Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 17.07.06 20:15
« Re: Re: Re: Re: Stilo
My ho máme z CZ a zatím se zdá, že se o něj starali dobře :P Právě jsem se vrátila, byli jsme ho zase provětrat. Je to přesně tak, jak jsem říkala, hledají se možné důvody proč vyjet z garáže. Ale tentokrát to byl manželův nápad. Jenže - hádejte kdo řídil? ;-) -
« stilo 1,6 mw
zdravím všechny nové majitele stiloušů. Ať vám to hezky fičí a hlavně levně.
to foromen: to je pech s tvým autem. Ale někdy je to smůla trefit takové auto.
to mike.rad: ja měl s Chorvatskem podoubdou zkušenost. 4 lidi plný kufr, rychlost do 130 a průměr 6,5. Dojem z cesty-super.
Ať vám to jezdí. -
"-- skrytý --" 17.07.06 17:49
« Re: Stilo
Gratuluji k novému Stilu!!!I já jsem si v sobotu koupil Stilo.Takže sdílím nadšení.Jen si ho ještě potřebuji ještě osahat.Jízda skvělá.Rychlost až k hranici 200km/h.Ale nejvíc mne dostávají posuvné zadní sedadla.Tak přejme si hodně šťastných kilometrů a do servisu pouze na výměny olejů.Zdraví Kamil z Liberce. -
"-- skrytý --" 17.07.06 16:03
« Stilo
Opět všechny zdravím a moc děkuju za projevé gratulace >:D Auto jsme koupili v sobotu a zatím jsme najezdili jen cca 200 km, takže je brzo dělat nějaké závěry, ale i tak jsme z auta nadšení. Ten posez, ať už na sedadle spolujezdce nebo řidiče - ani v jednom případě jsem se nemusela tak porůznu kroutit, abych ulevila bolavým zádům, seděla jsem jak přibitá a vychutnávala si jízdu! Super! Jen mám obavy, že to pro mne byl takový zážitek, že teď nebudu dělat nic jiného než hledat důvody, kam by bylo potřeba dojet :*) Jeden známý se mě ptal, jestli už mě manžel nechal si sjet. No - je to špatně položená otázka, spíš by mělo být, jestli já už jsem nechala sjet manžela :P -
Přátele všechny Vás zdravím!
V neděli jsem se vrátil s STILEM z dovolené v Chorvatsku a tak chci napsat jak autíčko šlapalo.
Pro upřesnění mám 3D 1,2 rv 2002 bez klima a současný stav rychloměru je 85500km. Jeli jsme čtyři s plně naloženým kufrem, 400l střešním boxem a zapnutou lednicí v kufru,prostě naložený k prasknutí.
Z celé cesty jsem byl nadšený. Ujel jsem celkem 2390km s průměrnou spotřebou 6,5L/100km, na dálnici jsem jel tak kolem 120-140km/h a cestou zpátky jsem chytl ještě dvě kolony. Jednu před tunelem na dálnici 9km/2:30hod a druhou 12km/1:30hod. Auto jelo výborně akorát 1,2 je potřeba do kopečku trochu rozjet a nebo hodně řadit. Jediná porucha která mě potkala po tříhodinové jízdě v obrovském slejváku byla hláška počítače o nefunkčních brzdových světlech. Po kontrole světel které byli funkční se hláška už neukázala. Nejspíše někam nateklo. Všichni byli s pohodlím i 3D spokojeni. Tohle auto proti minulému byla velmi dobrá volba. -
"-- skrytý --" 17.07.06 10:43
No jak říkám, asi nepovedenej kousek. Mám dost známých, co Fiatem jezdí a jsou spokojeni, proto jsem ho kupoval. Ale bohužel u mého stila servisní záznamy jsou dané. Asi je pravda, že když si koupim sádrovou sněhurku, do rána mám i 7 trpasliků. Ale každopádně To neznamená, že Fiata jako auto chci pomlouvat nebo něco podobného. jen jsem uvedl svou skušenost. Všem Vám přeju hodně kilometrů a spokojenost s touto značkou. -
"-- skrytý --" 17.07.06 10:06
« Re: Stilo
Foromene, četl jsem kompletně celé fórum o Stilu. Sám jej vlastním 3 roky. Vzhledem ke zkušenostem a referencím majitelů je Váš zážitek pravděpodobný asi jako setkání s živým mamutem ve středních Čechách.
Ale proč ne. Zřejmě jste dítě štěstěny. -
"-- skrytý --" 17.07.06 01:12
« Stilo
Zdravím, já byl majitelem Stila rok a půl, motor 1.4 16V 6 speed. A bohužel moc se nepovedl. najel jsem 30 000 km a za tu dobu dělali přední nápravu komplet, výměna rádia, elektonika el. oken a centrálu, 2x klimatizaci, a naposled komplet převodovku a spojku. Tak jen doufám, že to byl nepovedenej kus a vám budou Stila fungovat ke spokojenosti.
A k tomu nosiči: já měl originál do střechy, trochu zdlouhavá montáž, cena taky ranec, ale jinak spokojenost.