Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

30.06.03  10:44

« Re: Přečipováno...!

Jo a objevil se mi problem, prestal mi strikat ostrikovac na zadni okno. Motorek jede, nadrzka plna, ale voda nikde. Predni okna OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.03  10:41

« Re: Přečipováno...!

Povez mi, kde sis to nechal delat. Me upravu ridici jednotky nabizeli pres nekoho primo u Vavrince. Udajne ta 1.2 se opravdu o hodne zlepsi, ale zatim se mi do toho nechce (mam 1.6) kvuli zaruce. Povez neco vic a taky cenu. Jinak jsem se ted vratil z dovolene z Italie, celkem cca 2500 km, spotreba 7.8 litru za celou cestu (hlavne dalnice, jedna brutalni 40 km zacpa u Boloni, mesto, mimo mesto) se stale pustenou klimou. Auto jelo skvele, jel jsem tak okolo 130 - 140, v nemecku i chvilema 190 :-), tak abych to zkusil, ale spotreba me hodne rychle uklidnila :-)
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.03  14:25

« stilo a predne dvere

Teraz som sa bol previezt na mojom Stile a trosku som smutny som zistil ze na prednych dverach pri klucke teda na zlome sa mi lupe lak cca 3mm asi takych 5 nezavislich odlupnuti a ma to hneva sa s tym niekto uz tu nestretol?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.03  13:29

« Re: dovolena

to r.c.: Tak hodně zdaru na pařbě i cestou.Tankovat doporučuju v Mikulově (Shell), v Chorvatsku berou na pumpách kuny i eura, ale při platbě eury je kurz vetšinou dost děsivý, s benzínem jsem problémy neměl. Mýtné se platí úplně stejně i ve Slovinsku - místní měna nebo eura. Na dálnici na mýtě to poznáš, vystojíš frontu, zaplatíš a pojedeš :o) Manželka ostře moc nejezdí, spíš to odpíchne a má těžkou nohu :o) Na té dálnici to bylo dost divoké, ono nad 150 je Stilo už dost hlučné (motor, gumy, aerodynamický hluk). Ale sedělo jako přibité. Tak nádhernou dovolenou, šťastnou cestu a ať Ti Stilo jede. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.03  10:07

« Re: stilo sw (mw) 1.6

to nnwm: mám 16 mw a ve městě jezdím tak 8-8,5 mimo město a nemusí to být dálnice tak jezdím tak 7,5. Mám najeto 6,5 tisíc. Žíznivý je hlavně první a 2 převodový stupeň. Aspoň podle počítače okamžité spotřeby. Ale jinak v poho.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.03  10:04

« Re: stilo club

to m@cic: jak budu v Praze tak to víš že na tebe zablikám. Hlavně, aby to nebylo v noci. A pro ten sraz jsem také. Ale kdo to zorganizuje. Asi ten, kdo má nejaký hotýlek, nebo horskou chatu :-)). Jóó to bude pařba. Teda pardon budem si vykládat jak nám to jezdí. Ja stejně nepiju. Ať se všem daří.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.03  09:58

« Re: dovolena

to Zdenek_C: Ahoj, ještě jsem neodjel. Jedu teď v neděli asi kolem 15,00. Přes víkend se jdu vyřadit na rock. festival Noc plná hvězd a pak už budu vegetit. Jenom tam nějak rozumně dojet. Jedeme ve 4 lidech, z toho 3 mame řidičáky. Tak snad pohoda. Akorád nevím, kde přesně tankovat, kde co budu platit a v jaké měně. Natankuji do plna u Mikulova, to dojedu až tam no a pak zase do plna v Chorvatsku a snad dojedu až k nám. Za ubytování chtějí po nás 55 euro. Původně chtěli 50 tak nevím co to má znamenat. Vezem krušovice tak je uplatíme :-) Auto mi jezdí dobře. Vidím, že tvoje manželka je pro ostřejší jízdu. Moje spotřeba 7,4. Nejde to srazit níže. Asi to u kombi nepustí níže?! Uvidím po dovolené. A jak si jel těch 210 tak pěkný hukot. A jak drželo auto na cestě? Řval už hodně motor? Tak se měj dobře, budu si to užívat. Dík R.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.03  09:00

« stilo sw (mw) 1.6

Aku mate spotrebu v meste a mimo sa my zda ze mam velku :o(
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.03  23:56

« Přečipováno...!

Zdravím tak jsem si dnes nechal své Stilo přečipovat... Mám 1,2 a je to absolutní bomba!!!
    Nechal jsem posadit krouťák níž a teď je to živější už ve 2500 ot. A hlavně mi zmizela ta prokletá "díra v plynu" při ostřejším startu.
    Vřele všem doporučuju. Zdravím M.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.06.03  12:21

« Bez nadpisu

Hmm, máš recht
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.03  13:21

« Parkers' online

To wolff: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 23.06.03  13:32

« Bez nadpisu

No tu 307 sepsuli víc než Stilo (ani se nedivím). Nevím kde bych našel ten Parkerś online, pak bych to mohl posoudit...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.03  22:25

« Re: Stilo Diesel

Ne. ATX.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.03  19:48

Kdo Ti to přečipoval ? Ricambi?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.06.03  18:25

« RE: recenze na AAA

Uz jsem se tu zminil, ze jsem si vsiml, ze ty AAA recenze prebiraji resp. pajcujou z PARKER'S ONLINE.
    Nicmene jejich preklad muze byt pozoruhodny jako ten v pripade P307. Posudte sami:
    Parker's...DRIVING ...steering not as communicative as the 306's. AAA... Jizdni vlastnosti...rizeni je komunikativni jako u 306. Dobry, co?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  22:16

Zdravím, mám Stilo 3D Diesel. Průměrnou spotřebu mám za posledních cca 5000 km 4.7. Mám najeto 17000 a od 8000 mám přečipováno.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.03  18:38

« Stilo Diesel

Kolik vám žere dieselové Stilo ( jestli ho tady někdo máte? ) :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  16:10

Zdravím, jsem 100% pro, jak pro sraz, tak i nějakou stránku - a v podstatě klub :o) . Taky blikám na Stila a taky málo opětují :o( No, uvidíme ... Přeji krásný den a ať to jezdí. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  15:57

Jsem pro, tahle myslenka ve me drime solidne dlouho. Ani ne tak ten klub jako STILOvy sraz.
    :-))))A uvazoval jsem zalozit ceskou internetovou stranku ala Stilo.org. Co se tyka zdraveni, pokud jste z Prahy a blikalo na Vas modre 3D Stilo tak to jsem ja. Bohuzel jen par lidi opetovalo :-(
    At vam to jezdi jako me M@cic.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.03  15:03

« stilo club

no pozeram ze uz je tu vazne nejako vela stilo maniakov :o) by sme mali spravit ten nejaky fan club pripadne zraz :o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…