Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
JTF 14.03.03 11:17
« Af
Já jsem tomu redaktorovi posílal mail. Jestli mi odpoví, tak to zde zveřejním. V tom 100t.testu je také listárna majitelů prvních vyrobených vozů Stilo. Je pravda že nějaké problémy tam byly, zejména s zadní nápravou a s hlučností el.posilovače řízení což prý je již vyřešeno. -
« Re: Kvalita
Zaroven taky nechapu, pc vsude vsechny auta porovnavaji s Oktavkou. At uz je to skoro jakekoli auto. Vzdyt uz je to stary typ, tak co to porad srovnavaji. Kdyz porovnaji Stilo, jeste to chapu, ale tuhle byl v Euru maly test na Mazdu 6 a kdyz ji nakonci srovnavali s Oktavkou, tak psali, ze Oktavka je trochu levnejsi. Ze je to auto o tridu jinde ve stejne vybave za skoro stejne penize jim jaksi nedoslo. -
« Re: Kvalita
A uplne nejlepsi je kritika designu. Kdyz je test Golfa, napisou ze palubka je stroha, nemecky obycejna, ale kvalita a bla bla. Stilo vevnitr, palubka je nemecky obycejna, coz je skoda, driv to Italove meli lepsi. A kdyz hodnotili Fiaty driv, tak psali, ze jsou to vystrelky a ze trochu konzervatismu by neuskodilo. To same s designem auta. Kdyz delal Fiat experimenty, tak to bylo furt ze jako joo, ale zase ze uz je to moc a ze radsi ta klasika. Kdyz udela klasiku, tak zase, no ale trochu experimentu by neuskodilo :-) -
« Re: Kvalita
Stp> jo to cvakani ve volantu mi zaclo delat taky, ale jenom v maximalni poloze vpravo i vlevo. Je to jenom takovy cinknuti. Ta palubka me dost sere, i kdyz ji dotahnou, zase to zacne delat.
AF> ten test v SM je fakt komickej. Dilensky zpracovani Stila ma opravdu jeste rezervy, ale ty jejich duvody jsou dobry. Ono uz to s tim mistem vzadu, prej jako Oktavka, to me fakt pobavilo. Paradoxni je, ze ty ruzne testy co jsem na Stilo cetl jsou tak rozdilne, ze to snad ani neni mozne. Nekde hanili sedacky, tady je chvali. Vetsinou motor 1.6 vsude kritizujou, tady ho vicemene pochvali. Prostor vsude chvali, tady pisou ze je ho malo. Pak si vyber :-) -
« Re: Kvalita
Občas hláška Avaria Motore, dotáhnutá palubka, oprava stahování oken,silentbloky v zadní nápravě, najeto 20000km, motor 1.6, jinak plná spokojenost. Když čtu fórum P 307, tak se směju :-) Jinak sem dnes četl ve světě motorů test Multiwagonu a podobnou snůžku hovadin sem už dlouho neviděl. Kecy typu podprůměrné zpracování, které má byt odůvodněno použitím suchých zipů v nákladovém prostoru mě velmi pobavily. Ale stěžování si na místo pro kolena vzadu mě fakt dojalo. Asi se naštvu a pošlu do SM nějaký mail kde budu asi sprostý :-))) -
tak to je slusny...
... taky se pokusim o list mych problemu ,
mam stilo 1,9 JTD, najeto 32000 km
- vymeneny posilovac rizeni, dotahnuta palubovka, nedolehani listy na celnim skle, cyklovac steracu se zblaznil, podivne hlasky palubniho pocitace jako alternator fail * VDC fail * a dalsi:)
podivne cvakani pri toceni volantem
jinak pohoda :)
JTF 11.03.03 07:50
« Re: Kvalita
Hmm, to Tě docela lituju. Nějak málo km na tolik problémů. Mám doma 100t.km test na přesně to samý Stilo vyrobený v roce 2001. Nejvíce problémů dělal palubní počítač, který hlásil neexistující závady. Asi opravdu pořád platí - po uvedení modelu počkat cca 1 rok na vychytání much. Vím o čem mluvím - mám firemní Fabii(jedna z prvních) a taky jsem si docela užil. Taky teď uvažujeme z manželkou že vyměníme auto. Chtěli bychom Stilo 5dv., nebo MW.