Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Přečipováno...!
ona ta šestka je taková spíš udržovací, ale já osobně sem byl z toho šestiklvaltu poměrně nadšený.Jinak 1.6 u verze Stila 0, by čipování potřebovala jak sůl :-((( od verze 1 je to o něčem uplně jiném.
To all: Navrhuji otevřít téma: Vyměním ženu/přítelkyni, svoji nabízím na víkend výměnou za Mitsu EVO 7, málo jetá, nehoněná, 1.majitel, koupeno v čR :-))) -
mbe: Dobre, napis podrobnosti. Ja take napisu nejake pracovni ukoly pro tu tvou. Bydlim v Plzni,
bude se starat o 5 mesicni dite. Ale at se neboji,
je umele ziven (kojeni po ni chtit nebudu ;-), spi
celou noc (maximalne se jednou probudi, ale ted cca
3 nedele spi 8-12 hodin v kuse. I kdyz, mozna by si ho asi ta moje vzala k tobe.
Me je 27 let, bude se mnou bydlet v Plzni, ja sam nejsem moc narocny.
Staci mi jedno jidlo denne, ani nemusi byt teple.
Sex neni podminkou, ale kdyz uz... :-P
BTW na jak dlouho je vymenime? A nebo vis co (ted me napadlo uplne nejlepsi reseni),
nechces si je nechat obe? :-) Vtip. -
zdravim konkretni hodnoty Vam nereknu... Na brzde jsem nebyl ale tuhle firmu na upravu ridici jednotky mi doporucil kamarad co ma Punto II Sporting (coz je identicky motor jako mam ja) a ten ma krome temer stejneho naprogramovani ridici jednotky jeste kit primeho sani (uz mam objednano, ten zvuk by jste museli slyset)a ladene vyfukove potrubi a na brzde mu namerili 96! koni a 127 nm kroutak pripominam ze normalne ma 80 koni a 114 nm kroutak. tak to jsou hodnoty ktere me velmi potesili dejme tomu ze vejfuk dela 6 koni tak "cip" udelal deset koni a hlavne zlepsil chod motoru jde vazne mnohem lepe do otacek a tahne vic odspoda.
Co se tyce tech uprav na jejich web. strankach tak to jsou max. hodnoty ale on sam rikal ze to nedoporucuje ze tohle by bylo na ten motor vazne moc. Ale znam cloveka co to, zase v puntu, ma a zatim nemaji problem ani jeden.
A spotreba se nezmenila dokonce bych rekl ze klesla ale ted me to bavi vic honit takze jsem na stejne :-) -
oddie: Ja jsem rad. Ale kdybych ji to ja blbec nerikal a
vytahl ji na projizdku na tu severni moravu, kde to delaj,
tak uz by snad nic nenamitala...
A to mi jeste vcera rekla ze "nema co na sebe" a ze se pujde podivat do obchodu...
Ach jo, nejsem to chudak? No, mohlo to dopadnout hure.
Mohla sezdat, ze i ja nemam co na sebe a mohla me chtit po tech obchodech
vlacet s sebou... -
"-- skrytý --" 03.07.03 09:09
BoB_: takovéhle věci přeci vůbec doma nemůžeš říkat! Holt si na to teď musíš ušetřit z kapesného :)))) Na tohle jsou všechny ženské stejné. Já jsem nedávno poznamenal, že bych mohl dát na auto elektrony, které mám doma, takže jsou vlastně "zadarmo" (zbyly z rozebraného vraku) - a mladá mi na to řekla, že je mám radši prodat, ať z nich aspoň něco je... No, ale maj vlastně pravdu, chtěj pro nás přeci to nejlepší, ne? :-) A co bychom si bez nich počali, že? Tak buďme rádi, že je máme ;)))) -
BoB> ja jsem to doma taky nedavno nadhodil a zena kupodivu nebyla proti :-)), u me je spis problem, ze ted na to nemam prachy :-), ale jinak by asi nebyl problem. Zalezi jak ktera zena, reciever na domaci kino a bedny mi ta moje dokonce koupila sama :-), ale napr. moje snahy o koupi noveho mobilu vyznivaji stejne doprazdna jako tvoje snahy o tunning :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

(ale vazne nechapu proc?) :-) A chipovani zatim take
nepovolila. Dokonce me chtela i uhodit ;-)