Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
JTF 11.03.03 07:50
« Re: Kvalita
Hmm, to Tě docela lituju. Nějak málo km na tolik problémů. Mám doma 100t.km test na přesně to samý Stilo vyrobený v roce 2001. Nejvíce problémů dělal palubní počítač, který hlásil neexistující závady. Asi opravdu pořád platí - po uvedení modelu počkat cca 1 rok na vychytání much. Vím o čem mluvím - mám firemní Fabii(jedna z prvních) a taky jsem si docela užil. Taky teď uvažujeme z manželkou že vyměníme auto. Chtěli bychom Stilo 5dv., nebo MW. -
« Kvalita
Takze panove (a damy jestli tu nejaka je :-), udelam souhrn svych potizi se Stilem 1.6, najeto asi 9000 km. Zda se, ze se jedna zejmena o neschopnost servisu.
1)Vrzajici pruduch pod oknem, na oprave 3x, obcas to dela, obcas ne, stale nevyreseno.
2) Nevystredeny volant. Obcas po absolutni rovine a nemam uplne rovne volant. Prijde mi, ze nekdy je to OK, nekdy ne. Nevim co s tim, ted to pujde po druhe na opravu.
3) Cvakajici pedal spojky - uz 2x na oprave, ted po 3. Podle servisu se jedna o spojkove lozisko, cekaji na dodani. Tak uvidime. Je to dost neprijemny.
4) Spatne ukazujici vnejsi teplomer. Ted to pujde po 2. do servisu. Budou menit cidlo.
5) Vrzajici zadni naprava, odstraneno na druhy pokus. Meneno po cele evrope.
Mozna jsem smolar. Mozna taky ne. -
« Stilo 3d
Ahoj, líbí se mi Stilo 3d (jezdím sám, ale zato hodně, 60-70t za rok). Máte někdo zkušenosti, jak je to u Stila s kvalitou a výdrží? Nejde mi o ty německý kecy ve stylu "horší dílenské zpracování", ale fakt o zkušenosti. Jednoho fiata doma máme, manželka má Punto 97, celkem spokojenost, akorát už 2x odešly silentbloky zadních ramen a měnil se výfuk. Jinak nic, a to jezdí hlavně couračky. -
« Re: Multiwagon
No ja nerikal, ze ten motor je spatny. Ale zprevodovani je dost dlouhy, a dokaze dost zrat vic nez jine 1.6. Ma ale peknej chod, zadne vibrace. Taky jsem o vikendu Multiwagon okukoval. U nas ho meli za 449 000,- ve verzi Actual, 2xAirbag, ABS, ASR, MSR, pocitac apod. Navic byla klima, metaliza, radio a jeste nejake drobnosti. Za 449 000,- vyborna cena.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!