Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Stilo 1.2 16V
Jo, pokud myslis ten ostrikovac, to neni problem, to si necham udelat pristi tyden az pujdu kvuli te spojce. Jenom me mrzi, ze ty ostatni problemy jsou na aute od zacatku z vyroby a nejsou schopny to opravit, at uz je chyba kdekoli. Je skoda, ze FIAT tohle pusti do prodeje, projde to predprodejnim servisem az k zakaznikovi a jeste maji problem to potom opravit. Jeste stesti, ze to nejsou zavady, ktere by zabranovaly provozu, protoze jinak bych mel auto asi furt v servisu a nebo v garazi. -
Jo, pokud myslis ten ostrikovac, to neni problem, to si necham udelat pristi tyden az pujdu kvuli te spojce. Jenom me mrzi, ze ty ostatni problemy jsou na aute od zacatku z vyroby a nejsou schopny to opravit, at uz je chyba kdekoli. Je skoda, ze FIAT tohle pusti do prodeje, projde to predprodejnim servisem az k zakaznikovi a jeste maji problem to potom opravit. Jeste stesti, ze to nejsou zavady, ktere by zabranovali provozu, protoze jinak bych mel auto asi furt v servisu a nebo v garazi. -
A jeste doplnim, ze ted mi ostikovac nestrika na zadni okno. Vsechny predchozi zavady jsou na aute uz z vyroby, ten ostrikovac je v podstate prvni zavada z provozu po 15 tkm. O to je smutnejsi, ze se to vubec dostane do prodeje, protoze ten spojkovej pedal je nejen slyset, ale i citit, takze zadna skryta zavada. -
Presne stejny problem se spojkovym pedalem a s tim vrzanim budiku mam taky. Tu spojku uz mi jednou menili lozisko a jednou cely pedal. Ted cekam znovu na lozisko. Hruza. Pritom jsem auto koupil v zari 2002, ale byla to skladovka, takze tam mohlo byt dost dlouho. To vrzani budku, neni jako uplne vrzani, kdyz vypnu motor a rucicky padaj dolu, tak v tom jako trochu zachrasti, ani jsem to puvodne nechtel resit, ale mozna to jeste udelam. Taky mam stale potize s nerovnosti volantu, pres to, ze servis trvdi, ze je vse OK, pri jizde rovne nemam volant uplne rovne ale malinko posunuty doprava. Jinak vsechno co popisujes jsou klasicke bolesti prvnich verzi podle webu stilo.org. Taky bojuju, ta spojka me fakt vytaci a jak rikam to uz lozisko i cely pedal jednou menili. Tak jsem zvedav, pristi tyden to lozisko budou menit znovu. -
« Stilo 1.2 16V
Pripájam sa do diskusie zo Slovenska.Auto mám ako jeden z prvých zákazníkov, zakúpený bol 11/2001 a do teraz 07/2003 mám najazdených 47.000km.Tiež som sa rozhodoval medzi 307 a Stilom.Z jazdnými vlastnosťami auta som veľmi spokojný,bežne jazdím do 6,5l.Mal som ale dosť veľa porúch,ktoré mi v servise postupne opravovali.Prečítal som si postupne celú stránku venovanú k Stilu.1.Ako prvé mi menili zámky na celom aute,pretože nad -10°C sem tam mrzli.2.Uplne zblbol cyklovač stieračov,tiež ho menili aj s motorčekom.3.Problémi so spojkovým pedálom (vôla a škrípanie) výmena spojkového ložiska + pedál
2 krát.4.Problémi s airbagom spolujazca ,zapínala sa kontrolka a vypisovalo stop airbag failure.Zo začiatku čistili kontakty pod sedadlom,koncilo to výmenou celého spodku sedadla a zapojením kontaktov bez konektoru na priamo.5.Výmena celých budíkov nakolko ručička otáčkomeru škrípala.6. Oprava prepínača smeru prúdenia vzduchu.7.Výmena postupne obidvoch predných svetlometov,pretože sa v nich začala objavovat voda a para.8.Výmena riadiacej časti alarmu Metta originál na stilo , pretože prestal fungovať druhý ovládač a nešlo nanovo nakódovať.9.Ale mám svoje auto napriek tomu rád,jazdím na nom každý den,ale tých závad bolo podľa mňa na výmenu auta....Zdravý Vas Fiatak z Bratislavy.:)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!