Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  23:36

« Re: Cvakání od předního kola

Ahoj MBE tebe jsem u dlouho necetl...
    To tvoje klepani je drsny a zkouseli ti vyvazit kola i na aute? Je to bud takzvane Stacionarni nebo diagonalni vyvazovani proste komplet s kotousem a tak ale to nebude asi ten problem ale napadlo me to. Co tomu rikaji v servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.03  09:32

« Re: Cvakání od předního kola

Bud v klidu, me zase po prezuti gum skoro presne pri 80 km/h jakoby klepe cely auto, kdyz pridam prestane to. Vypada to jako nevyvazeny gumy, ale to uz jsem nechal 2x kontrolovat a bylo to OK, takze nevim. Neni to moc silne, ale je to citit, uvidim.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.03  20:52

« Cvakání od předního kola

Zdravím všechny Stilaře.
    Mám svého miláčka 14 dní a je super ale mám problémek... :-( Při přejíždění uplně malinkejch nerovností na silnici (jako navázaní asfaltu, spára atd) se mi od levého předního kola ozívá takové cvakaní při větších rychlostech nebo nerovnostech to slyšet není ale to neznamená že to necvaká. Memáte někdo nějaké zkušenosti? V servisu nevěděli co to může být a nechci být pokusný králík... Předem díky M@cic
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  20:25

« Re: stilo 1.2 16V

Sorry hrozne velká omluva krapet jsem se upsal při 3000 ot/min tam je cca 120 km/h:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  12:43

jo můžu sloužit, mám úplně ten základní model a jsem spokojenej tichonký a příjemně to jede.Do kopce to není zrovna tahoun ale na 1,2 to je příjemný překvapení. Ta 6-ti stupňová převodovka je dobře odstupňovaná ale počítej že do kopce jdeš tak o jeden až dva kvalty dolu... spotřeba zatím 7,7l ale mam najeto jenom asi 1600 km. Spotreba je vysoka protoze jsem se docela prohanel :-) ale pro zajimavost na šestku 140 km/h = 3000 otáček. Jinak nemám problémy
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  10:07

« Re: stilo 1,6 MV

2r.c. To s tou Elantrou by me zajimalo. To ji asi strejda obcas tlaci, ne? :-) Ja na ni mam najeto pres 17 tis. a jezdim prumer od 7,5 do 10,5 l, nema naftak? ;-) Jak jezdi? Ja to po dalnici sviham tak 160 a je to na spotrebe znat, ted jsem to o vikendu na zkousku setril, otacky okolo 3tis./rychlost do 120 a jel jsem tak za 6-7. Jezdi s tim i po meste a dalnici? Dik za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  08:58

« Re: stilo 1,6 MV - spotreba

Mam 5dv 1.6 a ze zacatku jsem byl dost prekvapenej spotrebou. Spis neprijemne. Ted mam najeto asi 10 000 km a spotreba podle me sla dolu a mozna jsem se s tim trochu naucil jezdit. Po Praze se obvykle vejdu do 9 liru, ale nijak zvlast to nesetrim, ale ani nejezdim brzda plyn. Mam u obcas pustenou klimu. Ven po dalnici jsem mel na 1000 km prumer 7,6 na zimakach. Jel jsem okolo 130 az 140.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.03  14:33

Nazdarek vsem dlouho jsem se nedival do pocitace. Ale musim makat, abych vydelal na splatky. Par informaxi ke stilu 1,6 mw. Jeste ty smerovky a blikani. Pokud jsou spatne zavrene dvere a zamykam tak smerovky bliknou asi 9x (kdyz jsou dvere dobre zavrene tak 2x). Mam uz to vyzkousene a to same dělá i kontrolka ve dveřích. Dobrá maličkost. A tech je tady opravdu hodne. Zapomenu vypnout svetla vypnou se po 10 min. Zapomenu radio vypne po 20 min. Nastavim si max. rychlost pri překroceni grafický i akustický signal, to vše i při otevřených dveřích, oknech, námraze atd. Samé malickosti, ale přicházejí vhod. Max. rychlost zatim 170, auto se chovalo klidně rozjel jsem to bez problemu, jelo se bezpečně. Trochu mě štve spotřeba průměr doufam, že zatim 8,5. Při vyjetí ze salonu jsem měl 12,7. Teď mám najeto necelých 2000. Jde to pomalu dolů. Nejsem přiznivec rychlé jizdy tak mám přectavu tak 7l. Co? Nevím jak se to pohybuje u konkurence. Strejda má Hyundai Elantra 1,6 a je na 6l. Dost dobrí. Mluvim o benzinových motorech. Zatím budu končit. Musím jit moji polovičce ukazat co jsem vyšmigrustoval. Je toho plna igelitka. To bude papino a pitino. Caute.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  06:57

