Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  09:56

« Re: stilo 1,6 MW

to Zdenek_C: opět omluva za tak pozdní odpověď. Musím, ale makat na ty splátky :-)). U Tesca parkuji často, máme tam s přítelkyní obchod se svíčkami. Samozřejmě, že Vas všechny tímto zvu k návštěvě. Červené stilo mě předbíhalo minulý čt na cestě z OV do HA. Chtěl jsem tě dojet, ale jel jsem na spotřebu. Tankoval jsem u Shelu pak jsem jel do OV Ludgeřovic a zpět ve 4 lidech a průměr fantastických 6,5 l. Rychlost max.100 Auto vytáčím do vyšších otáček a snažím se rychle dosahnout 5 rych. stupeň. A pak už jen lehká noha. Když jedu 1 - 3 stupeň tak to pěkně papá. Aspoň podle okamžité spotřeby.
    Na kontrolu po 3000 km mě pozval sám autosalon. Nevím co tam všechno kontrolovali, ale spíš bych řekl taková vizuální kontrola jestli není něco povolené, jestli je v pořádku počítač ...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  09:39

« Re: stilo 1,6 MV

Omlouvám se za tak pozdní odpověď. Na co si dát pozor!? Abych řekl pravdu tak sám nevím. V každém autosalonu své auta vychválili. Já jsem fiatu moc nevěřil, ale dal jsem jsem na dojem. Tak snad mě nezklame. A myslím, že v dnešní době je tak velká konkurence, tak by si nemohli dovolit prodat nějaké špatné auto. Chce to mít i trochu štěstí. Měl jsem i nějaké novinové članky. A poměr cena-výbava se mi zdal u fiatu jako jeden z nejlepších. Zatím mám ujeto 4500 a vše v pohodě. Snad to tak bude i nadále. Spotřeba průměr klesla na 7,9 l. Jezdím i po městě i delší jízdy. Pohodlí je v autě dobré, ovládání všech páček a knoflíků mi vyhovuje. Kufr je obstojný. Pokud máš nějaké otázky tak se ptej. Ahoj.
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.03  20:21

« Bez nadpisu

Nazdar majitelé Stila. Mám dotaz měli jste u Stila už něakou poruchu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.03  18:11

« Re: Mám 1,8 Stillo-Wagon....ale je líný !?

Myslim, ze je treba stridat vsechny rezimy. Motor samozrejma vytacet jen kdyz je zahraty. Ja mam zkusenost, ze ta zivost nezalezi jen na "usazovani se motoru", ale i na momentalnim stylu jizdy, ktery si ridici jednotka vyhodnocuje (asi tekouci prumer z x desitek km) a podle toho reaguje. Po dlouhodobejsim courani se v kolonach je motor linejsi (ridici jednotka asi trochu plynu pri akceleraci ubira) a naopak po delsi dynamictejsi jizde se zase motor stava zivejsim.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  16:39

Mam 1.8 5D a tiez bol zo zaciatku lenivy. Treba ho poriadne rozbehat. Bol som na takej 2000Km jazde a trosku som to vytacal. Bolo to potom dost vyrazne poznat, auto ozilo. Aj servisak mi hovoril, ze je dobre jazdit na tych 2.5-3.5 tisic otacok, aby sa motor dobre usadil. Tych 130koni je prijemne citit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.03  15:44

Pri vytocene trojce pri predjizdeni na okreskach nebo pri vysokych rychlostech na petku se tech 130 koniku urcite projevi.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  13:08

Asi to tak bude. Jde o zvyk. Ta 1.6 jeste jde, ale je fakt ze u 1.8 (okolo 130 koni) uz by ten vykon mel byt znat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.03  19:35

Focus 1.6 i 1.8 ma podobne dlouhe zprevodovani jako Sillo. Tes se z vyhod, ktere z toho zase plynou pri dalnicnich rychlostech - nizsi otacky, mene hluku a nizsi spotreba.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.03  16:54

« Re: Blikání blinkrů při zamykání

Nazdar přátelé, dnes jsem navštívil AF Centrum
    v Ostravě, kde jsem loni koupil Stilo 3D. Na po-
    žádání mi zcela bez problémů nastavili v řídící
    jednotce funkci blikání blinkrů při použití DO.
    Trvalo to asi 20 minut a potřebovali CODE kartu
    od vozidla. Je to v záruce, o ceně za práci ne-
    padlo ani slovo. Tak že to funguje a je to paráda.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.03  14:41

