Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Palubka
Vcera jsem do toho nekolikrat vzteky prastil a prestalo to vrzat :-) Dohodl jsem se tak, ze objednali ten pruduch novy, zkusi ho vymenit, kdyz to nepomuze, obratim se na Fiat CR, toto jsem jim rekl. Mam dojem, ze na pruduch bych vraceni auta neuhral, ale mozna ze na tu spojku ano :-) Ta cvaka i po nekolikate reklamaci. Kazdopadne by byl stejne problem, auto je v leasingu. Nicmene, ja ho nechci vracet, chci aby to odstranili, nejsou to zadne vazne zavady. -
« Re: Palubka
hm mne takhle vrzalo neco v oblasti radia, az jsem si sproste zanadaval, ze jedine, co v italskem aute vrze je nemecky Grundig z Portugalska. A pak jsem prisel na to, ze vrze mnou nainstalovany venkovni teplomer. To jen tak okrajem. Asi ti nezbude nic jineho, nez se na to podivat sam -
« STILO MW 1,6
Ahoj,
jsem tady novy. Kupuji nove stilo. Asi se ptam pozde, ale da mi nekdo nejake nezavisle informace k tomuto autu, nez ktere dostanu v autosalonu? Auto se mi velmi libi, kufr dost velky, prostor na sedadlech super a vnitřek jako takovy take neni spatny. Hlavne neposilejte moc kriticke poznamky :-) -
« Re: Mechanické zabezpečení pro Stilo
to Stavros: tyč je v pohodě, mě zase vyhovuje, že tam klíč nemusím strkat dvakrát (on tam nikdy nejde super) a pokud to při montáži nezkurví, vypadne tyč po otočení klíče sama a nemusíš ji silou tahat ven. A navíc podle nějakých testů jsem četl, že ta tyč je obecně pevnější proti přeštípnutí než otočný mechanismus zámku. -
no ja mam na M6 Medved blok, kterej je vyrobenej primo pro MAzdu a jsem spokojenej, na jinym aute jsem mel i Defend Lock a ten je taky super. Jenom ten Construkt se mi zda na houby. Ten nebrat. Hlavne aby tam prave nebyla ta zasouvaci tyc, to je velice nepohodlny. Proste pri zamykani ten zamek zamacknes a pri odemykani otocis klickem. -
Tezko rict, o Constructu se rika, ze je udajne "relativne" snadne ho prekonat. Alespon ty prvni verze, dneska uz to asi bude lepsi. Ja mam Mul-T-lock, jeste ten s tou zasouvaci tyci. Ani ne tak proto, ze bych na nem trval, ale proste mi ho nabidli u dealera. Bylo mi to nejak jedno. -
« Re: závady
Ten posilovac mozna bude ono. Me v tom u dorazove pozice jako cinkne. Nevim jestli to dela od zacatku, obvykle mam pusteny radio a neslysim to. Dela to na obou stranach, ale nijak to neresim. BTW, skoda ze uz nemam to nove zprevodovani, pravdepodobne to bude vyrazne lepsi. Mimochodem, v tomto tydnu ma byt v autohitu test MW, tak uvidime co se dozvime :-) -
« Re: závady
Nevím co máte s posilovačem, tam problém nemám, ani sem o tom nikdy neslyšel, nejedná se náhodou o zvuk, který se ozývá v dorazové pozici??? Tam se ozývá dojetí na doraz, a protože je posilovač elektrický a motorek se točí, tak se řízení při vytočeném volantu zkouší pořád vytáčet a cvaká to.Tak to aspoň vidím já...
TEST: srovnávání s koktávkou bych pochopil, přece jenom je to v naší zemičce pořád pro řadu lidí modla, a takovým lidem nikdo nevysvětlí, že jde o auto 2 generace pozadu.Ale porovnávat prostor pro kolena a říct že je stejný je STUPIDITA největšího kalibru. Co se týká dílenského zpracování, tak možná má rezervy, ale objektivně řečeno je má každý, včetně modly VW a kdo to nevidí je zaslepenec, nebo hlupák.Ono to Stilo není žádný zázrak, ale je to hodně vysoký standart za výbornou cenu s bohatou výbavou bez příplatků. Testy na Stilo sou opravdu v každém časopise uplně jiné, a kdyby to člověk porovnával, tak si myslí že je pokaždé řeč o uplně jiném autě.Co se týká motoru 1.6, tak POZOR!!! Ten má v MW jiné zpřevodování a snad i elektroniku a auto jede výrazně jinak než 3/5 dv, je o hodně víc pružnější a nemá pod 2500 ot takové hluché místa.Výbavy se taky poměnily, takže bederní opěrka v základu ani za příplatek opravdu není, FIAT se na našem trhu vydal cestou nízké ceny, a podlě mě je to dobře, protože image je mizerná, tak je potřeba podbízet se. To je můj, doufám objektivní názor, tak mě nekamenujte...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!