Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  13:34

« af

Dáš mi kontakt na Tvého dealera, zajímalo by mě to Stilo 1,6 za 340.Díky Jarous
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  11:53

« Re: Re:

no nechci nikomu kazit radost, ale na centrálním skladě FIATu jsou dle mých ifo Abarty se slevou 170.000,- :-(
    Jak sem se před chvíli bavil s mým dealerem, tak nejlevnější Stilo má za 340.000,-( konečná cena ) a je to ta níže zmiňovaná 1.6 Active s pos. lavicí a metalízou, což znamená + 18.000,- jen v doplňcích
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  11:41

« Re:

www.nordex.cz - muj servis - ma take zajimave slevy, Stilo od 354 900,-, Abarth sleva 50 000 Kc ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  10:10

« Bez nadpisu

tak s 1.2 je to horší, ty se většinou prodají hned, ony ty největší slevy jsou na skladové auta, a to jsou většinou 1.6 Ale za tu cenu, nekup to :-)
    Vím o 1.2 Active s klimou se slevou 50.000,- takže výsledná cena je asi 430.000,- Někde jinde bude možná i levnější, jak sem řekl, jedná se o to co kdo má skladem.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  07:35

« Re: vybavy

no, jeste nemam zajem, ted jsem investoval v Brave do zadnich repro a budu investovat do vyfuku :-)
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  07:27

« Bez nadpisu

Ještě jsem zapoměl napsat že ne Actual.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  07:26

Mám zájem, chtěl bych spíš 1.2.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  19:48

je to na konkrétní auta, viděl sem např 1.6 Active + metalíza + posuvná lavice za 339.000,-
    Pokud budeš mít zájem, napíšu kde :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  09:27

Ty "velke" slevy jsou oficialne, nebo jen u konkretniho prodejce ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.02  14:10

já si rozhodně budu auto dávat do výroby, takže s nějakým zpožděním počítám, ale objednávky by měly být možné už před koncem roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.02  10:22

Jak mi minulý týden sdělil prodejce v AF Centru
    v Ostravě, tak oficiální představení
    Fiatu Stilo Auto Wagon má být v ČR dne
    28.února 2003. Tak asi nutná trpělivost.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.02  02:02

« vybavy

tak sem se dnes dozvědel,že se mění vybavy u Stila,Active budë mít jen 4 bagy, zato klimu, dálku na centrál a další drobnosti.Dál sou do konce roky velmi velké slevy, až 170.000,- takže mě štve,že nenakupuji až ted... Asi od ledna bude Stilo Multi Wagon, na který já osobně čekám, takže bude na prodej jedna moc pěkná 1.6 Active s asi 35.000 km. Má někdo zájem???
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.02  15:51

« Palubka

Zacinam byt dost nepricetnej z neschopnosti sveho servisu odstranit povrzavani pruduchu pod oknem. Poradte mi nejaky sevis v Praze, kde to zvladnou a ja tam snad zajedu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.02  22:27

« JTD 16v

Jsem zvědavej, kdy půjdou JTD 16v do Stila
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.02  10:14

« Re: Bezpecnost

Ja jsem ted o vikendu nekde videl vysledek crashtestu Stila. Hrozne ho chvalili, dostalo 4 hvezdy s tim, ze chybelo malo, aby dostalo 5 (leva noha). Musim si vzpomenout, jestli to bylo na webu nebo v casaku a pak to sem napisu...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.02  18:11

« Re: Bezpecnost

asi je těch Stil zatím tak málo, že by jim to jedno nabourané chybělo :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  13:20

« Bezpecnost

Jeste jsem nasel tuhle sajtu, ktera je podle me moc zajimava. Jsou tam i veci kolem bezpecnosti mechanismu zamku apod.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  13:13

« NCAP

Nasel jsem akorat tyhle Crash testy.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  13:11

« NCAP

Netusite nekdo proc jeste nebylo v EuroNCAP testu Stilo? Uz je to celkem dlouha doba a mnoho aut, ktery se prodavaji kratsi dobu uz tam je (Megane, C3 apod.).
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.02  09:26

« Oprava

Zdur vsem, tak mam konecne novou napravu a zmizelo vrzani ze zadku vozu. Snad uz definitivne odstranili to vrzani na palubce, takze se zda, ze je vse OK.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…