Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  18:12

« Re: stilo 1.2 16V

měl sem tuhle variantu půjčenou jako náhradní vozidlo a bylo to hodně živé, na střední trasy a do města super
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  10:01

« stilo 1.2 16V

Nemáte někdo tuto variantu, jak se Vám jezdí a co dynamika? dík
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  08:47

« Re: stilo 1,6 MV

Tak ted nam muzes dat ty nejake info o MV :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.03  07:18

« Re: stilo 1,6 MV

K tomu blikání při nezavřených dveřích, to snad dělá kontrolka na dveřích řidiče, a ne blinkry.Díval sem se do návodu a o blikání blinkrů tam není ani slovo.
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.03  19:46

« stilo 1,6 MV

Caute,
    děkuji všem, ze jste mi nedali žadne informace ohledne multivagonu. Asi ho ještě nemá moc lidi. Ale ja už ho mám. Vyzvedl jsem si ho teď ve středu a objednával jsem ho 30. 3. Takže myslim, že to není špatná dodací lhůta na rozdíl, jak tady čtu některé dotazy. A co ce týká zamykání a odmykání a s tím souvísející blikání směrovek, tak ty mají blikat. Při otevření 2x, při zavření 1x. Pokud blikne několikrát za sebou v krátkých intervalech, nejsou zavřené dveře. Jinak je to boží vůz. A ještě k tomu zamykání. Pokud pojedete do servisu tak ať zkontrolujou pojistky. Mě totiž 1 chyběla a nezamykaly zadní dveře. Druhý den jsem jel do servisu 3 hodiny hledali závadu, nastavovali pocitac, kontrolovali kabely a až naposledy zkusili pojistky. Jinak jsem byl s jednáním s předvedením vozu a se vším ostatním very spokojen. Zdarma plná nádrž, koberce a povinná výbava. Hlavně, aby vše klapalo jak by mělo. Přeji všem mnoho klidných kilometrů. Cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.03  06:37

« Re: dodací lhůty

Moje Stilo taky nebliká a to je jedno z prvních.Řekl bych, že problém bude s DPH, a ne se clem, můj známý si tento týden bral Punto, a taky se to protáhlo asi o týden a říkali mu, že je problém s celnicí...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.03  08:47

Nechci se nijak to, moc o tom nevim, ale myslim si, ze clo uz s EU nemame par let. Muselo to byt neco jineho, treba nejaka jistina
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.03  07:37

Zdravím všechny. Huráááááááá !!!!! Od včerejška ho konečně MÁM !!!!! Je boží, nicméně už mám první dotaz na zkušené uživatele: při odemykání a zamykání pomocí DO není akce signalizována blikáním směrovek (přitom loňské auto mého šéfa bliká). Tušíte někdo, zda je to chyba nebo vlastnost ??? Díky za info. A na okraj: na adrese WWW.STILO.ORG je klub Stilo, kde je i české fórum. Hezký den všem. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  21:09

Nenech se vyvést z míry. Já čekal na Stilo od dne kdy bylo fyzicky vyrobeno celých 40 dní! Takže: Klídek.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  23:54

Tak to gratuluji mimochodem vim proc to vzdy tak dlouho trvalo...
    Fiat neplatil procleni proto stala vsechna auta stale v Jenci. Fakt vam zavidim dnes privezli k memu dealerovi asi 30 aut ale muj stilous tam nebyl :-( a to je udajne "na ceste" jiz od minuleho ctvrtka. No uvidim co se bude dit 14. mam na smlouve jako termin dodani...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  08:19

« Re: Havarijni pojisteni

Nick> v pripade kradeze plni pojistovna leasingove spolecnosti, ktera udela tzv. "financni vyrovnani", jinak receno te okrade a co zbyde ti da. V podstate se da rict, ze zalezi hodne na tom, kolik uz je na aute zaplaceno. Pokud napr. das malou akontaci a druhy den ti auto nekdo ukradne, muzes dostat taky houby a akontaci jsi vyhodil z okna. Kazdopadne zalezi na leasingovce a hlavne na tom kolik uz je zaplaceno. Obecne si myslim, ze se da rict, ze totalni havarie, nebo kradez je v leasingu hodne neprijemna vec, protoze kazdopadne prodelas vic nez normalne.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 09.04.03  04:05

« macic

mojmu ocinovi ked dodali auto o mesiac neskor ako malo byt, dostal 5% zlavu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.03  19:46

Měl tych tedy ještě jeden dotaz. U leasingu, jestli to dobre chapu, bude tvoje spoluucast pri tebou zavinene nehode 10% ze skody.
    Jak to bude ale v pripade kradeze? Melo by to byt 10%, ale typl bych, ze to bude z ceny urcene pojistovnou. Tj. o dost nizsi, nez by byla pripadna prodejni.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  16:48

« Re: Stilo 1.6 Multiwagon

to Dabel> zda se, ze ne. Je fakt, ze jsem kombajnu zatim moc nevidel, tak 2 mozna.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  14:42

Tak jsem se taky snad dočkal. Čtvrtek 16.00 !!! Už aby to bylo ... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  12:39

« Re: Stilo 1.6 Multiwagon

Naozaj nemate nikto Stilo 1.6 v kombiku?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  12:17

Tak to ti neporadim. Mam pojisteni v leasingu u pojistovny Uniqa s 10 procenty, ale cenu tezko soudit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.03  09:21

« Havarijni pojisteni

V jakem aute, s jakou spoluucasti, u koho a hlavne za kolik ho mate? Usetrite mi tim nejaky cas a sami sobe treba i nejake penize ( kdyz vas odpovi vic :-) ).
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.03  15:38

To máte dobrý vám dávaly alespoň informace ale nevim odkud jste ale do Brna se auta už dávno nedovážejí centrální sklad (i celní) je v Jenči u Prahy Spediční firma se jmenuje Hodelmeier a z te Jenče se pakt auta expeduji rovnou dealerům.
    Jinak co se týče mého případu tak v pátek jsem se dozvěděl že můj stiloušek je už dva dny na cestě a u prodejce se dušovali že ve středu max. čtvrtek ho BUDU MÍT!!!! KONEČNĚ...
    Tak jsem zvědavej...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  14:19

14 dní " na vagónu" tzn. mimo ČR je úplně normální věc (je to kód 30 v obj. systému). Mému šéfovi, který má Stilo se tak auto toulalo 3 týdny. A jak jsem se před chvílí dozvěděl, moje "zamrzlo na celnici", takže doufám, že snad příští týden bude (taky už přestávám nervozitou spát :-))) ).Tak ať ho brzy máte. Zdenek
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…