Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  11:07

« To Jarous

Zdravím, mohl bych poprosit o odkaz na ten 100tkm test Stila. Prý to bylo na Quattroroute, ale nepodařilo se mi to najít. Díky. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 12.03.03  10:03

« Re: to wolff

To nevím jestli bude JTS, necháme se překvapit. No ona i ta současná 1.6 by nemusela už tolik brát, protože někdy ke konci roku byl udělán zásah do zpřevodování, právě kvůli spotřebě a k lepšímu využití točivého momentu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  21:06

« Re: to wolff

Nebude ten novej 1,4 motor JTS ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 11.03.03  10:59

« to wolff

No jestli půjdeme do MW, tak si kvůli tomu nějakýho Bohouše snad pořídím. Chci počkat na ten novej motor 1.4 16V - nemusel by mít tak velkou spotřebu a má mít cca 100 koní.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  09:35

« Re: to Jarous

Reklama s Bohousem je fakt dobra :-)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.03.03  08:55

« to Jarous

Stilo MW...A budete pak jak v té reklamě....? Budeš vozit Bohouše?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  08:25

« Re: Kvalita

Jo a co se tyce pocitace, na obcasne hlasky pri startovani Alternator Failed jsem si uz zvyknul :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  08:24

No servis, ja mam ten soucasny 100m od baraku, coz hralo roli i pri vyberu auta, takze se mi nikam jinam moc nechce. Tak nevim. Prasknout muzu, jezdim v Praze k Vavrincovi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 11.03.03  07:50

Hmm, to Tě docela lituju. Nějak málo km na tolik problémů. Mám doma 100t.km test na přesně to samý Stilo vyrobený v roce 2001. Nejvíce problémů dělal palubní počítač, který hlásil neexistující závady. Asi opravdu pořád platí - po uvedení modelu počkat cca 1 rok na vychytání much. Vím o čem mluvím - mám firemní Fabii(jedna z prvních) a taky jsem si docela užil. Taky teď uvažujeme z manželkou že vyměníme auto. Chtěli bychom Stilo 5dv., nebo MW.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  07:22

mbe: Jo jo. Takove blbosti a tolik srani s tim...
    To nastve. Holt je nutno pri vyberu auta zvazovat
    i pripadny servis... Tragedii je, ze autorizovanych servisu
    Skoda je jak nas*ano, ale Fiatu je malo :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  18:10

A co takhle navštívit jiný servis??? A práskni kam jezdíš, ať víme :-)
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.03  17:04

« Kvalita

Takze panove (a damy jestli tu nejaka je :-), udelam souhrn svych potizi se Stilem 1.6, najeto asi 9000 km. Zda se, ze se jedna zejmena o neschopnost servisu.
    1)Vrzajici pruduch pod oknem, na oprave 3x, obcas to dela, obcas ne, stale nevyreseno.
    2) Nevystredeny volant. Obcas po absolutni rovine a nemam uplne rovne volant. Prijde mi, ze nekdy je to OK, nekdy ne. Nevim co s tim, ted to pujde po druhe na opravu.
    3) Cvakajici pedal spojky - uz 2x na oprave, ted po 3. Podle servisu se jedna o spojkove lozisko, cekaji na dodani. Tak uvidime. Je to dost neprijemny.
    4) Spatne ukazujici vnejsi teplomer. Ted to pujde po 2. do servisu. Budou menit cidlo.
    5) Vrzajici zadni naprava, odstraneno na druhy pokus. Meneno po cele evrope.
    Mozna jsem smolar. Mozna taky ne.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.03.03  11:23

« Bez nadpisu

V Rakousku jsou Fiaty taky policejní....A ve Španělsku a Portugalsku taky. O Itálii se samozřejmě nebavím...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.03  18:30

« Re: Madarsko

Ve státech co nemají vlastní značku aut ( nemyslím výrobní fabriky jiných značek ) se teprve pozná jestli je auto úspěšné, nebo ne. V rakousku jich taky jezdí dost...
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.03  09:04

« Madarsko

Ted jsem se vratil z Budapesti a za 3 dny co jsem tam byl jsem videl vic Fiatu Stilo, nez za celou dobu co se prodava v CR. Jezdi jich tam opravdi vyrazne vic nez u nas. Dokonce jsem videl i policejni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  08:56

« Re: Stilo 3d

Ta cena byla paradni, akorat zelenou nemuzu. Ale uz jsem uvazoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  13:20

« Re: Stilo 3d

S kvalitou ti moc neporadim, mam najeto teprve neco pres 7000 km, ale videl jsem 3dv Stilo, 1.9JTD, 115k za 399 000,- coz je podle me dost dobra cena. Maji ho na automodul. Tak jen pro info.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.03  11:46

« Stilo 3d

Ahoj, líbí se mi Stilo 3d (jezdím sám, ale zato hodně, 60-70t za rok). Máte někdo zkušenosti, jak je to u Stila s kvalitou a výdrží? Nejde mi o ty německý kecy ve stylu "horší dílenské zpracování", ale fakt o zkušenosti. Jednoho fiata doma máme, manželka má Punto 97, celkem spokojenost, akorát už 2x odešly silentbloky zadních ramen a měnil se výfuk. Jinak nic, a to jezdí hlavně couračky.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.03  08:51

« Re: GT

Tak to bude to GT docela zajimavy, protoze zatim u Abarthu vzdycky kritizovali jenom tu prevodovku. S manualem by to mohlo bejt slusny.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.03  08:50

« Re: Multiwagon

No ja nerikal, ze ten motor je spatny. Ale zprevodovani je dost dlouhy, a dokaze dost zrat vic nez jine 1.6. Ma ale peknej chod, zadne vibrace. Taky jsem o vikendu Multiwagon okukoval. U nas ho meli za 449 000,- ve verzi Actual, 2xAirbag, ABS, ASR, MSR, pocitac apod. Navic byla klima, metaliza, radio a jeste nejake drobnosti. Za 449 000,- vyborna cena.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…