Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
JTF 23.02.03 09:28
« Multiwagon
Tak jsem se byl včera projet s Multiwagonem. Design je dle mého soudu povedenější než u 5dv.hatchbaku. Jel jsem s verzí 1.6(MBE - nepřijde mi ten motor zase tak špatnej). Za ty peníze co to nabízej je to podle mě fakt kauf. Je to hezky pohodlný na nerovnostech a ten kufr... No kdybych měl těch 414t.kč tak jdu do toho. -
« GT
Jinak GT je na webu Fiatu, kdyz si date volbu Chci Fiat, potom si najdete Stilo a date si modely, tak je tam mimo jine i GT a u nej poznamky, ze informace budou doplneny pozdeji. Jinak to ma podobnou vybavu jako Abarth, da uz se to najit i v prislusenstvi. Tak nevim. -
« Re: Nabidka
Jo ja taky. Ciste prazsky provoz sem tam klima a mam tam 9,4 a to mam celkem lehkou nohu, i kdyz obcas si to taky trochu vytocim. Uz jsem si zvykl :-) Ono je to hlavne tim, za ja byl zvyklej na slabsi auta. Mel jsem Punto 1.1 a to jezdilo tak za 6 litru a pak jsem mel Feldu 1.3, tu zajela mama, takze to auto bylo hrozne liny ale malo zralo :-) Taky jsem jezdil rok Fabii 1.4 MPI 44kW a ta jezdila jak kdy, ale myslim tak do 8 litru. Tak holt ted trochu vic no. Mimochodem, tak loketka, mozna mas pravdu ze to dela nekdo jinej. Jenom zjistit kdo. Docela by se mi tam libila, ale zase nechci aby to vypadalo blbe. No treba casem. Ted spis cekam, jak se vyvrbi cvakajici spojkovy pedal a jestli to jejich lozisko problem vyresi. Taky jsem zvedav co venkovni teplomer udela po vymene :-) A i kdybych si koupil Maybach, tak budu mit nejaky problemky :-) -
« Re: Nabidka
Ta loketni operka urcite jde dodelat, protoze ja jsem ji chtel a dostal jsem ji v ramci slevy pri koupi auta. Mam zakladni vybavu s cernym interierem. Ta operka se nedela s identickym potahem, ale prodejce mi nasel nejblizzsi cerny odstin. Do toho plastoveho dilu u rucni brzdy se musi vyrezat dira pro pripevneni operky ( pod plastem je osazeni se zavitem ). Potom to chtelo jeste jednu malou krytku a to bylo vse. Kolik to ale cele stalo nevim. -
« Servis - spojka
Tak jsem byl v servisu s tou cvakajici spojkou. Udajne je to spojkove lozisko, objednali a pak budou menit. Co se tyce spatneho ukazovani venkovniho teplomeru, uznali ze to fakt ukazuje blbosti (dneska rano -10 a moje auto s klidem -3, pozdeji po ohrati za jizdy -1 , holt Ital, asi ma rad teplo :-) a objednali nova zrcatka, pry se neda menit jen to cidlo :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!