dravec, ale díky zpřevodování a 6ti kvaltu to jede docela svižně. Prodejce říkal, že spotřebu lze udržet bez problémů kolem 6 l/100. Také se mi velmi líbila kultura chodu motoru(na rozdíl od Fabie,kterou používám ve firmě). Co to "bouchnutí" jak jsi uváděl, máš to odstraněný?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  14:14

Sorry vsem za obcas zmatene vety, to je holt kdyz clovek specha a neprecte si to po sobe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  14:13

Jarous: Najeto mam 1400 km, takze zatim opravdu nezajete. Moje postrehy jsou asi nasledujici. Koupil jsem verzi 1.6 hlavne s ohledem na cenu. Dostal jsem slusnou slevu, takze proti zakladu (6xAirbag, ABS, ASR, bla bla) je tam jeste metaliza, klimatizace (manual) a posuvne zadni sedacky. S motorem je to zatim trochu rozpacite. Je to 76kW (103koni). Kdyz jsem to prevzal, tak jsem nechapal. Vubec jsem s tim neumel jezdit. Pred tim jsem mel feldu 1.3 a fabii 1.4. Prislo mi to hrozne liny (uz obchodnik me upozornoval, at tomu dam trochu casu), ale ted uz se to znatelne lepsi. Uplne to nesetrim, motor jsem uplne v klidu az do 6000,- a od cca 3000 znatelne oziva. Proste to potrebuje jiny styl jezdeni, preci jen je to 16V. Jak jsem psal, po tech cca 1500 je motor znatelne zivejsi, takze uvidim. Hlucnost je OK, jakmile jdes pres 3500, uz je motor dost slyset, ale je to takovy prijemny, jakoby sportovni zvuk, takze je mi to docela sympaticke, ale je fakt, ze kdyz jedes 140, muze to byt pro nekoho uz neprijemne. Myslim, ze ten motor meli lepe zprevodovat, nebo mu take da 6ti kvalt, docela by to bodlo. Problem je trochu spotreba, je fakt, ze nejezdim na nejmensi, ale vezme mi to pri ciste mestske (podotykam prazske) jizde 9,5l. Velka prednost toho auta je, super prehled. Posez je celkem vysoko a je z nej vyborne videt. Pokud by te zajimalo jeste neco, ptej se. Me by docela zajimalo od nekoho s motorem 1.2 jake je s tim svezeni. Skoro si rikam, jestli jsem nemel vzit prave tu 1.2
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 21.10.02  13:46

« MBE

Můžu se Tě zeptat, jak to Stilo je hlučné, kolik máš už najeto? Na mě působí solidním dojmem. Kdybych nemusel investovat do domu, hned bych ho koupil/asi verzi 1,2/. Ze začátku se mi také moc nelíbilo, ale postupem času mu přicházím na "chuť".
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  12:36

« Re: Dílenské zpracování

To bylo i na nasi firemni Fabii kombi. Ale o Skode nikdo nikdy nerekne, ze ma spatne dilenske zpracovani
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  09:21

Ja si myslim, ze kazde auto ma svoje. Mam Stilo 1.6 16V a tim zpracovanim myslim treba uvolnena tesnici guma na patych dverich, nebo vrzani palubky (to mi dava prodejce do poradku) a takove drobnosti. Co se tyce licovani, to vypada velmi solidne, ale uvidime. Jednoznacne to auto nezatracuju (konecne ho sam mam :-), ale nejsem slepy fanatik, dokazu najit i chyby. Kazdopadne to auto ma i spoustu kladnych vlastnosti, proto taky pisu, ze to kazi dojem z jinak super auta. Mozna mam jen smulu. Kazdopadne pred tim jsem mel Fabii a tam mi palubka vrzala taky, take asi to bude mnou :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  20:01

Design Stila je jako víno, po úvodním zklamání se mi začíná líbit, zatímco třeba P 307 se mi už okoukal, snad proto, že jich jezdí víc. A ty barvy na Stilu jsou náhodou povedený, hlavně pastelový metalízy. Jen ta tmavomodrá je vyloženě nevýrazná. Punto se mi tky líbí jak je teď, otázka ale je, co chce trh. Myslím, že šanci oživit prodej má novej motor 1,2 JTD 16v, kterej snad chtějí dávat i do AR 147!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  18:49

S tím zpracováním nesouhlasím,moje Stilo je OK,ale známému na Golfu vrže palubka,viděl sem několik P 206 kde bylo lícování naprostá katastrofa a kamoš má Clio, kterému po roce 3x po sobě oděšla řídící jednotka, jednou to platil a málem to auto rozkopal. Dle mého jsou všechny auta víceméně stejné,ale FIAT má na houby pověst,tak na to každý poukazuje a u jiných značek to lidi víc tolerují. Co se týká faceliftu Punta, který tu někdo postrádal tak dle mě není vůbec potřeba, Punto je velmi osobité a rozhodně ho na cestě nepřehlédneš.Facelift, jak byl prezentován na quttroroute.it mu spíš ublíží
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.10.02  16:29

