Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 17.07.06 10:43
No jak říkám, asi nepovedenej kousek. Mám dost známých, co Fiatem jezdí a jsou spokojeni, proto jsem ho kupoval. Ale bohužel u mého stila servisní záznamy jsou dané. Asi je pravda, že když si koupim sádrovou sněhurku, do rána mám i 7 trpasliků. Ale každopádně To neznamená, že Fiata jako auto chci pomlouvat nebo něco podobného. jen jsem uvedl svou skušenost. Všem Vám přeju hodně kilometrů a spokojenost s touto značkou. -
"-- skrytý --" 17.07.06 10:06
« Re: Stilo
Foromene, četl jsem kompletně celé fórum o Stilu. Sám jej vlastním 3 roky. Vzhledem ke zkušenostem a referencím majitelů je Váš zážitek pravděpodobný asi jako setkání s živým mamutem ve středních Čechách.
Ale proč ne. Zřejmě jste dítě štěstěny. -
"-- skrytý --" 17.07.06 01:12
« Stilo
Zdravím, já byl majitelem Stila rok a půl, motor 1.4 16V 6 speed. A bohužel moc se nepovedl. najel jsem 30 000 km a za tu dobu dělali přední nápravu komplet, výměna rádia, elektonika el. oken a centrálu, 2x klimatizaci, a naposled komplet převodovku a spojku. Tak jen doufám, že to byl nepovedenej kus a vám budou Stila fungovat ke spokojenosti.
A k tomu nosiči: já měl originál do střechy, trochu zdlouhavá montáž, cena taky ranec, ale jinak spokojenost. -
"-- skrytý --" 11.07.06 10:42
« Re: Re: stilo 1,6 mw
(cit.) "No to nevadí, určitě nějaký nosič seženeme, o to strach nemám".
Tak to tedy určitě strach měj! Pokud je to MW s originál podélníky, tak na ty NIC "UNIVERZÁLNÍHO" nepasuje a je třeba kupovat příčníky speciálně určené pro MW a těch zas tak moc není. Takže bacha na to!
PS: Doporučuji koupit od zn. Thule, ale v Rakousku, kde vyjdou o dost laciněji. -
Mr.Murphy_ 11.07.06 07:41
« @ LOPATA
když už jsi zmínil ten režim "full auto" u automatické klimy, tak já s ním mám problém.... Když je vedro a nastavím si klimu v režimu "full auto" řekněme na 20st., tak je mi v autě prostě pořád horko... Klima postupně stáhne rychlost ventilátoru skoro na minimum a prostě málo chladí.... Jezdím teda v režimu "auto", takže si nastavím teplotu a potom manuálně rychlost ventilátoru... Prostě režim "full auto" mi dobře nefunguje... máte někdo podobnou zkušenost?? Díky,K.

V neděli jsem se vrátil s STILEM z dovolené v Chorvatsku a tak chci napsat jak autíčko šlapalo.
Pro upřesnění mám 3D 1,2 rv 2002 bez klima a současný stav rychloměru je 85500km. Jeli jsme čtyři s plně naloženým kufrem, 400l střešním boxem a zapnutou lednicí v kufru,prostě naložený k prasknutí.
Z celé cesty jsem byl nadšený. Ujel jsem celkem 2390km s průměrnou spotřebou 6,5L/100km, na dálnici jsem jel tak kolem 120-140km/h a cestou zpátky jsem chytl ještě dvě kolony. Jednu před tunelem na dálnici 9km/2:30hod a druhou 12km/1:30hod. Auto jelo výborně akorát 1,2 je potřeba do kopečku trochu rozjet a nebo hodně řadit. Jediná porucha která mě potkala po tříhodinové jízdě v obrovském slejváku byla hláška počítače o nefunkčních brzdových světlech. Po kontrole světel které byli funkční se hláška už neukázala. Nejspíše někam nateklo. Všichni byli s pohodlím i 3D spokojeni. Tohle auto proti minulému byla velmi dobrá volba.