Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Servo
řízení je poháněno elektromotorkem který buď de, nebo ne, žádná snížená účinnost by se projevovat neměla, taky sem dřív jezdil bez CITY, ale pak už mě to přišlo těžké, tak sem ho zapínal pořád. Se servem na hydrauliku se to nedá srovnat, tady se dá fakt točit malíčkem :-) -
« Servo
Tusim ze tu nekdo rikal, ze mel nejake potize se servem. Potize nemam, ale zda se mi ze trochu ztezklo. Driv jsem nepouzival City, pak mi to prislo tezke, tak ho pouzivam a zda se mi, ze volant o neco ztezknul i ted. Nemyslim, ze je to subjektivni, zkousela to i zena, ktera moc nejezdi a taky se ji to zdalo tezsi. Mate nekdo nejakou zkusenost? -
« Re: Testy
Když Stilo přišlo na trh tak sem někde viděl srovnávací test Stilo x Golf, samo že to Golf vyhrál, ale jen tak,tak. Můj kamoš má Golfa IV a když se mu směju že mu drnčí palubka tak mě vždycky ukazuje, že má v přihrádce kazety a že to drnčí ony, takže možná to taky tak hodnotí :-)))
-
"-- skrytý --" 03.02.03 10:55
« Re: Testy
Pozor! Pozor! Jsem byvaly technicky redaktor AutoTIPu! Proto s tebou nesouhlasim! Fakt, ze nevyhralo nemecke auto je doslova neuveritelny! Je to jeden z 96 testu, kde vitezi nenemecky vuz! Takze to byl vlastne uzasny test! Kdyz si vezmes treba souhrn testu AMS (test jahr buch 2000), tak z 96 srovnavacich testu jen 2x nezvitezil nemecky vuz. Jednou to byla Octavia Combi (takze nemecky klon) a jednou nejaky Renault. A ty jsi objevil dalsi perlu! Gratuluji! Proc jsi tak zklaman? Neni to fantasticky, ze uz podruhe nezvitezil ve srovnavaku nemecky automobil ci jeho klon? A Golf je opravdu kvalitni vuz; ma ostre modre svitici kontrolky, drncici pristrojovku bez cehokoliv, pri otevreni zadni steny si rozpulis hlavu o zamek, ma klicky na oknech, ktere ti jen obcas zustanou v ruce, jezdi maximalne po trech kolech na 65 profilu a pri stisku brzdoveho pedalu letis na predni okno a pak pokracujes konstantni rychlosti...co vic si muzes prat? Ja bych ho nechal vyhrat... -
« Testy
O vikendu se mi dostal do ruky AutiTIP, je to takova ta odnoz nemeckeho AutoBild tusim, hodne recenzi a testu prebiraji. Je tam takove pseudosrovnani noveho Megana s konkurenci. Je tam Astra, Golf, Stilo, Civic, 307, Focus a nevim co jeste. Krome toho, ze je to fakt komicky napsany clanek ve stylu, megan ma tohle, Astra to ma taky, megan ma tamto, to ma zase Golf apod :-) me vylozene pobavilo druhe misto Golfu IV. Klasicky nemecky test. Nechat ho vyhrat 5 let stare auto pred uplne novym meganem uz si asi netroufli, ale jinak s prehledem druhy. Maly kufr, malo mista, ale holt ta nemecka KVALITA :-) Stilo tam dopadlo bidne. Test se v podstate omezil na to, ze rekl, co je u Stila spatne (dost tam zkritizovali 1.6 ku kterou mam, vicemene s tim souhlasim,´motor neni moc pruzny a tezke Stilo s nim dost basti, ale tak zle to zase neni) a nenapsali nic z kladnych vlastosti. Na ty se nejak zapomelo. Takove testy me vzdycky pobavi. -
« Re: Aky alarm?
Taky jsem to resil. Z vyroby imobilizer, pridal jsem zamek paky (Mul-T-lock) a premyslel jsem o ALARMu. Nakonec jsem to zavrhnul. Lidi na alarm uz nereagujou a na auto stejne nevidim, takze mi je to k prdu. Zatim jsem to nechal, krome toho spoleham na to, ze Fiaty jsou prece plecky a nekradou se :-) -
« Re: FAILURE
V Koppovi je napsano, ze ten vypinac varovnych svetel jde
vypacit sroubovakem. Akorat mi neni jasne, zda se
musi pred tim jeste vyndat ta lista s vypinaci vyhrivani
zadniho skla, a s prepinaci mlhovek. Nejak jsem to
z knihy bez koukani do auta nepochopil (jestli je to nutne)...
Ta lista se vynda le jednoduse -- po stranach se
"odloupnou" krytky, pod nimi jsou dva srouby.
Po odsroubovani se da ta lista s prepinaci jednoduse
vyjmout a pak asi az se da vyloupnout ten prepinac varovnych svetel...
BTW ta lista s temi vypinaci je asi (zatim jsem ji nevidel a jen o tom ctu :-)
prisroubovana 3mm imbusama...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!