Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

22.11.02  18:18

« Re:

Já sem byl zvyknutý na Bravu 1.2, ta žrala max 6, tak mě to dost vadí, ale v servisu bylo vše OK.Zkusím se trochu víc hlídat...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.02  10:36

« Re: Konfera

stp: ja taky ne, jenom ta zpatecka tam jde obcas blbe. Nevim, mozna je to mnou :-(
    Co se tyce spotreby, tak jsem mel Bratislava tam i zpet, rychlost kolem 140 - 160 prumer 8,8 coz mi prijde taky docela dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.02  15:19

to mbe: zpatecka je uplne v pohode, celkove s razenim nemam problemy...
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.02  18:31

« spotreba

tak sem se dnes vrátil z cest a kdyz sem se pak doma podival na průměrnou spotřebu, tak sem nevěřil: 9.9 L !!!
    Je pravda že sem to honil, ale tohle je trochu moc,asi budu muset do servisu at se na to podívají. Jinak v Německu sem viděl Stilo celkem často ( ve srovnání s námi ) víc bylo asi třídveřáků.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  17:10

To stp: ja jezdim k Vavrincovi, chovaji se slusne, ale zatim me nepresvedcili ze to zvladaji, uvidime ted pri vymene te napravy a oprave tech dalsich veci o kterych jsem psal. Jaky mas pocit s razeni zpatecky, jak jsem psal nize?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 19.11.02  15:59

« Bez nadpisu

Já nevím co by ještě chtěli za motor v autě střední třídy. No ona určitě R32 je lepší než 147 GTA, tak ten Abarth je úplnej krám...asi...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  15:01

to mbe: v Autocentru Dojacek, zatim vzdy vyhoveli bez problemu...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  14:35

« Re: A cetli jste ?

ses zblaznil ?
    aha, nejak jsem spatne zkopiroval odkaz - melo to samozrejme byt na Stilo Abarth 2,4 20V, hodne se mi to libilo, no ale celkem tam ten motor nechvalili.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:38

« Re: A cetli jste ?

mfilip: Budes Getze kupovat?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:30

Takze shrnu svoje zatim drobne problemy.
    1)zvuk od zadni napravy - bude menena naprava
    2)cvaka spojkovy pedal, nevim o co jde, proste ve dvou polohach v nem cvaka (budu hlasit)
    3)drobne vrzajici palubka (jak kdy)
    4)spatne jde zaradit zpatecka (uvidim)
    5)pri vyssich rychlostech neni vycentrovany volant, nevim jestli geometrie, kazdopadne budu hlasit.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:15

Tak naprava dosla, a dozvedel jsem se, ze zpatecka je problem u vsech FIATu, protoze neni synchronizovana. Moc se mi to nezda, slibili mi ze se na to kouknou. Mate nekdo nejake info?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  09:09

To STP: kde servisujes? Ja na napravu stale cekam, ale jsem zvedav, jestli to ten problem vyresi. Ten zamek je zajimava myslenka. Co se tyce palubky tak to nejsou schopni odstranit. Mam ale novy problem. Jde mi pomerne spatne radit zpatecka, setkal se s tim nekdo? Proste zastavim, vyslapnu spojku, seslapnu, dam zpatecku a 4 z 5 pokusu jdou velmi tezce, zachrousta v tom. To vidim jako dost problem, prave dnes chci volat do servisu a objednat se.
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.02  08:19

« A cetli jste ?

• « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  07:28

Tak se obcas divam na AAA, avizo.cz, annonce a furt zadne Stilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.02  07:25

MP3 CD: No ja si pamatuji, ze se s moznosti prehravat
    MP3 v tom CD prehravaci docela chlubili. Nezkousel
    jsi CD-RW? S temi byvaji dost problemi. Zkus nejake
    normalni CD-R...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  19:30

Mam Stilo 1.9 JTD. Minuly tyden jsem ho daval do servisu na odstraneni pazvuku zadni napravy. Rekli, ze naprava je OK, ale dela to volny zamek vika zav. prostoru. Tak ho dotahli, ze nesel temer otevrit. Povolil jsem ho zpatky a radeji budu jezdit tak jak to je.
    Jo a jeste jedna vec. Tvrdili mi, ze v CD prehravaci ktery mam ( ten klasicky za prip. 4000 ) je mozne prehravat i datove CD obsahujici MP3. Zkusil jsem to, ale samozrejme to nehraje.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  18:55

« Re: Spotreba

... musim to poopravit... mam najeto 25000 km...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  18:52

:) napravu mi vymenili hned po tom co sem stilo koupil, po naky dobe este odesla elektronika posilovace, palubovku mi skvele "dotahli" po tom co zacala vydavat divny zvuky,... mam Stilo 1,9 JTD... nedam na nej dopustit :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.02  18:49

« Re: Spotreba

Mam 1,9 JTD (115k), zere to v prumeru 6 l, mam najeto 2500 km, jezdim hlavne po Praze ale davam si casto vylety na Slovensko.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.11.02  10:33

« Re: Palio

Na druhou stranu, mě potěšilo, že jsme nebyli považováni za méně náročný trh, pro které bylo Palio určeno (jižní amerika, Polsko apod.)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…