Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 08.04.03 19:46
« Re: Havarijni pojisteni
Měl tych tedy ještě jeden dotaz. U leasingu, jestli to dobre chapu, bude tvoje spoluucast pri tebou zavinene nehode 10% ze skody.
Jak to bude ale v pripade kradeze? Melo by to byt 10%, ale typl bych, ze to bude z ceny urcene pojistovnou. Tj. o dost nizsi, nez by byla pripadna prodejni. -
« Re: dodací lhůty
To máte dobrý vám dávaly alespoň informace ale nevim odkud jste ale do Brna se auta už dávno nedovážejí centrální sklad (i celní) je v Jenči u Prahy Spediční firma se jmenuje Hodelmeier a z te Jenče se pakt auta expeduji rovnou dealerům.
Jinak co se týče mého případu tak v pátek jsem se dozvěděl že můj stiloušek je už dva dny na cestě a u prodejce se dušovali že ve středu max. čtvrtek ho BUDU MÍT!!!! KONEČNĚ...
Tak jsem zvědavej... -
« Re: dodací lhůty
14 dní " na vagónu" tzn. mimo ČR je úplně normální věc (je to kód 30 v obj. systému). Mému šéfovi, který má Stilo se tak auto toulalo 3 týdny. A jak jsem se před chvílí dozvěděl, moje "zamrzlo na celnici", takže doufám, že snad příští týden bude (taky už přestávám nervozitou spát :-))) ).Tak ať ho brzy máte. Zdenek -
« Re: dodací lhůty
pomohl dík... Ptám se proto že moje stilo bylo vyrobené 20.3. ale od té doby NIC prosteb to je jediná informace. To auto se bud nehnulo z Italie nebo je na ceste... 14 DNÍ se proste nic nedeje nemuzu uz skoro spat :-)) Hlavne ze prodejce rikal za 5 tydnu auz je konec sesteho. chtel jsem vedet jak to byva¨nebo jsem jen samotny pripad... -
« dodací lhůty
Zdravím! nechtel jsem se zapojovat do vasi diskuse dokud nebudu patrit mezi Vas, ale prave v tom je kamen urazu... Jak dlouho trvalo nez ¨Vam Stilo privezli??? Mel jsem ho mit uz minuly tyden ale nejak se zaseklo v Italii
A chtel bych podekovat MBO za radu na Autohitu bez jeho prispevku b¨ych tohle super forum nenasel... Diky M@cic -
« Stilo 1.6 Multiwagon
Ahojte, kamarat sa chysta kupit si rodinny kombik. Ako najvhodnejsi kandidat sa mu po dlhom skumani zda byt Stilo s motorom 1.6. Bude jazdit dost po meste, ale pravdepodobne sa objavia aj sluzobne streky 500km a viac. Myslite si, ze je to dobra volba, nie je ten motor na tazky kombik prislaby? Su nejake vseobecne problemy s motormi 1.6? Co spotreba? A mate niekto skusenosti so servismi Fiatu na Slovensku, konkretne v okoli Bratislavy? Dakujem! -
« Re: Palubka
Ja na to pouzivam silikonovy sprej anebo mazadlo HS2000 od Wurthu, to mazadlo je mozna lepsi, protoze je neustale "vlacne". V Brave mi celkem nic nevrze, ale pemanentne mne trapi u vsech aut, co jsem kdy mel, vrzani tesneni u vsech dveri pri pomalem prejizdeni pricnych nerovnosti, kdyz je auto v rakovem mirnem zkrutu. Obcas tesneni strikam silikonem, ale vydrzi to tak 14 dni, coz je neumerne, kdyz u toho vypotrebuju 1/3 celkem draheho spreje.