Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« spotreba
tak sem se dnes vrátil z cest a kdyz sem se pak doma podival na průměrnou spotřebu, tak sem nevěřil: 9.9 L !!!
Je pravda že sem to honil, ale tohle je trochu moc,asi budu muset do servisu at se na to podívají. Jinak v Německu sem viděl Stilo celkem často ( ve srovnání s námi ) víc bylo asi třídveřáků. -
« Re: Konfera
Takze shrnu svoje zatim drobne problemy.
1)zvuk od zadni napravy - bude menena naprava
2)cvaka spojkovy pedal, nevim o co jde, proste ve dvou polohach v nem cvaka (budu hlasit)
3)drobne vrzajici palubka (jak kdy)
4)spatne jde zaradit zpatecka (uvidim)
5)pri vyssich rychlostech neni vycentrovany volant, nevim jestli geometrie, kazdopadne budu hlasit.
-
To STP: kde servisujes? Ja na napravu stale cekam, ale jsem zvedav, jestli to ten problem vyresi. Ten zamek je zajimava myslenka. Co se tyce palubky tak to nejsou schopni odstranit. Mam ale novy problem. Jde mi pomerne spatne radit zpatecka, setkal se s tim nekdo? Proste zastavim, vyslapnu spojku, seslapnu, dam zpatecku a 4 z 5 pokusu jdou velmi tezce, zachrousta v tom. To vidim jako dost problem, prave dnes chci volat do servisu a objednat se. -
Mam Stilo 1.9 JTD. Minuly tyden jsem ho daval do servisu na odstraneni pazvuku zadni napravy. Rekli, ze naprava je OK, ale dela to volny zamek vika zav. prostoru. Tak ho dotahli, ze nesel temer otevrit. Povolil jsem ho zpatky a radeji budu jezdit tak jak to je.
Jo a jeste jedna vec. Tvrdili mi, ze v CD prehravaci ktery mam ( ten klasicky za prip. 4000 ) je mozne prehravat i datove CD obsahujici MP3. Zkusil jsem to, ale samozrejme to nehraje.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!