Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.06  13:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stilo

to Rands: 1,6 Dynamic se tu prodaval, uvazoval jsem o nem ale nakonec jsem dostal neodolatelnou nabidku na 1,6 Active a koupil ho :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.06  07:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stilo

Tak to bohužel nemůžu polemizovat, takové vědomosti nemám, 8-s ale snad se tu najdou jiní, kteří mají Stilo od prvopočátku a něco o tom budou vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  21:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Stilo

Zvlastni... domnival jsem se, ze Dynamic s motorem 1,6 se do CR nedovazel...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  20:15

« Re: Re: Re: Re: Stilo

My ho máme z CZ a zatím se zdá, že se o něj starali dobře :P Právě jsem se vrátila, byli jsme ho zase provětrat. Je to přesně tak, jak jsem říkala, hledají se možné důvody proč vyjet z garáže. Ale tentokrát to byl manželův nápad. Jenže - hádejte kdo řídil? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.06  20:13

« stilo 1,6 mw

zdravím všechny nové majitele stiloušů. Ať vám to hezky fičí a hlavně levně.
    to foromen: to je pech s tvým autem. Ale někdy je to smůla trefit takové auto.
    to mike.rad: ja měl s Chorvatskem podoubdou zkušenost. 4 lidi plný kufr, rychlost do 130 a průměr 6,5. Dojem z cesty-super.
    Ať vám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  18:43

« Re: Re: Re: Stilo

Tak to jsme na tom stejně.Já jsem si ho přivezl z D.Také 3 roky staré.1.9JTD.Tak jsem zvědav,jak se o to v D starali.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  17:55

« Re: Re: Stilo

My tedy nemáme nové, koupili jsme ojeté, tři roky staré. Ale posuvné lavice má taky a je ve výbavě Dynamic, 1.6ka.
    Zdravím do Liberce a i ostatní lidičky! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  17:49

« Re: Stilo

Gratuluji k novému Stilu!!!I já jsem si v sobotu koupil Stilo.Takže sdílím nadšení.Jen si ho ještě potřebuji ještě osahat.Jízda skvělá.Rychlost až k hranici 200km/h.Ale nejvíc mne dostávají posuvné zadní sedadla.Tak přejme si hodně šťastných kilometrů a do servisu pouze na výměny olejů.Zdraví Kamil z Liberce.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  16:03

« Stilo

Opět všechny zdravím a moc děkuju za projevé gratulace >:D Auto jsme koupili v sobotu a zatím jsme najezdili jen cca 200 km, takže je brzo dělat nějaké závěry, ale i tak jsme z auta nadšení. Ten posez, ať už na sedadle spolujezdce nebo řidiče - ani v jednom případě jsem se nemusela tak porůznu kroutit, abych ulevila bolavým zádům, seděla jsem jak přibitá a vychutnávala si jízdu! Super! Jen mám obavy, že to pro mne byl takový zážitek, že teď nebudu dělat nic jiného než hledat důvody, kam by bylo potřeba dojet :*) Jeden známý se mě ptal, jestli už mě manžel nechal si sjet. No - je to špatně položená otázka, spíš by mělo být, jestli já už jsem nechala sjet manžela :P
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.06  14:29

« Bez nadpisu

Přátele všechny Vás zdravím!
    V neděli jsem se vrátil s STILEM z dovolené v Chorvatsku a tak chci napsat jak autíčko šlapalo.
    Pro upřesnění mám 3D 1,2 rv 2002 bez klima a současný stav rychloměru je 85500km. Jeli jsme čtyři s plně naloženým kufrem, 400l střešním boxem a zapnutou lednicí v kufru,prostě naložený k prasknutí.
    Z celé cesty jsem byl nadšený. Ujel jsem celkem 2390km s průměrnou spotřebou 6,5L/100km, na dálnici jsem jel tak kolem 120-140km/h a cestou zpátky jsem chytl ještě dvě kolony. Jednu před tunelem na dálnici 9km/2:30hod a druhou 12km/1:30hod. Auto jelo výborně akorát 1,2 je potřeba do kopečku trochu rozjet a nebo hodně řadit. Jediná porucha která mě potkala po tříhodinové jízdě v obrovském slejváku byla hláška počítače o nefunkčních brzdových světlech. Po kontrole světel které byli funkční se hláška už neukázala. Nejspíše někam nateklo. Všichni byli s pohodlím i 3D spokojeni. Tohle auto proti minulému byla velmi dobrá volba.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  13:12

« Vůle na spojce

Ahoj!Může mi někdo poradit?Mám Stilo MW1.9 JTD.Na spojkovém pedálu mám asi 1-2cm vůli.V servisu mi řekli,že je to vymezovací vůle a že je to v pořádku.Díky za radu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  10:43

« Bez nadpisu

No jak říkám, asi nepovedenej kousek. Mám dost známých, co Fiatem jezdí a jsou spokojeni, proto jsem ho kupoval. Ale bohužel u mého stila servisní záznamy jsou dané. Asi je pravda, že když si koupim sádrovou sněhurku, do rána mám i 7 trpasliků. Ale každopádně To neznamená, že Fiata jako auto chci pomlouvat nebo něco podobného. jen jsem uvedl svou skušenost. Všem Vám přeju hodně kilometrů a spokojenost s touto značkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  10:06

« Re: Stilo

Foromene, četl jsem kompletně celé fórum o Stilu. Sám jej vlastním 3 roky. Vzhledem ke zkušenostem a referencím majitelů je Váš zážitek pravděpodobný asi jako setkání s živým mamutem ve středních Čechách.
    Ale proč ne. Zřejmě jste dítě štěstěny.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.06  01:12

« Stilo

Zdravím, já byl majitelem Stila rok a půl, motor 1.4 16V 6 speed. A bohužel moc se nepovedl. najel jsem 30 000 km a za tu dobu dělali přední nápravu komplet, výměna rádia, elektonika el. oken a centrálu, 2x klimatizaci, a naposled komplet převodovku a spojku. Tak jen doufám, že to byl nepovedenej kus a vám budou Stila fungovat ke spokojenosti.
    A k tomu nosiči: já měl originál do střechy, trochu zdlouhavá montáž, cena taky ranec, ale jinak spokojenost.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.06  19:47

« RE:Ruzenka

Taky se pridavam ke gratulaci k novemu stylu at je nas vic a at vam jezdi bez poruch,drzim palec
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.06  19:28

« Bez nadpisu

@ Ruzenka
    Gratuluji ke Stilounovi a přeji mnoho bezproblémových kilometrů a spokojenost s Fiatem >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.06  17:13

« Stilo 1.6 16V 5D

Zdravím všechny! Tak už i já jsem prozatím šťastná spolumajitelka krásného stilového autíčka! Včera jsme si dovezli našeho nového miláčka domů, tak doufám, že bude vše OK a naše radost bude vzájemná >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.06  00:49

« Re: Re: @ LOPATA

A muzes nejak popsat postup? Diky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.06  23:03

« Bez nadpisu

Tak stilo.org už (konečně) jede >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.06  21:43

« 1,6MW

stilo.org mimo hru a tady nikdo nedá žádný příspěvek? Asi dovolená. U mě vše ok.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…