Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  13:28

« Re: dodací lhůty

pomohl dík... Ptám se proto že moje stilo bylo vyrobené 20.3. ale od té doby NIC prosteb to je jediná informace. To auto se bud nehnulo z Italie nebo je na ceste... 14 DNÍ se proste nic nedeje nemuzu uz skoro spat :-)) Hlavne ze prodejce rikal za 5 tydnu auz je konec sesteho. chtel jsem vedet jak to byva¨nebo jsem jen samotny pripad...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  10:57

to M@cic> rad poradim, kdyz je co :-) Co se tyce dodacich lhut tak nevim, bral jsem predvadecku, kterou jsem si vyhledl v pondeli a ve ctvrtek jsem odjel :-) Musel jsem napred strelit svoji starsi felicii a sehnat jeste nejake chechtaky.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  10:29

Zdravím. Stilo jsem objednal 26.2., specifikace šla do Itálie 3.3., vyrobené (a expedované) bylo 13.3., v ČR bylo 1.4., dnes snad bude v Brně a přístí ho SNAD KONEČNĚ BUDU MÍT A BUDU DEFINITIVNÍ STILÁK !!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.03  08:55

« dodací lhůty

Zdravím! nechtel jsem se zapojovat do vasi diskuse dokud nebudu patrit mezi Vas, ale prave v tom je kamen urazu... Jak dlouho trvalo nez ¨Vam Stilo privezli??? Mel jsem ho mit uz minuly tyden ale nejak se zaseklo v Italii
    A chtel bych podekovat MBO za radu na Autohitu bez jeho prispevku b¨ych tohle super forum nenasel... Diky M@cic
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  18:37

« Re: Stilo

to Pavel KR5: pěkně jsi nás dostal... Jasně že to není do V, ale řadový,ale nějak sem se zaměřil na ten počet válců a to V mě uniklo :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.03  14:42

« Stilo 1.6 Multiwagon

Ahojte, kamarat sa chysta kupit si rodinny kombik. Ako najvhodnejsi kandidat sa mu po dlhom skumani zda byt Stilo s motorom 1.6. Bude jazdit dost po meste, ale pravdepodobne sa objavia aj sluzobne streky 500km a viac. Myslite si, ze je to dobra volba, nie je ten motor na tazky kombik prislaby? Su nejake vseobecne problemy s motormi 1.6? Co spotreba? A mate niekto skusenosti so servismi Fiatu na Slovensku, konkretne v okoli Bratislavy? Dakujem!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  14:38

Bohuzel nejen ackari netusi :-))). Ono to totiz neni ani V6, ani V5, ale radovej petivalec, ktery kdyz uz se znaci zkratkou, tak R5 nebo I5.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  08:32

Zda se. Na webu dokonce ani nemaji zminku o tom, ze to ma selespeed a ze tam je ten navigacni system, to je dost zajimava vybava pro kupujiciho. Cena neni spatna, je otazka kdo to mel.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  18:27

Bohužel áčkaři netuší, že to není V6, ale V5 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  08:13

« Stilo

V AAA jsem videl po dlouhe dobe Stilo 2.4i V6 asi Abarth s 36 tkm za nejakych 380 tKc.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.03  08:10

« Re: Palubka

Ja na to pouzivam silikonovy sprej anebo mazadlo HS2000 od Wurthu, to mazadlo je mozna lepsi, protoze je neustale "vlacne". V Brave mi celkem nic nevrze, ale pemanentne mne trapi u vsech aut, co jsem kdy mel, vrzani tesneni u vsech dveri pri pomalem prejizdeni pricnych nerovnosti, kdyz je auto v rakovem mirnem zkrutu. Obcas tesneni strikam silikonem, ale vydrzi to tak 14 dni, coz je neumerne, kdyz u toho vypotrebuju 1/3 celkem draheho spreje.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 02.04.03  07:51

Tu palubku skuz ve spárách prostříkat WD40. Sice to bude chvíli smrdět, ale mělo by to na delší dobu stačit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.03  09:22

Vcera jsem do toho nekolikrat vzteky prastil a prestalo to vrzat :-) Dohodl jsem se tak, ze objednali ten pruduch novy, zkusi ho vymenit, kdyz to nepomuze, obratim se na Fiat CR, toto jsem jim rekl. Mam dojem, ze na pruduch bych vraceni auta neuhral, ale mozna ze na tu spojku ano :-) Ta cvaka i po nekolikate reklamaci. Kazdopadne by byl stejne problem, auto je v leasingu. Nicmene, ja ho nechci vracet, chci aby to odstranili, nejsou to zadne vazne zavady.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  18:35

co takhle pohrozit opakovanýma reklamacema a vrácením auta :-) Taky bych se obrátil na FIAT čR, at se snaží...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  10:00

No me vrze ten pruduch co je pod prednim oknem. Dost blbe se tam leze a rozebirat palubku, na to jsem dost nesikovnej. Spis je uz * at s tim neco udelaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  09:32

hm mne takhle vrzalo neco v oblasti radia, az jsem si sproste zanadaval, ze jedine, co v italskem aute vrze je nemecky Grundig z Portugalska. A pak jsem prisel na to, ze vrze mnou nainstalovany venkovni teplomer. To jen tak okrajem. Asi ti nezbude nic jineho, nez se na to podivat sam
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.03  07:59

« Palubka

Tak mi opravili vrzani palubky tak, ze to vrze i pri bezne jizde, kdyz pridam plyn. Uz me to opravdu sere, jinak se to rict neda. Dam to tam znovu a neprevezmu si to dokud to neodstrani.
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.03  10:35

« STILO MW 1,6

Ahoj,
    jsem tady novy. Kupuji nove stilo. Asi se ptam pozde, ale da mi nekdo nejake nezavisle informace k tomuto autu, nez ktere dostanu v autosalonu? Auto se mi velmi libi, kufr dost velky, prostor na sedadlech super a vnitřek jako takovy take neni spatny. Hlavne neposilejte moc kriticke poznamky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:39

« Re: Mechanické zabezpečení pro Stilo

to Stavros: tyč je v pohodě, mě zase vyhovuje, že tam klíč nemusím strkat dvakrát (on tam nikdy nejde super) a pokud to při montáži nezkurví, vypadne tyč po otočení klíče sama a nemusíš ji silou tahat ven. A navíc podle nějakých testů jsem četl, že ta tyč je obecně pevnější proti přeštípnutí než otočný mechanismus zámku.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:28

« Spojkovy pedal

Takze posun v otazce meho cvakajiciho spojkoveho pedalu. Udajne se na nej byl podivat technicky reditel FIAT CR a vznese pozadavek na spagetaky, co jako s tim. Tak jsem zvedavej :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…