Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.06.03  12:21

« Bez nadpisu

Hmm, máš recht
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  13:21

« Parkers' online

To wolff: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 23.06.03  13:32

« Bez nadpisu

No tu 307 sepsuli víc než Stilo (ani se nedivím). Nevím kde bych našel ten Parkerś online, pak bych to mohl posoudit...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.03  22:25

« Re: Stilo Diesel

Ne. ATX.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.03  19:48

Kdo Ti to přečipoval ? Ricambi?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.06.03  18:25

« RE: recenze na AAA

Uz jsem se tu zminil, ze jsem si vsiml, ze ty AAA recenze prebiraji resp. pajcujou z PARKER'S ONLINE.
    Nicmene jejich preklad muze byt pozoruhodny jako ten v pripade P307. Posudte sami:
    Parker's...DRIVING ...steering not as communicative as the 306's. AAA... Jizdni vlastnosti...rizeni je komunikativni jako u 306. Dobry, co?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  22:16

Zdravím, mám Stilo 3D Diesel. Průměrnou spotřebu mám za posledních cca 5000 km 4.7. Mám najeto 17000 a od 8000 mám přečipováno.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.03  18:38

« Stilo Diesel

Kolik vám žere dieselové Stilo ( jestli ho tady někdo máte? ) :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  16:10

« Re: stilo club

Zdravím, jsem 100% pro, jak pro sraz, tak i nějakou stránku - a v podstatě klub :o) . Taky blikám na Stila a taky málo opětují :o( No, uvidíme ... Přeji krásný den a ať to jezdí. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  15:57

« Re: stilo club

Jsem pro, tahle myslenka ve me drime solidne dlouho. Ani ne tak ten klub jako STILOvy sraz.
    :-))))A uvazoval jsem zalozit ceskou internetovou stranku ala Stilo.org. Co se tyka zdraveni, pokud jste z Prahy a blikalo na Vas modre 3D Stilo tak to jsem ja. Bohuzel jen par lidi opetovalo :-(
    At vam to jezdi jako me M@cic.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.03  15:03

« stilo club

no pozeram ze uz je tu vazne nejako vela stilo maniakov :o) by sme mali spravit ten nejaky fan club pripadne zraz :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  12:20

« Re: dovolena

Je to pravda, dnes jsou auta dost podobná a žádné nemůže být vyložený zmetek. Bohužel ty maličkosti dokáží člověka dost potrápit, a přitom stačí tak málo, např. vložit do manuálu A4 se soupisem toho, co se v novém modelu změnilo oproti popisu v knížce. Člověk by věděl na čem je a nebylo by nutné složitě se doptávat a řešit, co kde má a nemá být. Byl jsem teď 2x v Brně, tak jsem si na dálnici malinko "popustil uzdu" a na tacho bylo skoro 210 :o) Pohoda. Při tém příležitosti jsem nechal Stilo lehce prohlédnout u prodejce, kde jsem ho koupil - prý je vše "alles gute". Ale stala se mi zajímavá věc (a ani technik netušil, co a jak) - v údaji General Trip se najednou objevil údaj o ujetých km, který neodpovídá celkovému stavu ujetých km. Přitom jsem General Trip neresetoval, což by teoreticky mělo tuto změnu jako jediné způsobit. Zajímavé, Stilo si evidentně žije vlastním životem :o))) Snad nikde nejezdí samo po nocích. K Chorvatsku - byl jsem tam předloni autem v Orebiči na poloostrově Pelješac (tehdy jsem měl ještě Daewoo Espero), ale před sezónou, tudíž žádné kolony. Vše proběhlo naprosto v klidu, jen je tam opravdu dost policajtů, co měří rychlost v obcích a na omezeních (a samozřejmě kasírují) a občas nějaký místní "divočák". Jel jsem klasicky přes Rakousko a Slovinsko, v Chorvatsku až do Splitu vnitrozemím. Celkem 1300 km, vyjel jsem večer v 9, dojel jsem druhý den kolem 4 odpoledne, ale dost jsme stavěli kvůli dětem, hlavně posledních cca 300 km. Tož Ti přeji krásnou dovolenou, ať Stilo jede jako drak a hlavně šťastný návrat. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  11:58

