Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 23.02.03  09:28

« Multiwagon

Tak jsem se byl včera projet s Multiwagonem. Design je dle mého soudu povedenější než u 5dv.hatchbaku. Jel jsem s verzí 1.6(MBE - nepřijde mi ten motor zase tak špatnej). Za ty peníze co to nabízej je to podle mě fakt kauf. Je to hezky pohodlný na nerovnostech a ten kufr... No kdybych měl těch 414t.kč tak jdu do toho.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  18:28

« Re: GT

GT je v podstatě Abarth s obyčejnou převodovkou a bez navigace a stojí aso o 100.000,- míň. Co se týká opěrky tak ta je uchycena na tunelu a ne na sedadle, jak sem psal, sorry
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  16:01

« Re: Nabidka

Ja ze mi rekli, ze ta operka se neda zvlast objednat. Jenom cele sedadlo a to jeste nebude ve sejne barve.
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.03  16:01

« GT

Jinak GT je na webu Fiatu, kdyz si date volbu Chci Fiat, potom si najdete Stilo a date si modely, tak je tam mimo jine i GT a u nej poznamky, ze informace budou doplneny pozdeji. Jinak to ma podobnou vybavu jako Abarth, da uz se to najit i v prislusenstvi. Tak nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  15:58

A kde sis tu operku nechal dodelavat? Ze bych se taky poptal?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  14:51

Ta operka je samozrejme originalni nahradni dil od Fiatu a vypada naprosto stejne jak na Abartu. Rozhodne neni uchycena do sedadla. Kde jste to videli???
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.03  12:46

« Stilo GT

Jsem koukal ze na webu Fiatu pribylo neco jako Stilo GT. Zda se ze to ma stejny motor jako Abarth, vi nekdo o co jde?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  08:58

« Re: Seicento

Hlavni partner je fajn :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  08:58

Jo ja taky. Ciste prazsky provoz sem tam klima a mam tam 9,4 a to mam celkem lehkou nohu, i kdyz obcas si to taky trochu vytocim. Uz jsem si zvykl :-) Ono je to hlavne tim, za ja byl zvyklej na slabsi auta. Mel jsem Punto 1.1 a to jezdilo tak za 6 litru a pak jsem mel Feldu 1.3, tu zajela mama, takze to auto bylo hrozne liny ale malo zralo :-) Taky jsem jezdil rok Fabii 1.4 MPI 44kW a ta jezdila jak kdy, ale myslim tak do 8 litru. Tak holt ted trochu vic no. Mimochodem, tak loketka, mozna mas pravdu ze to dela nekdo jinej. Jenom zjistit kdo. Docela by se mi tam libila, ale zase nechci aby to vypadalo blbe. No treba casem. Ted spis cekam, jak se vyvrbi cvakajici spojkovy pedal a jestli to jejich lozisko problem vyresi. Taky jsem zvedav co venkovni teplomer udela po vymene :-) A i kdybych si koupil Maybach, tak budu mit nejaky problemky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.03  06:38

« Re: Seicento

ono se stačí podívat na "hlavního partnera" rubriky auto.idnes.cz - z toho důvěryhodnost přímo čiší.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  18:58

to určitě nebude originál opěrka, protože ta je uchycena přímo v sedadle. Spíš bych to viděl na nějakého výrobce autodoplňků.
    To mbe: co spotřeba??? pořád jezdím za 9 :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  15:30

Tak me muj servis rekl, ze ta loketka dodelat nejde :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  15:01

« Re: predvadecka MultiWagonu

Fiat uz zverejnil ceny Multi Wagoonu a jsou velmi zajimave. Skoda, ze uz mam hatchback, za ty penize bych do toho asi sel. Kouknete na www.fiat.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:43

Ta loketni operka urcite jde dodelat, protoze ja jsem ji chtel a dostal jsem ji v ramci slevy pri koupi auta. Mam zakladni vybavu s cernym interierem. Ta operka se nedela s identickym potahem, ale prodejce mi nasel nejblizzsi cerny odstin. Do toho plastoveho dilu u rucni brzdy se musi vyrezat dira pro pripevneni operky ( pod plastem je osazeni se zavitem ). Potom to chtelo jeste jednu malou krytku a to bylo vse. Kolik to ale cele stalo nevim.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:06

« Servis - spojka

Tak jsem byl v servisu s tou cvakajici spojkou. Udajne je to spojkove lozisko, objednali a pak budou menit. Co se tyce spatneho ukazovani venkovniho teplomeru, uznali ze to fakt ukazuje blbosti (dneska rano -10 a moje auto s klidem -3, pozdeji po ohrati za jizdy -1 , holt Ital, asi ma rad teplo :-) a objednali nova zrcatka, pry se neda menit jen to cidlo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:05

« Re: predvadecka MultiWagonu

Dneska jsem na nej koukal u sveho dealera, vypada moc dobre. Netusim ale konkretni ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  13:04

« Re: idnes

Cetl jsem, je to sranda :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.03  11:59

« predvadecka MultiWagonu

Pro ty co to prehlidli - od patku do nedele (21-23.2.) bude mozne u prodejcu Fiatu vyzkouset Stilo Multiwagon.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  07:52

No srovnavam oboji obsazene dvema lidmi, skoro zadny naklad v kufru. Me to prislo taky divny, pricitali jsme to tomu, ze to jeste neni poradne zajety. Je pravda, ze se to v prubehu tech 14 dnu trochu zlepsilo, tak snad....
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.03  18:51

« idnes

Doporučuju přečíst si diskuzi u článku o Stilu combi, typické inteligentní názory lidí, kteří mají vždy svůj názor :-)))
    Stilo Wagon se mi moc líbí, přijde mi tvarově pěkně vyvážené a kompaktní
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…