Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 19.12.02  14:33

« Bez nadpisu

To bylo dobrý....
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 18.12.02  15:34

« Re: Teplomer

Holt, nesmíte jezdit tak rychle. Projektil se taky za letu zahřívá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.02  13:12

Tak to jsem zvedavej co mi servis rekne. Teplomer je ocividne OK, proste se od neceho zahriva. Akorat nevim od ceho se v zrcatku muze zahrivat.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.02  13:09

Mam přesně to samé. Jel jsem na Slovensko a divil jsem se že se pořad otepluje. Když jsem vystupoval, tak teploměr v autě ukazoval -3, ale ostatní teploměry ukazovaly -11.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.02  08:57

« Teplomer

Ma nekdo nejake novinky kolem Stila? Ja mam opet maly problem. Psal jsem o tom vedle ve foru o Brave. Venkovni teplomer me po zahrati auta ukazuje docela slusny nesmysly. Kdyz je auto studeny tak OK, ale po pul hodine jizdy uz je rozdil i 7 stupnu a to je celkem dost. Mate to nekdo taky?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  15:30

« Re: Kdo poradí?

No tak promin no :-) Zase tak dlouho tu nejsem a taky se mi trochu ty lidi uz pletou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  14:00

Bravu 1.8, jsem myslel, ze to kazdy vi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  13:00

Mfilip> jo nejaky ten patek tu jsem :-) Co ty mas vlastne za karu?
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.02  12:57

« Nove Stilo

Ted jsem koukal na dealera Imofa v Praze a na webu maji podle me naprosto neskutecne ceny. Kouknete na: [odkaz] Treba ta 1.6 5 dveri za 321 000,- a nebo to JTD 3 dvere za 395 000,- To je docela malo. Na to ze jsem dal za 1.6 5 dveri + klima nejakych 450 000,- :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  12:41

no vlastne, jo, "mbe" znam, uz jsi tady nejaky ten patek.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  10:48

to MFILIP> tu nejmenovanou znacku jsem mel a vyjma serva mi menili tesneni, motor vibroval, odesely stabilizatzory a nevim jestli jeste neco dalsiho :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  10:15

porad lepsi zavady, nez napriklad vymena serv, pretesnivani hlavy valcu, vibrace motoru jako u jedne nejmenovane znacky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.02  09:04

Ohledne 1.2 motoru ti nereknu,mam 1.6, ale to ostatni muzu shrnout. Pekne auto, dobre jede, slusna vybava. Mel jsem nekolik problemu. Prvni je zadni naprava, coz je udajne celoevropska zalezitost u urcite skupiny modelu. Vyreseno v zaruce. Potom par drobnosti, povrzavala mi palubka (to stale trva, servis neni schopen odstranit, i kdyz ted si to nejak sedlo a delsi dobu to nedela). Udajne dost neobvykla vec. Pak jeste nejake drobnosti, ale v souhrnu bezny standard.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.02  21:37

« Kdo poradí?

Rozhoduji se před koupí 1.2 Active 5D, ale rád bych věděl kdo ho má jak je s ním spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  18:59

« Re: Re:

Když jsem viděl poprvé Stilo 5D, tak jsem byl zklamanej, ale už si asi zvykám (Brava se mi taky hned nelíbila), včera jsem jedno Stilo ve stříbrné metalíze viděl a začíná se mi líbit. Řekl bych, že to chce čas - Fiat každým modelem prostě přequapí i když teď to bylo docela dost nečekaný. Jinak prostorově je Megan II úplně někde jinde - aspoň to tak zatím všude hodnotili
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.02  13:09

« Re: Re:

Taky se mi 5-dverove Stilo zda designove nepovedene. Hned bych mu odebral italske obcanstvi ;-)))

To 3-dverove Stilo (na peknych kolech) nebo kombik, jo to je lepsi "muzika".
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 06.12.02  09:24

« Re:

Jo jo, Fiaty vždycky vzbuzovali emoce. Avšak zadek pětidveřového Stila ze dosti bezpohlavní. Přes to bych však radši šel do Fiata, než do Rencka. Získávám pocit, že Renault je dneska synonymem nespolehlivosti tak jako býval v 80-tých letech právě FIAT...
    (Chvíli jsem u Renaultu pracoval, vím o čem mluvím)
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.02  08:04

« Bez nadpisu

Priznam se, ze mne Megane II na prvni pohled zaujal vice nez Stilo, libi se mi originalni zadek. I ceny se mi zdaji relativne hodne dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  16:52

« Re: af

dobre vedet. diky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  16:33

« Re: af

dealer je Vencar Staré Město, tel: 572 541 942, obrať se na pana Vránu, s tím sem teď mluvil, k mání jsou dvě 1.6 Active se slevou 126.000,- respektive 131.000,- to dělá výsledné ceny s doplňky 356.000,- resp. 370.000,- za víc vybavenou verzi. Obě mají metalízu, pos. lavici, to druhé navíc 4x el. okna, komfort paket, dálku, To za těch 340.000,- už je blokované
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…