Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  08:57

« Re: Servo

Asi mas pravdu, bude to lenost a zvyk :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.03  18:24

řízení je poháněno elektromotorkem který buď de, nebo ne, žádná snížená účinnost by se projevovat neměla, taky sem dřív jezdil bez CITY, ale pak už mě to přišlo těžké, tak sem ho zapínal pořád. Se servem na hydrauliku se to nedá srovnat, tady se dá fakt točit malíčkem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.03  12:04

To je jasny, kdyz je snih a led, nepotrebujes servo. To jsem malickem tocil i feldu bez serva :-), Ne, vazne, mam dojem , ze to rizeni trochu ztezklo, ale mozna jen to jen dojem.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.03  11:00

Kduz jsemu tuhle stal na snehu, tocil jsem malickem, a kdyz jsem stal na asfaltu, ztezklo to tak, ze jsem zase musel pouzit celou dlan.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.03  08:07

« Servo

Tusim ze tu nekdo rikal, ze mel nejake potize se servem. Potize nemam, ale zda se mi ze trochu ztezklo. Driv jsem nepouzival City, pak mi to prislo tezke, tak ho pouzivam a zda se mi, ze volant o neco ztezknul i ted. Nemyslim, ze je to subjektivni, zkousela to i zena, ktera moc nejezdi a taky se ji to zdalo tezsi. Mate nekdo nejakou zkusenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  07:49

« Re: Testy

magic: Jakobych ve tvem hlase zaslech ironii...?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.03  18:34

Když Stilo přišlo na trh tak sem někde viděl srovnávací test Stilo x Golf, samo že to Golf vyhrál, ale jen tak,tak. Můj kamoš má Golfa IV a když se mu směju že mu drnčí palubka tak mě vždycky ukazuje, že má v přihrádce kazety a že to drnčí ony, takže možná to taky tak hodnotí :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.03  10:55

Pozor! Pozor! Jsem byvaly technicky redaktor AutoTIPu! Proto s tebou nesouhlasim! Fakt, ze nevyhralo nemecke auto je doslova neuveritelny! Je to jeden z 96 testu, kde vitezi nenemecky vuz! Takze to byl vlastne uzasny test! Kdyz si vezmes treba souhrn testu AMS (test jahr buch 2000), tak z 96 srovnavacich testu jen 2x nezvitezil nemecky vuz. Jednou to byla Octavia Combi (takze nemecky klon) a jednou nejaky Renault. A ty jsi objevil dalsi perlu! Gratuluji! Proc jsi tak zklaman? Neni to fantasticky, ze uz podruhe nezvitezil ve srovnavaku nemecky automobil ci jeho klon? A Golf je opravdu kvalitni vuz; ma ostre modre svitici kontrolky, drncici pristrojovku bez cehokoliv, pri otevreni zadni steny si rozpulis hlavu o zamek, ma klicky na oknech, ktere ti jen obcas zustanou v ruce, jezdi maximalne po trech kolech na 65 profilu a pri stisku brzdoveho pedalu letis na predni okno a pak pokracujes konstantni rychlosti...co vic si muzes prat? Ja bych ho nechal vyhrat...
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.03  09:36

« Testy

O vikendu se mi dostal do ruky AutiTIP, je to takova ta odnoz nemeckeho AutoBild tusim, hodne recenzi a testu prebiraji. Je tam takove pseudosrovnani noveho Megana s konkurenci. Je tam Astra, Golf, Stilo, Civic, 307, Focus a nevim co jeste. Krome toho, ze je to fakt komicky napsany clanek ve stylu, megan ma tohle, Astra to ma taky, megan ma tamto, to ma zase Golf apod :-) me vylozene pobavilo druhe misto Golfu IV. Klasicky nemecky test. Nechat ho vyhrat 5 let stare auto pred uplne novym meganem uz si asi netroufli, ale jinak s prehledem druhy. Maly kufr, malo mista, ale holt ta nemecka KVALITA :-) Stilo tam dopadlo bidne. Test se v podstate omezil na to, ze rekl, co je u Stila spatne (dost tam zkritizovali 1.6 ku kterou mam, vicemene s tim souhlasim,´motor neni moc pruzny a tezke Stilo s nim dost basti, ale tak zle to zase neni) a nenapsali nic z kladnych vlastosti. Na ty se nejak zapomelo. Takove testy me vzdycky pobavi.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  12:14

« Re: Aky alarm?

A nemoh by tu někdo porovnat Defend Lock, Pin Lock, Construkt, Mult-T Lock? Případně jiné? Medvěd Block ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 30.01.03  11:44

« Re: test

Koukám, že jsem zapoměl napsat, jak se ten časopis jmenuje - Quattroruote.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 30.01.03  11:43

« test

V poslední čísle italského časopisu je otištěn detailní popis 100t.km testu Fiatu Stilo 1.6 Active vyrobený 10/2001. Nikdy auto nezůstalo stát na silnici. Největší problémy byly s palubním počítačem - často hlásil neexistující závady.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.03  11:25

doporučuju zámek převodovky Defend-Lock, nebo Pin-Lock, tam je to překonání horší a neruší vzhled interieru
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.03  17:04

Taky jsem to resil. Z vyroby imobilizer, pridal jsem zamek paky (Mul-T-lock) a premyslel jsem o ALARMu. Nakonec jsem to zavrhnul. Lidi na alarm uz nereagujou a na auto stejne nevidim, takze mi je to k prdu. Zatim jsem to nechal, krome toho spoleham na to, ze Fiaty jsou prece plecky a nekradou se :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  19:54

Imobilizer je tam standardny (detekcia kluca). Dal som si navyse namontovat zamok na spiatocku. Nie som este rozhodnuty, ci ten alarm mam chciet alebo nie :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  10:17

mas imobilizer? Tak se na alarm vyprdni. Dej si tam zamontovat
    nejake mechanicke zabezpeceni + tajny vypinac.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  09:59

Taky jsem o tom jednu dobu uvazoval a prodejce mi nabizel META alarm asi za 7000,- s montazi, prej je to totez co tam dava Fiat z vyroby. Pak jsem se na to vykaslal, mozna nekdy v budoucnu.
  • 00 Reagovat !

foto

20.01.03  18:50

« Aky alarm?

Vie mi niekto poradit nejaky alarm. Chcem si dat nejaky namontovat, tak by mi pomohli nejake odporucania, resp. skusenosti :-) Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.03  18:48

« Re: FAILURE - cakanie pri startovani

Cakat treba, kym sa rozpozna kluc. Cca 2-3 sekundy. Potom sa da hned nastarovat, teda aspon u mna :-). Mam 5d Stilo 1.8. Ale aj mne sa parkrat stalo, ze mi vypisalo failure. Stacilo urobit klasicky "restart" :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.03  08:31

« Re: FAILURE

V Koppovi je napsano, ze ten vypinac varovnych svetel jde
    vypacit sroubovakem. Akorat mi neni jasne, zda se
    musi pred tim jeste vyndat ta lista s vypinaci vyhrivani
    zadniho skla, a s prepinaci mlhovek. Nejak jsem to
    z knihy bez koukani do auta nepochopil (jestli je to nutne)...

Ta lista se vynda le jednoduse -- po stranach se
    "odloupnou" krytky, pod nimi jsou dva srouby.
    Po odsroubovani se da ta lista s prepinaci jednoduse
    vyjmout a pak asi az se da vyloupnout ten prepinac varovnych svetel...

BTW ta lista s temi vypinaci je asi (zatim jsem ji nevidel a jen o tom ctu :-)
    prisroubovana 3mm imbusama...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…