Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  10:15

« Re: Kdo poradí?

porad lepsi zavady, nez napriklad vymena serv, pretesnivani hlavy valcu, vibrace motoru jako u jedne nejmenovane znacky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  09:04

« Re: Kdo poradí?

Ohledne 1.2 motoru ti nereknu,mam 1.6, ale to ostatni muzu shrnout. Pekne auto, dobre jede, slusna vybava. Mel jsem nekolik problemu. Prvni je zadni naprava, coz je udajne celoevropska zalezitost u urcite skupiny modelu. Vyreseno v zaruce. Potom par drobnosti, povrzavala mi palubka (to stale trva, servis neni schopen odstranit, i kdyz ted si to nejak sedlo a delsi dobu to nedela). Udajne dost neobvykla vec. Pak jeste nejake drobnosti, ale v souhrnu bezny standard.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.02  21:37

« Kdo poradí?

Rozhoduji se před koupí 1.2 Active 5D, ale rád bych věděl kdo ho má jak je s ním spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  18:59

« Re: Re:

Když jsem viděl poprvé Stilo 5D, tak jsem byl zklamanej, ale už si asi zvykám (Brava se mi taky hned nelíbila), včera jsem jedno Stilo ve stříbrné metalíze viděl a začíná se mi líbit. Řekl bych, že to chce čas - Fiat každým modelem prostě přequapí i když teď to bylo docela dost nečekaný. Jinak prostorově je Megan II úplně někde jinde - aspoň to tak zatím všude hodnotili
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  13:09

Taky se mi 5-dverove Stilo zda designove nepovedene. Hned bych mu odebral italske obcanstvi ;-)))

To 3-dverove Stilo (na peknych kolech) nebo kombik, jo to je lepsi "muzika".
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 06.12.02  09:24

« Re:

Jo jo, Fiaty vždycky vzbuzovali emoce. Avšak zadek pětidveřového Stila ze dosti bezpohlavní. Přes to bych však radši šel do Fiata, než do Rencka. Získávám pocit, že Renault je dneska synonymem nespolehlivosti tak jako býval v 80-tých letech právě FIAT...
    (Chvíli jsem u Renaultu pracoval, vím o čem mluvím)
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.02  08:04

« Bez nadpisu

Priznam se, ze mne Megane II na prvni pohled zaujal vice nez Stilo, libi se mi originalni zadek. I ceny se mi zdaji relativne hodne dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  16:52

« Re: af

dobre vedet. diky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  16:33

« Re: af

dealer je Vencar Staré Město, tel: 572 541 942, obrať se na pana Vránu, s tím sem teď mluvil, k mání jsou dvě 1.6 Active se slevou 126.000,- respektive 131.000,- to dělá výsledné ceny s doplňky 356.000,- resp. 370.000,- za víc vybavenou verzi. Obě mají metalízu, pos. lavici, to druhé navíc 4x el. okna, komfort paket, dálku, To za těch 340.000,- už je blokované
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  13:34

« af

Dáš mi kontakt na Tvého dealera, zajímalo by mě to Stilo 1,6 za 340.Díky Jarous
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  11:53

no nechci nikomu kazit radost, ale na centrálním skladě FIATu jsou dle mých ifo Abarty se slevou 170.000,- :-(
    Jak sem se před chvíli bavil s mým dealerem, tak nejlevnější Stilo má za 340.000,-( konečná cena ) a je to ta níže zmiňovaná 1.6 Active s pos. lavicí a metalízou, což znamená + 18.000,- jen v doplňcích
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  11:41

« Re:

www.nordex.cz - muj servis - ma take zajimave slevy, Stilo od 354 900,-, Abarth sleva 50 000 Kc ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  10:10

« Bez nadpisu

tak s 1.2 je to horší, ty se většinou prodají hned, ony ty největší slevy jsou na skladové auta, a to jsou většinou 1.6 Ale za tu cenu, nekup to :-)
    Vím o 1.2 Active s klimou se slevou 50.000,- takže výsledná cena je asi 430.000,- Někde jinde bude možná i levnější, jak sem řekl, jedná se o to co kdo má skladem.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  07:35

« Re: vybavy

no, jeste nemam zajem, ted jsem investoval v Brave do zadnich repro a budu investovat do vyfuku :-)
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  07:27

« Bez nadpisu

Ještě jsem zapoměl napsat že ne Actual.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 03.12.02  07:26

Mám zájem, chtěl bych spíš 1.2.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  19:48

je to na konkrétní auta, viděl sem např 1.6 Active + metalíza + posuvná lavice za 339.000,-
    Pokud budeš mít zájem, napíšu kde :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  09:27

Ty "velke" slevy jsou oficialne, nebo jen u konkretniho prodejce ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.02  14:10

já si rozhodně budu auto dávat do výroby, takže s nějakým zpožděním počítám, ale objednávky by měly být možné už před koncem roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.02  10:22

Jak mi minulý týden sdělil prodejce v AF Centru
    v Ostravě, tak oficiální představení
    Fiatu Stilo Auto Wagon má být v ČR dne
    28.února 2003. Tak asi nutná trpělivost.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…