Měl jsem ji půjčenou na víkend ve 3dv. Svezení je super, ta 6st. převodovka tam je akorát, samozřejmě je nutno počítat s tím, že nad cca. 130 km/h už to není žádný superdravec. Byl bych do něj šel, ale po změnách ve výrobě (1.2 nemá ASR a MSR, jen ABS) jsem šel do 1.6. Ale to už je jiná písnička. Pěkný den.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  18:12

měl sem tuhle variantu půjčenou jako náhradní vozidlo a bylo to hodně živé, na střední trasy a do města super
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  10:01

« stilo 1.2 16V

Nemáte někdo tuto variantu, jak se Vám jezdí a co dynamika? dík
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  08:47

Tak ted nam muzes dat ty nejake info o MV :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.03  07:18

K tomu blikání při nezavřených dveřích, to snad dělá kontrolka na dveřích řidiče, a ne blinkry.Díval sem se do návodu a o blikání blinkrů tam není ani slovo.
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.03  19:46

« stilo 1,6 MV

Caute,
    děkuji všem, ze jste mi nedali žadne informace ohledne multivagonu. Asi ho ještě nemá moc lidi. Ale ja už ho mám. Vyzvedl jsem si ho teď ve středu a objednával jsem ho 30. 3. Takže myslim, že to není špatná dodací lhůta na rozdíl, jak tady čtu některé dotazy. A co ce týká zamykání a odmykání a s tím souvísející blikání směrovek, tak ty mají blikat. Při otevření 2x, při zavření 1x. Pokud blikne několikrát za sebou v krátkých intervalech, nejsou zavřené dveře. Jinak je to boží vůz. A ještě k tomu zamykání. Pokud pojedete do servisu tak ať zkontrolujou pojistky. Mě totiž 1 chyběla a nezamykaly zadní dveře. Druhý den jsem jel do servisu 3 hodiny hledali závadu, nastavovali pocitac, kontrolovali kabely a až naposledy zkusili pojistky. Jinak jsem byl s jednáním s předvedením vozu a se vším ostatním very spokojen. Zdarma plná nádrž, koberce a povinná výbava. Hlavně, aby vše klapalo jak by mělo. Přeji všem mnoho klidných kilometrů. Cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.03  06:37

« Re: dodací lhůty

Moje Stilo taky nebliká a to je jedno z prvních.Řekl bych, že problém bude s DPH, a ne se clem, můj známý si tento týden bral Punto, a taky se to protáhlo asi o týden a říkali mu, že je problém s celnicí...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.03  08:47

Nechci se nijak to, moc o tom nevim, ale myslim si, ze clo uz s EU nemame par let. Muselo to byt neco jineho, treba nejaka jistina
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.03  07:37

Zdravím všechny. Huráááááááá !!!!! Od včerejška ho konečně MÁM !!!!! Je boží, nicméně už mám první dotaz na zkušené uživatele: při odemykání a zamykání pomocí DO není akce signalizována blikáním směrovek (přitom loňské auto mého šéfa bliká). Tušíte někdo, zda je to chyba nebo vlastnost ??? Díky za info. A na okraj: na adrese WWW.STILO.ORG je klub Stilo, kde je i české fórum. Hezký den všem. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.03  21:09

Nenech se vyvést z míry. Já čekal na Stilo od dne kdy bylo fyzicky vyrobeno celých 40 dní! Takže: Klídek.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  23:54

Tak to gratuluji mimochodem vim proc to vzdy tak dlouho trvalo...
    Fiat neplatil procleni proto stala vsechna auta stale v Jenci. Fakt vam zavidim dnes privezli k memu dealerovi asi 30 aut ale muj stilous tam nebyl :-( a to je udajne "na ceste" jiz od minuleho ctvrtka. No uvidim co se bude dit 14. mam na smlouve jako termin dodani...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  08:19

« Re: Havarijni pojisteni

Nick> v pripade kradeze plni pojistovna leasingove spolecnosti, ktera udela tzv. "financni vyrovnani", jinak receno te okrade a co zbyde ti da. V podstate se da rict, ze zalezi hodne na tom, kolik uz je na aute zaplaceno. Pokud napr. das malou akontaci a druhy den ti auto nekdo ukradne, muzes dostat taky houby a akontaci jsi vyhodil z okna. Kazdopadne zalezi na leasingovce a hlavne na tom kolik uz je zaplaceno. Obecne si myslim, ze se da rict, ze totalni havarie, nebo kradez je v leasingu hodne neprijemna vec, protoze kazdopadne prodelas vic nez normalne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…