Mám ještě jednu historku. Kolegyně (tentokrát současná) si koupila (shodou okolností u stejného dealera) VW Golf 1,6 benzin. A hádejte co měla napsáno vzadu na kapotě? 1,9 TDI. Taky dobrý ne?
  • 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.10.02  16:26

« Dílenské zpracování

Když jsme u toho dílenského zpracování: Bývalá kolegyně si koupila fungl novou Fabii Combi a po pár dnech a mnoha krizových situacích přišla na to, že jí blikají blinkry obráceně. Tj. chce odbočovat doleva a bliká doprava. Super ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  13:34

« Re: Palio Weekend

Jak uz jsme se shodli, nekdo ma rad ......... :-) Kazdopadne u Stila me mrzi jina vec. Je to jednoznacne velmi moderni auto, ale kazi ho drobnosti dilenskeho zpracovani. Az si rikam, jestli ma Fiat nejakou vystupni kontrolu. Jsou to drobnosti, ale u auta za pul mega uz by to byt nemelo. Hlavne to kazi dojem z jinak velmi dobreho auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  12:06

Na Stilu mi nepripada nic charakteristickeho, co by mne zaujalo. Predni maska zdalky napodobuje Passat a sklopena zad 5D mi jeste vice pripomina Nissan Micra. Mam to, Stilo 5D je moc zenske. Al e moji manzelce se moc nelibi. Vice se nam libi hatchbackovejsti design aut jako Bravy,P307, Golfa IV
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  08:42

S tou krizi mas pravdu. Co se tyce Stila, ja myslim, ze to je vec nazoru. Ja jsem ho koupil (vybiral jsem 307 vs Stilo) nedavno a musim rict, ze prave design me oslovil. Prijde me na pohled velmi atraktivni. 5D je konzervativnejsi (ten mam) a 3D je sportovni. Kdybych nevolil prakticnost, vzal bych 3D, ale holt je to neprakticke. Hlavne se Stilo libi manzelce a vyborne se ji s nim jezdi, takze neni co resit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  07:59

Ted kdyz se media chytaji kazde zpravy o Fiatacke krizi a chrli to tu do novin kazdy druhy den, tak se neni cemu divit. Ostatne loni melo Daewoo velke problemy s krizi v Korei a dneska je zase tam, kde pred krizi. Fiat posledni dobou jde s modely trosku mimo hlavni proud, i kdyz se Marea neprodava zvlast dobre, pres to uz 7 let nebyla zadna vyrazna externi inovace, to same u Punta II, jak sjelo pred 4 roky poprve z pasu, tak se nezmenilo, Seicento je pro dnesek uplne nekde jinde, mozna pred 10 lety by byl designove trhakem, ale vcil jej Matiz ( puvodni projekt Fiatu, ktery byl prodan korejcum ) valcuje v plne care. Ruku na srdce, pri stejnych penezich mi Matiz prijde lepsi. A Stilo ? 5 D mi prijde takove nijake, nicotne, nevyrazne, ohlednu se za nim jen proto, ze je to Fiat. Pripada mi, ze i barvy nejsou vubec atraktivni a nepritahuji, jsou takove vybledle, mdle. Nejhorsi je ta seda. Ja vim, ze proti gustu zadny ...., ale je spousta drobnosti, proc ne prave FIAT.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.02  12:57

« Stilo

Tak konecne jsem se dockal, muj dealer uz ma changer i plastovy drzak (jak jsem psal driv), takze v pondeli bych ho mel mit v aute. Holt na muziku dost trpim a bez CD vydrzim jen tezko :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.02  12:56

Nejak nam to tady usnulo. Co se tyce spatnych prodeju fiatu u nas. Ja si myslim, ze zasadni je image znacky. Mam Stilo 16V 1.6 a kamkoli prijedu, vsichni to okukuji (moc jich jeste nejezdi) a rikaj, hm, pekny, ale 450 za fiata je stejne moc. To je podle me problem. V nasich koncinach co neni VW tak je spatne (viz reakce ve forech na Peugeot, Renault, Fiat apod.). Ja uz par aut mel (vetsinou skodovky, ale i Punto) a prave Punto bylo moc fajn vozitko. Co se tyce situace za bolsevika, je potreba brat, ze tenkrat to bylo jedno z mala zahranicnich aut (zapadnich) co se tu dalo koupit. A ruku na srdce, zrovna UNO fiatu moc dobrou povest neudelalo (stejne jako skodovce Favorit).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.02  18:13

No doufejme že se dostanou z potupného 13 místa...
    Ale stejně mi není jasné,proč se moc neprodává, přece za komančů kdo měl fiat byl bud řezník nebo něco takového, a když přišlo UNO, tak z toho byli všichni hotový,čekal bych větší věrnost značce :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.02  07:33

no jsem ve velkem ocekavani, ne proto, ze bych si chtel Palio koupit, nova maska se mi dost libi, myslim ze cena pro cesky trh je vzhledem ke konkurenic dobra, a je to proste Fiat, rad bych aby tu byl uspesnejsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.02  19:04

ten článek na periskopu je od 9/10/02, já sem to sem psal stejný den asi v 6:45 a věděl sem to od pondělka, to jen pro informaci, že si to necucám z prstu :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…