Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Teplomer
mám dojem že to bude opravdu nějaká blbost, dnes a včera sem se na to zaměřil a ukazovalo to pořád stejně + - asi 1 stupeň, takže to bude asi OK.Je ale možné, že za jízdy se od motoru odpařuje teplo zrovna směrem na zrcátko, a to může zkreslovat.Jinak spotřeba 9.5!!! Hrůza :-) -
« Re: Téma
Bohužel služby FIAT Asistence nezajištuje přímo FIAT čR, ale nějaká jimi najatá agentura kde sedí nějaká studentka na brigádě a její práce je najít si na mapě kde zrovna si a kontaktovat nejbližšího dealera, žádné odborné rady se tam člověk nedočká... Ale taky navrhuju stěžovat si jak na FIATu tak u svého dealera, jinak se člověk lepších služeb nikdy nedočká -
« Re: Téma
Je fakt, ze rubrika 307 je drsna, ale je otazka, jestli je to odpovidajici vzorek. Nicmene me tesi, ze problemy se Stilem zatim moc nejsou, na druhou stranu nejake drobnosti take jsou. Kazdopadne jsem asi smolar, mam jich celkem dost. Mimochodem, o svatcich mi pri nastartovani motor ohlasil ENGINE FAILED. Stalo se mi to pred barakem, nemel jsem manual. Tak cvicne volam Fiat Assistance. Bylo to 24.12. Po asi trech minutach zvoneni mi to vzala jakasi slecna, ktera mi rekla, ze nevi co hlaska znamena, kazdopadne nesmim s autem jet a jinak mi asi nepomuze protoze nikdo nikde neni :-)))) Docela sila, desim se az budu asistenci potrtebovat opravdu. Pomohlo to chcipnout, chvili pockat a pak bylo vse OK a uz se to neobjevilo. Navod rika, ze je to hlaska kdyz ma motor nespravne emise, beh apod. Podle me mozna zpusobeno necim v palivu. Kazdopadne tam pisou, ze s autem se muze jet ale nesmi se pretezovat motor, takze fiat linka kazala bludy. -
Adyn 20.12.02 09:28
« Téma
Pánové, jak se tak rozhlížím po MotorCafé, tak musím konstatovat, že zatímco u Fiatů se řeší banality jako nepřesnost teploměru, tak u jiných značek - Peugeot 307, Seat Leon, mají tak trochu jiné, poněkud zásadnější, technické problémy... Pokud by vás tedy někdy přepadl nějaký pocit, že to vaše Stilo (Brava/o) s teploměrem a sem tam vrznutím v zadních dveřích není vončo, tak se podívejte do historie rubriky třeba právě Peugeotu 307 a pochopíte, že jste učinili zcela výjimečně dobrou koupi! -
« Re: Teplomer
No to me taky napadlo, ale vyhrejvani se zapina s odmrazovanim zadnich oken a to jsem rozhodne nemel zapnuty. Mimochodem, nikdy jsem nemel auto s ABS, jenom jsem parkrat jel a vim ze pedal kope. Dneska jsem to zkusel na ledovce a pedal kope jako svine, ale hlavne se z toho ozyvaji otresne zvuky, takovy chroustani. Volal jsem do servisu a prej je to normalni.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!