Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

31.10.02  08:40

« Re: Spotreba

AF: spis myslim, ze uz mas verzi, kde to je opraveno. Co se Palia tyce, koukal jsem na nej na autoshow a nevypada spatne. Mam ale pocit, ze v zemi skodovkaru nebude mit nejaky fiat z polska valny uspech. Mozna se mylim, ale nas trh je opravdu trochu zdeformovanej.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.02  18:51

to MBE: anebo mi to ještě nezačalo dělat :-(((
    Dnes sem jezdil s Paliem W a byl sem velmi spokojený, velký prostor uvnitř, i když menší než v Puntu II, obrovský kufr, slušná výbava, velmi dobré zpracování a velmi slušné chování na cestě. Na porovnání jsme měli P 206 SW a vypádá oproti Paliu jak chudý příbuzný, malinký interier, kufr a drnčící palubka.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.02  07:53

af: asi na ne budu muset pritlacit. Co se tyce napravy, prisel jim z FIATu normalne papir (videl jsem ho), kde je popsano o co jde a ze je treba vymenit naprava. Udajne se to resi celoevropsky, ale samozrejme jen u aut, kterych se to tyka. Asi mas kliku, ze uz mas verzi, kde je to vychytany.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  18:50

já jezdím asi za 8.5, motor 1.6, najeto 18.000 km, jezdím ted denně asi 5 km ráno a asi 10 km odpoledne + do obchodu a tak podobně.Delší trasy jezdím za 6.8 bez klimy.To vrzání nechápu, měl sem ten problém taky a bez problémů to opravili, asi bych na ně víc tlačil. O problémech s nápravou sem ještě neslyšel.Jinak ty stěrače už dou, údajně špatný kontakt na dojezdu, trvalo to asi 45 minut.
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.02  17:14

« Spotreba

Oteviram pro vsechny vlastniky Stila diskuzi o spotrebe. Napiste kolik Vam to basti, co mate za motor, kolik najeto a jak hlavne jezdite. Ja mam 1.6, najeto cca 1500km, 5dver a ciste po meste (Praha, ted je extremni) okolo 10litru. Na nadrz mam prumernou tak 9,8 az 10,2. Je to jen mesto, nekdy i o vikendech, ale Praha je ted snad ucpana porad.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  17:11

« Re: stilo

No tak to mas dobry, ze je to prvni problem. Ja jich mam trochu vic. Stale mi nebyl servis schopen odstranit drobne vrzani palubky a co se tyce mnou zmineneho vrzani ze zadku auta, jedna se o SILENT bloky a budou mi menit celou napravu. Udajne o tom Fiat vi a ve vyrobe uz je to opraveno. Kupoval jsem predvadecku, starsiho data, takze ta to jeste mela.
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.02  18:25

« stilo

Tak se mi objevil první malý problém, při spuštěném cyklovači se stěrače zastavují asi v polovině skla, pokud zapnu plynulé stírání, je vše v pohodě, v úterý s tím du do servisu, sem zvědavý na co přijdou
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:22

« Re: MBE

Jo mimochodem, zvuk a chod motoru se mi taky libi i u te 1.6. Je to takovy pohodovy zvuk, ale zase je fakt, ze jsem srovnaval OHV ve skodovce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:21

Jarous: pazvuky od zadni napravy odstranuji dnes, takze uvidime. Fiat na to vydal service note, ze je treba vymenit nejake krouzky na zadni naprave????? Neco takoveho, nejsem mechanik. Rikal, ze to maji snad vsechny Stila, ale nevim. Chovalo se to tak, ze pri prejezdu nerovnosti ze zadu jako vrzalo. Ale delalo to hlavne pri zhoupnutich, ne kdyz se vymete nejaka dira. Uvidim, dnes to davaji do poradku, tak jsem zvedav.
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:08

« Abarth

Neviete niekto, co je pravdy na tom, ze Stillo Abarth sa ma objavit ja vo verzii s manualnou prevodovkou ?? (narazil som na taku nejasnu poznamku v jednom teste..). Kedy to asi tak moze byt ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 21.10.02  14:52

Když se tady Stilo začalo prodávat,byl jsem na předváděcích jízdách. Vyzkoušel jsem verze 1.6 a 1.8. O dovolené v létě jsem se svezl s 1.2. Byl jsem mile překvapen jízdou, samozřejmě žádný dravec, ale díky zpřevodování a 6ti kvaltu to jede docela svižně. Prodejce říkal, že spotřebu lze udržet bez problémů kolem 6 l/100. Také se mi velmi líbila kultura chodu motoru(na rozdíl od Fabie,kterou používám ve firmě). Co to "bouchnutí" jak jsi uváděl, máš to odstraněný?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  14:14

Sorry vsem za obcas zmatene vety, to je holt kdyz clovek specha a neprecte si to po sobe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  14:13

