Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Přečipováno...!
Povez mi, kde sis to nechal delat. Me upravu ridici jednotky nabizeli pres nekoho primo u Vavrince. Udajne ta 1.2 se opravdu o hodne zlepsi, ale zatim se mi do toho nechce (mam 1.6) kvuli zaruce. Povez neco vic a taky cenu. Jinak jsem se ted vratil z dovolene z Italie, celkem cca 2500 km, spotreba 7.8 litru za celou cestu (hlavne dalnice, jedna brutalni 40 km zacpa u Boloni, mesto, mimo mesto) se stale pustenou klimou. Auto jelo skvele, jel jsem tak okolo 130 - 140, v nemecku i chvilema 190 :-), tak abych to zkusil, ale spotreba me hodne rychle uklidnila :-) -
« Re: dovolena
to r.c.: Tak hodně zdaru na pařbě i cestou.Tankovat doporučuju v Mikulově (Shell), v Chorvatsku berou na pumpách kuny i eura, ale při platbě eury je kurz vetšinou dost děsivý, s benzínem jsem problémy neměl. Mýtné se platí úplně stejně i ve Slovinsku - místní měna nebo eura. Na dálnici na mýtě to poznáš, vystojíš frontu, zaplatíš a pojedeš :o) Manželka ostře moc nejezdí, spíš to odpíchne a má těžkou nohu :o) Na té dálnici to bylo dost divoké, ono nad 150 je Stilo už dost hlučné (motor, gumy, aerodynamický hluk). Ale sedělo jako přibité. Tak nádhernou dovolenou, šťastnou cestu a ať Ti Stilo jede. Zdenek -
« Re: stilo club
to m@cic: jak budu v Praze tak to víš že na tebe zablikám. Hlavně, aby to nebylo v noci. A pro ten sraz jsem také. Ale kdo to zorganizuje. Asi ten, kdo má nejaký hotýlek, nebo horskou chatu :-)). Jóó to bude pařba. Teda pardon budem si vykládat jak nám to jezdí. Ja stejně nepiju. Ať se všem daří. -
« Re: dovolena
to Zdenek_C: Ahoj, ještě jsem neodjel. Jedu teď v neděli asi kolem 15,00. Přes víkend se jdu vyřadit na rock. festival Noc plná hvězd a pak už budu vegetit. Jenom tam nějak rozumně dojet. Jedeme ve 4 lidech, z toho 3 mame řidičáky. Tak snad pohoda. Akorád nevím, kde přesně tankovat, kde co budu platit a v jaké měně. Natankuji do plna u Mikulova, to dojedu až tam no a pak zase do plna v Chorvatsku a snad dojedu až k nám. Za ubytování chtějí po nás 55 euro. Původně chtěli 50 tak nevím co to má znamenat. Vezem krušovice tak je uplatíme :-) Auto mi jezdí dobře. Vidím, že tvoje manželka je pro ostřejší jízdu. Moje spotřeba 7,4. Nejde to srazit níže. Asi to u kombi nepustí níže?! Uvidím po dovolené. A jak si jel těch 210 tak pěkný hukot. A jak drželo auto na cestě? Řval už hodně motor? Tak se měj dobře, budu si to užívat. Dík R. -
« Přečipováno...!
Zdravím tak jsem si dnes nechal své Stilo přečipovat... Mám 1,2 a je to absolutní bomba!!!
Nechal jsem posadit krouťák níž a teď je to živější už ve 2500 ot. A hlavně mi zmizela ta prokletá "díra v plynu" při ostřejším startu.
Vřele všem doporučuju. Zdravím M. -
"-- skrytý --" 20.06.03 18:25
« RE: recenze na AAA
Uz jsem se tu zminil, ze jsem si vsiml, ze ty AAA recenze prebiraji resp. pajcujou z PARKER'S ONLINE.
Nicmene jejich preklad muze byt pozoruhodny jako ten v pripade P307. Posudte sami:
Parker's...DRIVING ...steering not as communicative as the 306's. AAA... Jizdni vlastnosti...rizeni je komunikativni jako u 306. Dobry, co? -
« Re: stilo club
Jsem pro, tahle myslenka ve me drime solidne dlouho. Ani ne tak ten klub jako STILOvy sraz.
:-))))A uvazoval jsem zalozit ceskou internetovou stranku ala Stilo.org. Co se tyka zdraveni, pokud jste z Prahy a blikalo na Vas modre 3D Stilo tak to jsem ja. Bohuzel jen par lidi opetovalo :-(
At vam to jezdi jako me M@cic.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!