Nevim, 1.8 jsem nejel, mam 1.6, ale i ten me prijde dost liny. Podle me je to hodne zprevodovanim a taky stylem jizdy. Ja presedl s feldy, takze napred jsem radil do 3000 zvyklej s feldy a to samozrejme nejede. Kdyz se to vytoci, tak to ale jede docela slusne. Kazdopadne zprevodovani nic moc. Taky se mi zda ze hodne zalezi na benzinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.03  06:58

Zdravím, mám verzi Active a včera jsem taky přišel na možnost zprovoznění podlahových světel. Teď uvažuju, zda to je na "reklamaci" nebo zda si mám koupit ty patice a žárovky sám. Je to totéž, jako s těmi blinkry - na námitky technika proti záruční opravě jsem argumentoval tím, že je to uvedeno v manuálu k autu a nefunguje to - a není to závislé na verzi, jak se mi snažil vysvětlit (tzn. není tam kouzelná formulka "pokud je součástí výbavy"). Takže to nakonec vzali. A totéž je podle mne i záležitost s čidlem otevření kapoty motoru - v návodu k autu je popsané, že to je kontrolované - a NIC. Ale zase - z druhé strany (od motoru) sedí nějaká malá krabička ... Přeji krásný den.
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.03  17:58

« Mám 1,8 Stillo-Wagon....ale je líný !?

Pravda,je to ještě nové.Najeto k 1000 km.Ale jeví se mi jako poměrně líný? Myslím,že proti Brava je i jinak zpřevodovaný / nevím-musek bych se podívat do nějaké dokumentace/. Píšu jen subjektivní dojmy.
    Jaký je v tomto ohledu dojem Váš?
    Počítám s tím,že až se všechno "usadí",musí být evidentně poznat,že se jedná o obsah 1800 ? Ne?
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:41

« Sklápění zrcátka spolujezdce při couvání...

Funguje to nekomu?? v návodu to je mooc roztomile popsaný ale dle prodejce to žádnému auto nefungovalo...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  14:37

To by me taky zajimalo treba kam se podela moznost nastaveni intezity stlumovani vnitrniho osvetleni.... atd. Jakou mate verzi? Ja mam Actual a docelas mne pobavilo ze misto svetylek ve dverich mam jenom zaslepky ale kdyz jsem je vyndal tak tam jsou kabely vsechno proste jen dokoupit patici na zarovku a sviti dvere... Stejne je to i s hackem v kufru misto zasuvky kabely tam jsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  11:55

Jo, je to tak. 2x rychle zmáčknout DO a už to bliká. Ach já hlupák starý, hlava děravá ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  09:39

Díky, zkusím to taky. A taky by mne MOC a MOC zajímalo, jaké ještě taje skrývají naše Stila, které by bylo možné tímto způsobem "probudit". Přeji hezký den.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  09:26

To tak jsem sel ven to zkusit kdyz rychle za sebou dvakrat zmacknu dalku tak me opravdu trikrat blika :-). Me to delali v Praze a bez reci. jenom by me zajimalo co tam vsechno jde jeste spustit :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  07:31

Tak jsem si to aktivoval taky, sice jim to v Nordexu trvalo 3/4 hodiny a technikovi se moc nelíbilo akceptovat to jako záruční opravu, ale nakonec vše dobře dopadlo :-))) Jen když zamykám, blinkry bliknou 1x a při druhém zmáčknutí DO (Dead Lock) bliknou ještě 1x. Aby blikly 3x se mi je zatím nepodařilo přesvědčit.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.03  07:27

« Re: Stilo 2002 vers. Stilo 2003

To m@cic: Chování s ESP jsem zatím neměl možnost moc vyzkoušet :-) Několikrát jsem zkusil "vlítnout" na kruhový objezd co to dá (i na mokru), ale auto vždycky drželo a ESP nic (asi jsem byl moc měkký a mohl jsem jet víc). Bliká jedině při rozjezdu na mokru - ale to indikuje funkci ASR, protože při instalaci ESP není kontrolka ASR funkční a vše jde přes kontrolku ESP. Ale zkusím to trochu víc, samotného mě to zajímá. A příčné nerovnosti v zatáčkách nemá ráno ani moje Stilo.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.03  00:00

« Blikání blinkrů při zamykání

Funguje to! opravdu to není problém stačí zajet na servis nechat auto napojit na počítač a mít u sebe kartičku FIAT Code. Otázka 15 minut a blinkry budou blikat při zamykání auta, je to dobrý, když zamykáte Dead Lock blikaj třikrát. A máte jistotu že je pořádně zamčeno :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…