Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Teplomer
Ma nekdo nejake novinky kolem Stila? Ja mam opet maly problem. Psal jsem o tom vedle ve foru o Brave. Venkovni teplomer me po zahrati auta ukazuje docela slusny nesmysly. Kdyz je auto studeny tak OK, ale po pul hodine jizdy uz je rozdil i 7 stupnu a to je celkem dost. Mate to nekdo taky? -
-
« Re: Kdo poradí?
Ohledne 1.2 motoru ti nereknu,mam 1.6, ale to ostatni muzu shrnout. Pekne auto, dobre jede, slusna vybava. Mel jsem nekolik problemu. Prvni je zadni naprava, coz je udajne celoevropska zalezitost u urcite skupiny modelu. Vyreseno v zaruce. Potom par drobnosti, povrzavala mi palubka (to stale trva, servis neni schopen odstranit, i kdyz ted si to nejak sedlo a delsi dobu to nedela). Udajne dost neobvykla vec. Pak jeste nejake drobnosti, ale v souhrnu bezny standard. -
« Re: Re:
Když jsem viděl poprvé Stilo 5D, tak jsem byl zklamanej, ale už si asi zvykám (Brava se mi taky hned nelíbila), včera jsem jedno Stilo ve stříbrné metalíze viděl a začíná se mi líbit. Řekl bych, že to chce čas - Fiat každým modelem prostě přequapí i když teď to bylo docela dost nečekaný. Jinak prostorově je Megan II úplně někde jinde - aspoň to tak zatím všude hodnotili -
Adyn 06.12.02 09:24
« Re:
Jo jo, Fiaty vždycky vzbuzovali emoce. Avšak zadek pětidveřového Stila ze dosti bezpohlavní. Přes to bych však radši šel do Fiata, než do Rencka. Získávám pocit, že Renault je dneska synonymem nespolehlivosti tak jako býval v 80-tých letech právě FIAT...
(Chvíli jsem u Renaultu pracoval, vím o čem mluvím) -
« Re: af
dealer je Vencar Staré Město, tel: 572 541 942, obrať se na pana Vránu, s tím sem teď mluvil, k mání jsou dvě 1.6 Active se slevou 126.000,- respektive 131.000,- to dělá výsledné ceny s doplňky 356.000,- resp. 370.000,- za víc vybavenou verzi. Obě mají metalízu, pos. lavici, to druhé navíc 4x el. okna, komfort paket, dálku, To za těch 340.000,- už je blokované
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!