« Re: stilo1,6 mw

r.c.: Jo, je to podobné, těch škrábanců je několik a taky mám pocit, že nepřibývají. Sice teď jsem pár dní abstinoval (byl jsem mimo a jezdila žena :o((( ), tak to musím zkontrolovat. Najeto mám 7,5 tkm, spotřeba 7.1 průměr celkem, jinak jezdím 6.7 - 7.5 (žena 8.4 :o))) ). Z toho Stila jsem mával já, hned jsem Tě poznal :o). A Stil fakt přibývá, viděl jsem asi tak 4 další. Za chvíli budeme zralí na klub Stilařů ... Přeji pohodové ježdění. Zdenek
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.03  10:44

« dovolena

dlouho jsem tady nebyl a je to tady pěkný hukot. Nechci se pouštět do debaty, ale myslím, že v dnešní době už snad dělaji opravdu kvalitní auta. Rozhodují spíš maličkosti. Příští týden jedu stilem do Chorvatska. Můžete poradit na co si dát pozor?
    A ještě. Když jsem kupoval auto také jsem uvažoval o VW. Ale byl min. 100 000,- dražší. (golf) a neměl takovou výbavu. A já neměl tolik pěněz tak vyhrál fiat. A zatím jsem spokojený, přítelkyně také, strejda uvažuje také o koupi, tak uvidíme. Stilo je vlastně novinka. Nikdo nemá moc najeto, tak zadím nelze říct jesli je to dobré nebo špatné auto. Myslím, že ta konkurence na trhu je tak velka, že si ti výrobci nemohou dovolit vyrobit špatné auto. Snad to nezakřiknu ! ! !
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.03  10:22

« stilo1,6 mw

Zdene_C: tak jak ty kameny na tom zadním blatníku. U mě je to stále stejné. Alespoň nepozoruji, že by těch odřenin přibývalo. Uvidíme co dál. Zatím najeto 6 000 km. Vše funguje jak má. Někdo tady psal, že nedrží stopu a slabé motory... Já jsem zatím spokojen. Nejsem sice žádný dravec,ale jede mi to v pohodě. Spotřeba 7,5 l. Někdo na mě mával z červeného Stila, směr od Fiatu do centra v Havířově. Nebyl si to ty? A těch Stil tady přibývá. Pod sedadlem také nemám schránku. Ta je ve standartu u té nejvyšší výbavy (nevím teď ten název). Všem přeji klidné kilometry i tobě. Čau.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  10:17

« recenze na AAA

Recenze na AAA jsou prevzaty z [odkaz] Vsiml jsen si toho u Focuse a starsiho Mondeo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  07:32

« Re: Re:

to prave ja taky pote, co v kazde recenzi v MFDnes na ojety vuz uvadel Kuzel z AAA konkurenci jinych znacek a pokud ji byl FIAT, sepsul jej slovy, ze mu vadi blablablabladil. zpracovani a povest. A ted na AAA v recenzich o tom ani slovo a na mne to pusobi jako chvala.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  20:17

« Re: Re:

to Mfilip: naopak, od AAA bych čekal úplně všechno, vč.toho, že si v jedné větě ( o šesti slovech) budou asi 5 x protiřečit :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  15:48

« Re:

Na mne to prave nepusobi, jako smejd. Vysledek ( 4 * ) je stejny a drobnosti, ktere u Stila vytykaji maji teoretický charakter ( ačkoliv závěsy mají tendenci rachotit při přejíždění děr na silnici,Benzínový motor 1,8i je nejlepším kompromisem, ale ne vždy táhne tak suverénně, jak byli mnozí u fiatu zvyklí). Neni v tom naznak zadneho problemu, oproti jinym autum ( krom Golfa ). Vetu:"Předcházejí Bravo/Brava byly celkově spolehlivé, takže bychom byli překvapeni, kdyby se objevily nějaké větší vady" bych necekel na AAA.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  14:12

« Re:

Ale ta kvalita přece souvisí s užitnou hodnotou! Jednak je rozíl, kolik bude stát provoz i díky opravám a prostojům a potom to také ovlivňuje prodejní cenu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…