Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Nabidka
Musim se pridat do diskuse: mam cca 2000 km zkusenosti se Stilem 1,8 5D (celkem najeto asi 12 tkm) a prijde mi dooost line. Nevim, treba je to tim jednim kouskem, ale myslim, ze moji Brave 1,6 by to neujelo. Urcite je to auto tezsi, skoro jiste ma i mensi spotrebu pri stejnem stylu jizdy, ale je to vazne linej lenoch. -
No jasne :-) Ja to myslel tak horce. Jasne ze za par let bude nejaky jiny auto za stejny penize treba litat :-) Ne vazne, jenom si myslim, ze to je fakt bomba nabidka. Krome toho na dobu kdy jsem to kupoval jsem koupil opravdu dobre, takze si nemusim nic vycitat. Jenom bych bral tu loketni operku ve predu :-) -
mbe: To vazne nastve... Nejlepsi je ale tohle
neresit. Proste jsi ho kdsi koupil za nejakou
cenu a ted je situace jina... Kdybys mel cekat na
nejlepsi cenu a nejlepsi nabidku, tak stale
chodis pesky :-)
No a jestli jsi udelal spatny kauf vlastni vinou,
tak si z toho vem ponauceni. Ale trapit se kvuli tomu...
Trebas by se ti tahle 1.8 pojebala... Trebas by sis
uzival zive jizdy a zabil by ses... Uzivej si
a raduj se z toho, co mas :-) -
« Nabidka
Dneska jsem se trochu nakrknul u sveho dealera. Meli tam 1.8 98kW, Dynamic, 5 dveri, Obvykla vybava 6X Airbag, ABS, klima, autoradio s CD, kuzi potazenej volant, komfortni paket za 458 000,- Kdyz si vezmu, ze jsem dal za 1.6 v podobne vybave bez komfortniho paketu 449 000,- tak bych brecel :-) Ne vazne nejvic me mrzi ten motor, ta 1.6 nic moc, radeji bych tu 1.8 a pak me dost mrzi, ze moje Stilo nema loketni operku vepredu. Nevite nekdo jestli se to da dodelat? -
« Seicento
Dnes je na IDNES cosi jako recenze Secienta. Nechci se tu vyjadrovat k autu, ale dost me pobavila. Hlavne hlaska na palubku, ze lide kteri jsou zvykli na koncernovou kvalitu by pozadovali vic. Mam zato, ze FIAT je taky koncern, tak jaky jiny to asi maji na mysli ???? :-) Uprime, Seicento jsem si prohledl a sedl jsem si do nej, opravdu neni nic moc, ale sakra vzdyt to auto stoji 185 000,-. Az ten "koncern" udela auto za stejny penize a bude lepsi, tak budu mlcet. -
« Re: Spojkovy pedal
Nechci se nikoho zastávat, ale pochop, že když ti teploměr vymění, tak naúčtují FIATu záruční opravu a ještě mají rabat z dílu, když se ti v tom budou vrtat a laborovat, tak jim nikdo nic nedá. Na takové opravy přichází teprve po záruce, když už je potřeba šetřit zákazníkovy peníze, když je nechce dát za nový díl... -
Jo ani ja nemam se servisama nejlepsi zkusenosti. Jeste lepe receno nemam nejlepsi zkusenosti se znackovejma. Kdyz jsem mel feldu, tak jsem jezdil do znackoveho a nechapal, za co vlastne platim, olej dokazali vymenit, brzdove desticky taky, ale jak prisla nejaka zavada, kde se muselo premyslet a ne hned neco vymenit, bylo zle. Zacal jsem jezdit ke garazistovi, kterej me nikdy nepodvedl (kolegovi ve znackovem servisu vymenili kolo na rezerve za ojete) a ceny mirne. Nechal jsem si menit olej, desticky a hromadu dalsich veci, zaplatil jsem dohromady asi 3 litry a byl hapy. Znackove servisy jsou opravdu menici. To je jejich zpusob opravy. Viz. muj teplomer. Ukazuje mi spatne, kdyz se auto ohreje, takze se ocividne nekde ohriva. Zatim to v servisu neresili, ale uz rikali, ze by ho vymenili. Misto aby navrhli, ze zkusi najit kde to je, ale to je holt vic prace. Jednodussi je zkouset veci menit a treba se to tim vyresi. -
Nez tam pojedes,zkus prostriknout vrsek spojkovyho pedalu WD40,nebo necim takovym. Jestli mas spojku ovladanou lankem,je vysoka pravdepodobnost,ze to cvaka ozub napinani lanka,co vymezuje vuli.Kdyz si lehnes pod volant,tak by ses k tomu mel dostat. -
« zkusenosti Stilo- 3 dv,
zkusenosti se Stilem 3/4 roku provozu:zavada v elektronice sedadla ridice- 1 tyden v servisu,
posledni 3 tydny-po nastartovani trvaly chod ventilatoru po dobu jizdy.Bez vypnuti.Celkem 3x navstiveny servis.Popis opravy v servisu:udajne vadna ridici jednotka-vymena(nebylo to ono),spatna kabelaz cca 140 zilovy kabel- postupne odstrihavene fousy,v zoufalstvi uz pokusne vymenovany jednotlive dily z noveho stila.Na konec zjisten vypadly konektor!!!Po urgenci na predpis fiatu o novych nahradnich dilech - provedena vymena za nove(chteli kabel doletovat!!)- cena by byla 34 000,-kc(neplaceno-auto v zaruce).Zlata Brava ,kterou jsem mel predtim....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!