Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.02  10:12

« Re: Palio

Mas pravdu, nas trh je hodne deformovanej. Prikladem je prave to, ze Palio, ktery ma extra zesileny podvozek a spoustu dalsich dilu, se k nam leta nedovazelo, ackoliv se mi zdalo, ze je urceno prave pro cesky silnice. Prostorny, velmi bytelny a spolehlivy, nevelkych vnejsich rozmeru pri malych porizovacich a provoznich nakladech. Idealni auto pro nasince. Ma jen jednu pro cechy nejpodstatnejsi nevyhodu: je to FIAT...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 12.11.02  12:33

« Bez nadpisu

Ale jo přijde...
  • 00 Reagovat !

foto

12.11.02  11:44

« Konfera

Zdurec, nejak to tu umira, zda se, ze moc lidi Stilo nema :-( Vcera jsem prezul na zimni gumy a jinak porad cekam na tu napravu, nejak to soudruzi v Italii nezvladaji. Co se da delat, doufam, ze to brzo prijde.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  18:33

« Re: Sky Window

Při otevření nad 150 tě to vytáhne i se sedačkou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  20:33

Škoda, myslel jsem že napíšeš jestli tam tím oknem teče atd :-)a taky jestli to strhává příčesky při otevření v rychlosti 150 km/h
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.02  18:51

Nemám, ale chtěl bych :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  19:47

to AF: máš Stilo se sky window? Občas v brně potkávám jedno v té tvé barvě.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  17:40

Ja mam tu sedomodrou metalizu. Interier normalne cerny.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.02  18:49

stříbrno-zelenou a modrý interier
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.02  12:50

Mozna :-) Uvidime. Mimochodem, jakou mas barvu stila?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.02  18:50

A já si zase myslím, že takoví ti sedláci co jezdí kopat brambory a pěstovat rajčata na kečup by to mohli uvítat :-) I když jejich hit je asi Thalia
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.02  08:40

« Re: Spotreba

AF: spis myslim, ze uz mas verzi, kde to je opraveno. Co se Palia tyce, koukal jsem na nej na autoshow a nevypada spatne. Mam ale pocit, ze v zemi skodovkaru nebude mit nejaky fiat z polska valny uspech. Mozna se mylim, ale nas trh je opravdu trochu zdeformovanej.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.02  18:51

to MBE: anebo mi to ještě nezačalo dělat :-(((
    Dnes sem jezdil s Paliem W a byl sem velmi spokojený, velký prostor uvnitř, i když menší než v Puntu II, obrovský kufr, slušná výbava, velmi dobré zpracování a velmi slušné chování na cestě. Na porovnání jsme měli P 206 SW a vypádá oproti Paliu jak chudý příbuzný, malinký interier, kufr a drnčící palubka.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.02  07:53

af: asi na ne budu muset pritlacit. Co se tyce napravy, prisel jim z FIATu normalne papir (videl jsem ho), kde je popsano o co jde a ze je treba vymenit naprava. Udajne se to resi celoevropsky, ale samozrejme jen u aut, kterych se to tyka. Asi mas kliku, ze uz mas verzi, kde je to vychytany.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  18:50

já jezdím asi za 8.5, motor 1.6, najeto 18.000 km, jezdím ted denně asi 5 km ráno a asi 10 km odpoledne + do obchodu a tak podobně.Delší trasy jezdím za 6.8 bez klimy.To vrzání nechápu, měl sem ten problém taky a bez problémů to opravili, asi bych na ně víc tlačil. O problémech s nápravou sem ještě neslyšel.Jinak ty stěrače už dou, údajně špatný kontakt na dojezdu, trvalo to asi 45 minut.
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.02  17:14

« Spotreba

Oteviram pro vsechny vlastniky Stila diskuzi o spotrebe. Napiste kolik Vam to basti, co mate za motor, kolik najeto a jak hlavne jezdite. Ja mam 1.6, najeto cca 1500km, 5dver a ciste po meste (Praha, ted je extremni) okolo 10litru. Na nadrz mam prumernou tak 9,8 az 10,2. Je to jen mesto, nekdy i o vikendech, ale Praha je ted snad ucpana porad.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  17:11

« Re: stilo

No tak to mas dobry, ze je to prvni problem. Ja jich mam trochu vic. Stale mi nebyl servis schopen odstranit drobne vrzani palubky a co se tyce mnou zmineneho vrzani ze zadku auta, jedna se o SILENT bloky a budou mi menit celou napravu. Udajne o tom Fiat vi a ve vyrobe uz je to opraveno. Kupoval jsem predvadecku, starsiho data, takze ta to jeste mela.
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.02  18:25

« stilo

Tak se mi objevil první malý problém, při spuštěném cyklovači se stěrače zastavují asi v polovině skla, pokud zapnu plynulé stírání, je vše v pohodě, v úterý s tím du do servisu, sem zvědavý na co přijdou
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:22

« Re: MBE

Jo mimochodem, zvuk a chod motoru se mi taky libi i u te 1.6. Je to takovy pohodovy zvuk, ale zase je fakt, ze jsem srovnaval OHV ve skodovce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.02  15:21

« Re: MBE

Jarous: pazvuky od zadni napravy odstranuji dnes, takze uvidime. Fiat na to vydal service note, ze je treba vymenit nejake krouzky na zadni naprave????? Neco takoveho, nejsem mechanik. Rikal, ze to maji snad vsechny Stila, ale nevim. Chovalo se to tak, ze pri prejezdu nerovnosti ze zadu jako vrzalo. Ale delalo to hlavne pri zhoupnutich, ne kdyz se vymete nejaka dira. Uvidim, dnes to davaji do poradku, tak jsem zvedav.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…