Jarous: Najeto mam 1400 km, takze zatim opravdu nezajete. Moje postrehy jsou asi nasledujici. Koupil jsem verzi 1.6 hlavne s ohledem na cenu. Dostal jsem slusnou slevu, takze proti zakladu (6xAirbag, ABS, ASR, bla bla) je tam jeste metaliza, klimatizace (manual) a posuvne zadni sedacky. S motorem je to zatim trochu rozpacite. Je to 76kW (103koni). Kdyz jsem to prevzal, tak jsem nechapal. Vubec jsem s tim neumel jezdit. Pred tim jsem mel feldu 1.3 a fabii 1.4. Prislo mi to hrozne liny (uz obchodnik me upozornoval, at tomu dam trochu casu), ale ted uz se to znatelne lepsi. Uplne to nesetrim, motor jsem uplne v klidu az do 6000,- a od cca 3000 znatelne oziva. Proste to potrebuje jiny styl jezdeni, preci jen je to 16V. Jak jsem psal, po tech cca 1500 je motor znatelne zivejsi, takze uvidim. Hlucnost je OK, jakmile jdes pres 3500, uz je motor dost slyset, ale je to takovy prijemny, jakoby sportovni zvuk, takze je mi to docela sympaticke, ale je fakt, ze kdyz jedes 140, muze to byt pro nekoho uz neprijemne. Myslim, ze ten motor meli lepe zprevodovat, nebo mu take da 6ti kvalt, docela by to bodlo. Problem je trochu spotreba, je fakt, ze nejezdim na nejmensi, ale vezme mi to pri ciste mestske (podotykam prazske) jizde 9,5l. Velka prednost toho auta je, super prehled. Posez je celkem vysoko a je z nej vyborne videt. Pokud by te zajimalo jeste neco, ptej se. Me by docela zajimalo od nekoho s motorem 1.2 jake je s tim svezeni. Skoro si rikam, jestli jsem nemel vzit prave tu 1.2
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 21.10.02  13:46

« MBE

Můžu se Tě zeptat, jak to Stilo je hlučné, kolik máš už najeto? Na mě působí solidním dojmem. Kdybych nemusel investovat do domu, hned bych ho koupil/asi verzi 1,2/. Ze začátku se mi také moc nelíbilo, ale postupem času mu přicházím na "chuť".
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  12:36

« Re: Dílenské zpracování

To bylo i na nasi firemni Fabii kombi. Ale o Skode nikdo nikdy nerekne, ze ma spatne dilenske zpracovani
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  09:21

Ja si myslim, ze kazde auto ma svoje. Mam Stilo 1.6 16V a tim zpracovanim myslim treba uvolnena tesnici guma na patych dverich, nebo vrzani palubky (to mi dava prodejce do poradku) a takove drobnosti. Co se tyce licovani, to vypada velmi solidne, ale uvidime. Jednoznacne to auto nezatracuju (konecne ho sam mam :-), ale nejsem slepy fanatik, dokazu najit i chyby. Kazdopadne to auto ma i spoustu kladnych vlastnosti, proto taky pisu, ze to kazi dojem z jinak super auta. Mozna mam jen smulu. Kazdopadne pred tim jsem mel Fabii a tam mi palubka vrzala taky, take asi to bude mnou :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  20:01

Design Stila je jako víno, po úvodním zklamání se mi začíná líbit, zatímco třeba P 307 se mi už okoukal, snad proto, že jich jezdí víc. A ty barvy na Stilu jsou náhodou povedený, hlavně pastelový metalízy. Jen ta tmavomodrá je vyloženě nevýrazná. Punto se mi tky líbí jak je teď, otázka ale je, co chce trh. Myslím, že šanci oživit prodej má novej motor 1,2 JTD 16v, kterej snad chtějí dávat i do AR 147!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  18:49

S tím zpracováním nesouhlasím,moje Stilo je OK,ale známému na Golfu vrže palubka,viděl sem několik P 206 kde bylo lícování naprostá katastrofa a kamoš má Clio, kterému po roce 3x po sobě oděšla řídící jednotka, jednou to platil a málem to auto rozkopal. Dle mého jsou všechny auta víceméně stejné,ale FIAT má na houby pověst,tak na to každý poukazuje a u jiných značek to lidi víc tolerují. Co se týká faceliftu Punta, který tu někdo postrádal tak dle mě není vůbec potřeba, Punto je velmi osobité a rozhodně ho na cestě nepřehlédneš.Facelift, jak byl prezentován na quttroroute.it mu spíš ublíží
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.10.02  16:29

Mám ještě jednu historku. Kolegyně (tentokrát současná) si koupila (shodou okolností u stejného dealera) VW Golf 1,6 benzin. A hádejte co měla napsáno vzadu na kapotě? 1,9 TDI. Taky dobrý ne?
  • 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.10.02  16:26

« Dílenské zpracování

Když jsme u toho dílenského zpracování: Bývalá kolegyně si koupila fungl novou Fabii Combi a po pár dnech a mnoha krizových situacích přišla na to, že jí blikají blinkry obráceně. Tj. chce odbočovat doleva a bliká doprava. Super ne?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…