Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  11:36

« Re: Af

To jsem zvedavej. Podle me jsou tam i fakticke nesmysly. Jako treba ta hlaska, ze neni mozne ani za priplatek mit na prednich sedadlech bederni operku. Nevim jak MW, ale ja ji u ridice mam v zakladu.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 14.03.03  11:17

« Af

Já jsem tomu redaktorovi posílal mail. Jestli mi odpoví, tak to zde zveřejním. V tom 100t.testu je také listárna majitelů prvních vyrobených vozů Stilo. Je pravda že nějaké problémy tam byly, zejména s zadní nápravou a s hlučností el.posilovače řízení což prý je již vyřešeno.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 14.03.03  11:14

« Re: To Jarous

No já tím myslel v časopise Quattroruote. Odebírám ho. Leda že bych to naskenoval...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  08:06

« Re: Kvalita

Zaroven taky nechapu, pc vsude vsechny auta porovnavaji s Oktavkou. At uz je to skoro jakekoli auto. Vzdyt uz je to stary typ, tak co to porad srovnavaji. Kdyz porovnaji Stilo, jeste to chapu, ale tuhle byl v Euru maly test na Mazdu 6 a kdyz ji nakonci srovnavali s Oktavkou, tak psali, ze Oktavka je trochu levnejsi. Ze je to auto o tridu jinde ve stejne vybave za skoro stejne penize jim jaksi nedoslo.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  08:03

A uplne nejlepsi je kritika designu. Kdyz je test Golfa, napisou ze palubka je stroha, nemecky obycejna, ale kvalita a bla bla. Stilo vevnitr, palubka je nemecky obycejna, coz je skoda, driv to Italove meli lepsi. A kdyz hodnotili Fiaty driv, tak psali, ze jsou to vystrelky a ze trochu konzervatismu by neuskodilo. To same s designem auta. Kdyz delal Fiat experimenty, tak to bylo furt ze jako joo, ale zase ze uz je to moc a ze radsi ta klasika. Kdyz udela klasiku, tak zase, no ale trochu experimentu by neuskodilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  08:00

Stp> jo to cvakani ve volantu mi zaclo delat taky, ale jenom v maximalni poloze vpravo i vlevo. Je to jenom takovy cinknuti. Ta palubka me dost sere, i kdyz ji dotahnou, zase to zacne delat.
    AF> ten test v SM je fakt komickej. Dilensky zpracovani Stila ma opravdu jeste rezervy, ale ty jejich duvody jsou dobry. Ono uz to s tim mistem vzadu, prej jako Oktavka, to me fakt pobavilo. Paradoxni je, ze ty ruzne testy co jsem na Stilo cetl jsou tak rozdilne, ze to snad ani neni mozne. Nekde hanili sedacky, tady je chvali. Vetsinou motor 1.6 vsude kritizujou, tady ho vicemene pochvali. Prostor vsude chvali, tady pisou ze je ho malo. Pak si vyber :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  19:57

V SM internet ještě neznají, zbytečná námaha, vždyt nemají ani web.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  18:36

Občas hláška Avaria Motore, dotáhnutá palubka, oprava stahování oken,silentbloky v zadní nápravě, najeto 20000km, motor 1.6, jinak plná spokojenost. Když čtu fórum P 307, tak se směju :-) Jinak sem dnes četl ve světě motorů test Multiwagonu a podobnou snůžku hovadin sem už dlouho neviděl. Kecy typu podprůměrné zpracování, které má byt odůvodněno použitím suchých zipů v nákladovém prostoru mě velmi pobavily. Ale stěžování si na místo pro kolena vzadu mě fakt dojalo. Asi se naštvu a pošlu do SM nějaký mail kde budu asi sprostý :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  17:24

tak to je slusny...
    ... taky se pokusim o list mych problemu ,
    mam stilo 1,9 JTD, najeto 32000 km
    - vymeneny posilovac rizeni, dotahnuta palubovka, nedolehani listy na celnim skle, cyklovac steracu se zblaznil, podivne hlasky palubniho pocitace jako alternator fail * VDC fail * a dalsi:)
    podivne cvakani pri toceni volantem
    jinak pohoda :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  11:07

« To Jarous

Zdravím, mohl bych poprosit o odkaz na ten 100tkm test Stila. Prý to bylo na Quattroroute, ale nepodařilo se mi to najít. Díky. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 12.03.03  10:03

« Re: to wolff

To nevím jestli bude JTS, necháme se překvapit. No ona i ta současná 1.6 by nemusela už tolik brát, protože někdy ke konci roku byl udělán zásah do zpřevodování, právě kvůli spotřebě a k lepšímu využití točivého momentu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  21:06

« Re: to wolff

Nebude ten novej 1,4 motor JTS ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 11.03.03  10:59

« to wolff

No jestli půjdeme do MW, tak si kvůli tomu nějakýho Bohouše snad pořídím. Chci počkat na ten novej motor 1.4 16V - nemusel by mít tak velkou spotřebu a má mít cca 100 koní.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  09:35

« Re: to Jarous

Reklama s Bohousem je fakt dobra :-)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.03.03  08:55

« to Jarous

Stilo MW...A budete pak jak v té reklamě....? Budeš vozit Bohouše?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  08:25

Jo a co se tyce pocitace, na obcasne hlasky pri startovani Alternator Failed jsem si uz zvyknul :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  08:24

No servis, ja mam ten soucasny 100m od baraku, coz hralo roli i pri vyberu auta, takze se mi nikam jinam moc nechce. Tak nevim. Prasknout muzu, jezdim v Praze k Vavrincovi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 11.03.03  07:50

Hmm, to Tě docela lituju. Nějak málo km na tolik problémů. Mám doma 100t.km test na přesně to samý Stilo vyrobený v roce 2001. Nejvíce problémů dělal palubní počítač, který hlásil neexistující závady. Asi opravdu pořád platí - po uvedení modelu počkat cca 1 rok na vychytání much. Vím o čem mluvím - mám firemní Fabii(jedna z prvních) a taky jsem si docela užil. Taky teď uvažujeme z manželkou že vyměníme auto. Chtěli bychom Stilo 5dv., nebo MW.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  07:22

mbe: Jo jo. Takove blbosti a tolik srani s tim...
    To nastve. Holt je nutno pri vyberu auta zvazovat
    i pripadny servis... Tragedii je, ze autorizovanych servisu
    Skoda je jak nas*ano, ale Fiatu je malo :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.03  18:10

A co takhle navštívit jiný servis??? A práskni kam jezdíš, ať víme :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…