Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Konfera
To STP: kde servisujes? Ja na napravu stale cekam, ale jsem zvedav, jestli to ten problem vyresi. Ten zamek je zajimava myslenka. Co se tyce palubky tak to nejsou schopni odstranit. Mam ale novy problem. Jde mi pomerne spatne radit zpatecka, setkal se s tim nekdo? Proste zastavim, vyslapnu spojku, seslapnu, dam zpatecku a 4 z 5 pokusu jdou velmi tezce, zachrousta v tom. To vidim jako dost problem, prave dnes chci volat do servisu a objednat se. -
« Re: Konfera
Mam Stilo 1.9 JTD. Minuly tyden jsem ho daval do servisu na odstraneni pazvuku zadni napravy. Rekli, ze naprava je OK, ale dela to volny zamek vika zav. prostoru. Tak ho dotahli, ze nesel temer otevrit. Povolil jsem ho zpatky a radeji budu jezdit tak jak to je.
Jo a jeste jedna vec. Tvrdili mi, ze v CD prehravaci ktery mam ( ten klasicky za prip. 4000 ) je mozne prehravat i datove CD obsahujici MP3. Zkusil jsem to, ale samozrejme to nehraje. -
"-- skrytý --" 18.11.02 10:12
« Re: Palio
Mas pravdu, nas trh je hodne deformovanej. Prikladem je prave to, ze Palio, ktery ma extra zesileny podvozek a spoustu dalsich dilu, se k nam leta nedovazelo, ackoliv se mi zdalo, ze je urceno prave pro cesky silnice. Prostorny, velmi bytelny a spolehlivy, nevelkych vnejsich rozmeru pri malych porizovacich a provoznich nakladech. Idealni auto pro nasince. Ma jen jednu pro cechy nejpodstatnejsi nevyhodu: je to FIAT...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!