Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: stilo blikanie a svetla vo dverach
Skus zavolat do Dun. Stredy /Dunauto/. K tym svetlam vo dverach - vybral som cele svetlo z kufra aj s tym dvojdielnym plastom, napojil na dvere a funguje to ako ma. Takze len treba dokupit ziarovku. Ale neviem, ci tym nezanika zaruka /neprofesionalny zasah do elektroinstalacie vozidla :-))/. Pri najblizsej navsteve servisu sa ich na to spytam. -
« stilo + spolahlivost
No mam stilo od stredy ku dnesnemu dnu som najazdil 560km a zatial priemerna spotreba 7,6l aj mesto aj dialnica. Auto ide perfektne je tichucke vsetko je tak ako ma byt no proste parada (som si pre istotu zaklopal o stol :o) ) proste nelutujem. Aha aby som nezabudol mam stilo mw. -
Adyn 06.06.03 07:48
« Re: to Zdenek_C - zasterky
Díky za upřesnění. Neuvědomuji si jestli je dnes na trhu nějaké auto, kterému se zástěrky ještě musí dávat. Jinak zástěrky byly vcelku spásou pro základní modely aut s úzkými koly. Viz mé první punto 55. Když jsem jednou zástěrky sundal a pak viděl, jak vypadá hrozně ten nepoměr mezi hmotou karoserie a teňounkým kolem, tak jsem je tam hned vrzl zpátky aby úzká zadní kola opticky rozšířia (vlastně schovala). -
« Re: to Zdenek_C - zasterky
Adyn: "U nás už zástěrky cca dva roky povinné nejsou" -- to
neni tak uplne pravda. Nejsou povinnou vybvou u vozidel,
ktere maji zadni naraznik tvarovan tak, ze plni sam
funkci "lapacu necistot". A i to tvarovani je v zakone definovano. Tusim ze je
tam neco ve smyslu ze "uhel primky vedene mezi bodem,
kde se styka zadni pneumatika a vozovka a bodem
na nejnizsim miste zadniho narazniku za touto pneumatikou
musi byt maximalne NEJAKA_HODNOTA". Tu hodnotu si nepamatuji,
ale je to tusim asi 40 stupnu.
No a jak jsem jiz kdysi rikal (sice jsem hovoril o me Brave, ale snad to platilo i na Stilo, ne? :-)), ty predni zasterky bych si tam urcite dal.
Sice se ti zvysi spotreba (+nejaka ta jedna ci dve desetinky),
ale auto se ti mene spini a vyresis i problem s otloukanim prahu. -
« Re: stilo blikanie a svetla vo dverach
Podlahová světla jsou podle vyjádření prodejce dodávána BEZ žárovek od ledna (ale kabely tam jsou), blikání světel při použití DO aktivuje servis zadarmo v rámci záruky. Hezký den a spoustu bezproblémových kilometrů. A jeden dotaz - máte pod sedadlem řidiče schránku ??? (Podle prodejce tam od ledna také nemá být :-((( ). -
« stilo blikanie a svetla vo dverach
no takze uz ho mam :o) je fakt super (hlavne ta vybava ale aj celkovy dojem) len neviem ci mam ist reklamovat svietenie svetiel vo dverach my nesvietia (to som sa nedocital v knizke ze maju) ale blikanie pri zatvarani dveri ma byt poradte ako ste to vyriesili. -
« Re: to Zdenek_C
to xtra: ne, nemam. Vzadu to nevadi - tam je to v pohode, protoze se zadni naraznik strme zveda nahoru, kamen urazu je vpredu. Zatim jsem nikde nevidel Stilo se zasterkami a ani dealer si nebyl jisty, jestli dokazi zasterky na Stilo dodat. Asi se budu muset vic snazit :-) Preji hezky den.