Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

13.01.03  13:39

« Re: Teplomer

Tak to me to ukazuje fakt blamaz, venku -7 a mam tam klidne 0,5 :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.03  09:31

mám dojem že to bude opravdu nějaká blbost, dnes a včera sem se na to zaměřil a ukazovalo to pořád stejně + - asi 1 stupeň, takže to bude asi OK.Je ale možné, že za jízdy se od motoru odpařuje teplo zrovna směrem na zrcátko, a to může zkreslovat.Jinak spotřeba 9.5!!! Hrůza :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.03  10:08

Jo to je ono a cim dele jedu, tim tepleji podle pocitace mam. Rozdil jsem videl i 5 stupnu. No uvidime co reknou.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.03  18:33

Dnes sem to pozoroval asi taky.Vyjel sem a bylo - 11.5, po ujetí asi 20 km bylo 9.5 a neřekl bych že se otepluje...
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.03  14:09

« Teplomer

Nejak nam to tu umira. Mimochodem, pred nejakou dobou jsem se ptal na potize se spatnym ukazovanim teplomeru. Muj dealer to diskutuje s Fiatem, jestli je mozne, aby se nekde to cidlo ohrivalo. Mam slibeno, ze do patku budu neco vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  14:52

« Re: Téma

To je jasny, ale presto se na tu asistenci u dealera poptam :-) Abych vedel co cekat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.03  12:48

OK, já na to reagoval proto, že už sem o podobné negativní zkušenosti slyšel... Naštěstí sem to zatím nepotřeboval.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.03  17:00

AF> mas pravdu, ale ono vlastne neni na co si stezovat, nakonec to prestalo a nic se neresilo. Spis sem to sem hodil jako perlicku. Doufam, ze asistenci nikdy potrebovat nebudu :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.03  13:35

Otázka je, co se stane,až o něco půjde...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.03  08:33

Na Fiat CR asi stiznost nedam, vlastne o nic neslo, ale poptam se u sveho dealera, jakze to ta asistence vlastne funguje.
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.02  22:39

« P307

Možná že v tom fóru P307 je to reprezentativní vzorek: švagr v práci dostal 307 kombi 1,6 a asi po měsíci odešla řídící jednotka. Dostal náhradní (na dobu opravy) 307 3D HDI a po cca 500 km motor ztrácel výkon až ho ztratil úplně, prý něco s turbem...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.02  12:40

Bohužel služby FIAT Asistence nezajištuje přímo FIAT čR, ale nějaká jimi najatá agentura kde sedí nějaká studentka na brigádě a její práce je najít si na mapě kde zrovna si a kontaktovat nejbližšího dealera, žádné odborné rady se tam člověk nedočká... Ale taky navrhuju stěžovat si jak na FIATu tak u svého dealera, jinak se člověk lepších služeb nikdy nedočká
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 30.12.02  08:55

Obětuj se a napiš stížnost na FIAT ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.12.02  08:39

Je fakt, ze rubrika 307 je drsna, ale je otazka, jestli je to odpovidajici vzorek. Nicmene me tesi, ze problemy se Stilem zatim moc nejsou, na druhou stranu nejake drobnosti take jsou. Kazdopadne jsem asi smolar, mam jich celkem dost. Mimochodem, o svatcich mi pri nastartovani motor ohlasil ENGINE FAILED. Stalo se mi to pred barakem, nemel jsem manual. Tak cvicne volam Fiat Assistance. Bylo to 24.12. Po asi trech minutach zvoneni mi to vzala jakasi slecna, ktera mi rekla, ze nevi co hlaska znamena, kazdopadne nesmim s autem jet a jinak mi asi nepomuze protoze nikdo nikde neni :-)))) Docela sila, desim se az budu asistenci potrtebovat opravdu. Pomohlo to chcipnout, chvili pockat a pak bylo vse OK a uz se to neobjevilo. Navod rika, ze je to hlaska kdyz ma motor nespravne emise, beh apod. Podle me mozna zpusobeno necim v palivu. Kazdopadne tam pisou, ze s autem se muze jet ale nesmi se pretezovat motor, takze fiat linka kazala bludy.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.02  18:13

mbe> zpatna reakcia brzdoveho pedalu a rozne pazvuky pri aktivacii ABS su uplne normalne, zas je to vykupene ovladatelnostou auta aj pri prudkom przdeni.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.02  18:24

to je pravda, sleduju to tam a mám docela radost :-)))
  • 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 20.12.02  09:28

« Téma

Pánové, jak se tak rozhlížím po MotorCafé, tak musím konstatovat, že zatímco u Fiatů se řeší banality jako nepřesnost teploměru, tak u jiných značek - Peugeot 307, Seat Leon, mají tak trochu jiné, poněkud zásadnější, technické problémy... Pokud by vás tedy někdy přepadl nějaký pocit, že to vaše Stilo (Brava/o) s teploměrem a sem tam vrznutím v zadních dveřích není vončo, tak se podívejte do historie rubriky třeba právě Peugeotu 307 a pochopíte, že jste učinili zcela výjimečně dobrou koupi!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.02  18:37

hlavně se toho kopání neleknout a nepovolit pedál, s teploměrem problém nemám, ale dnes sem to porovnával s kolegou na jiném autě, a mě ukazoval -5 a mu -7 ?????
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.02  14:59

No to me taky napadlo, ale vyhrejvani se zapina s odmrazovanim zadnich oken a to jsem rozhodne nemel zapnuty. Mimochodem, nikdy jsem nemel auto s ABS, jenom jsem parkrat jel a vim ze pedal kope. Dneska jsem to zkusel na ledovce a pedal kope jako svine, ale hlavne se z toho ozyvaji otresne zvuky, takovy chroustani. Volal jsem do servisu a prej je to normalni.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.02  14:39

Just an idea... nemate nahodou vyhrievane zrkadielka a nejakym magickym sposobom by to okrem zrkadielka hrialo aj cidlo teplomeru?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…