Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

14.07.03  14:01

« stilo 1,6 mw

Zdravím stilaky.
    Všichni na dovolené už nejsou, já jsem přijel v pátek. No bylo super. Přečítal jsem asi posledních 50 příspěvků a vcelku chlama (česky-sranda, slovensky- ?). Tak vy už tady měníte ženské:-))), já mám, ale nedám, ani nepůjčím, ani prstíček.
    Byl jsem v Chorvatsku. Tam přes Rakousko, zpět přes maďary. Byl jsem nad Dubrovníkem. Cesta super, zajel jsem to za 16 hod.(dva řidiči) na hranicích bez problémů na silnicích také. Auto šlapalo super. Jeli jsme ve 4 + jídlo na 10 dnů a nějaké oblečení. Spotřeba 6,5, celková spotřeba auta 7 l. Jel jsem tak do 140. Přes Rakousko po dálnici paráda. (To IVANHOE45: tak by to mělo být i u nás, co?) Auto se chovalo šikovně. Trochu jste mi zkazili radost s těmi posledními příspěvky o těch poruchách. Snad se mi budou vyhýbat. Nějaké poruchy mám na mém starém Oplu Omega. Nechcete ho někdo? r.v. 90, combi 2,0. Dejte aspoň 20 tis.
    Ať Vám to všem jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.03  12:15

« dovolenka

no mam pocit ,ze vstci stilaci isli na dovolenku idem aj ja :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  17:53

« Re: Vrzání bočních oken

Mal som ten isty problem. Niekde pri pravom stlpiku to dost vrzgalo na nerovnostiach. V servise mi povedali, ze to bolo okno, po premazani to uz nevrzga.
    Momentalne mi zavse zakvili sedadlo spolujazdca. Cez vikend som bol v Prahe. Sakra, nechapem, preco sa v Cesku nerobia dialnice asfaltove, ked nemate na udrzbu betonovych. Som sa citil ako vo vlaku. Slovami klasika: "Tvari se hogo-fogo a * maj na chodbe" :-D
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.03  12:15

« Vrzání bočních oken

Zdravím ma take stilo 3D 1.2 a zatim musim zaklepat se mi vazne zavady jako spojka vyhybaji. Mam ho neco malo pres tri mesice a najeto mam uz skoro deset tisic kilometru. Ale co me vazne vytaci je vrzani bocnich oken kdyz je stahujete nebo je mate v pulce a jedete tak na kazde nerovnosti to dela fakt neprijemny pazvuky. Mate nebo mel jste nekdo stejny problem?
    V servisu s tim udajne nedokazou poradit ze prej Stilo je prvni FIAT ktery nema kolejnice ve dverich a sklo tak drzi pouze mechanismus stahovani...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  09:49

« Re: Stilo 1.2 16V

Ja si ani tak nestezuju, jenom konstatuju, ze na to makaroni serou a ze je to skoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  09:09

theo: Pst. Kdyz si bude kazdy kupovat ojetinu,
    kde se budou ty ojetiny brat? Nekdo si to nove auto musi koupit...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  06:00

Pánové, doporučuji přečíst si něco o problémech P 307, můžu vás ujistit, že ti až budou mít problém jenom se zadním stěračem, tak budou hodně šťastní :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.03  20:14

Cital,ale mne úplne zblblo ovládanie.Pri zapnutí páčky zotrel pár krat sklo a potom zostal krížom cez sklo a približne minutu sa nedal vôbec ovladať pohyb a nestriekal ani z nádržky ostrekovaču, a nič príjemné keď ti niekto zajazdy zašpinil okno a nič si nevidel!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.03  19:15

Máte si koupit ojetinu a máte po problémech - tam už je všechno vychytaný :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.03  10:55

Jo, pokud myslis ten ostrikovac, to neni problem, to si necham udelat pristi tyden az pujdu kvuli te spojce. Jenom me mrzi, ze ty ostatni problemy jsou na aute od zacatku z vyroby a nejsou schopny to opravit, at uz je chyba kdekoli. Je skoda, ze FIAT tohle pusti do prodeje, projde to predprodejnim servisem az k zakaznikovi a jeste maji problem to potom opravit. Jeste stesti, ze to nejsou zavady, ktere by zabranovaly provozu, protoze jinak bych mel auto asi furt v servisu a nebo v garazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.03  10:55

Jo, pokud myslis ten ostrikovac, to neni problem, to si necham udelat pristi tyden az pujdu kvuli te spojce. Jenom me mrzi, ze ty ostatni problemy jsou na aute od zacatku z vyroby a nejsou schopny to opravit, at uz je chyba kdekoli. Je skoda, ze FIAT tohle pusti do prodeje, projde to predprodejnim servisem az k zakaznikovi a jeste maji problem to potom opravit. Jeste stesti, ze to nejsou zavady, ktere by zabranovali provozu, protoze jinak bych mel auto asi furt v servisu a nebo v garazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.03  10:19

hm, a prispevek 711 si cetl ?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.03  08:20

A jeste doplnim, ze ted mi ostikovac nestrika na zadni okno. Vsechny predchozi zavady jsou na aute uz z vyroby, ten ostrikovac je v podstate prvni zavada z provozu po 15 tkm. O to je smutnejsi, ze se to vubec dostane do prodeje, protoze ten spojkovej pedal je nejen slyset, ale i citit, takze zadna skryta zavada.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.03  08:18

Presne stejny problem se spojkovym pedalem a s tim vrzanim budiku mam taky. Tu spojku uz mi jednou menili lozisko a jednou cely pedal. Ted cekam znovu na lozisko. Hruza. Pritom jsem auto koupil v zari 2002, ale byla to skladovka, takze tam mohlo byt dost dlouho. To vrzani budku, neni jako uplne vrzani, kdyz vypnu motor a rucicky padaj dolu, tak v tom jako trochu zachrasti, ani jsem to puvodne nechtel resit, ale mozna to jeste udelam. Taky mam stale potize s nerovnosti volantu, pres to, ze servis trvdi, ze je vse OK, pri jizde rovne nemam volant uplne rovne ale malinko posunuty doprava. Jinak vsechno co popisujes jsou klasicke bolesti prvnich verzi podle webu stilo.org. Taky bojuju, ta spojka me fakt vytaci a jak rikam to uz lozisko i cely pedal jednou menili. Tak jsem zvedav, pristi tyden to lozisko budou menit znovu.
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.03  21:19

« Spolehlivost Stila

Zdají se vám Stila jako spolehlivá anebo je toš....
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.03  17:14

Tak, tak, to sou ty první kusy, taky mám jeden z prvních a některé tyhle závady sem si prošel taky, to je prostě daň za to, že chceš mít něco dřív než jiní :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.03  13:36

« Stilo 1.2 16V

Pripájam sa do diskusie zo Slovenska.Auto mám ako jeden z prvých zákazníkov, zakúpený bol 11/2001 a do teraz 07/2003 mám najazdených 47.000km.Tiež som sa rozhodoval medzi 307 a Stilom.Z jazdnými vlastnosťami auta som veľmi spokojný,bežne jazdím do 6,5l.Mal som ale dosť veľa porúch,ktoré mi v servise postupne opravovali.Prečítal som si postupne celú stránku venovanú k Stilu.1.Ako prvé mi menili zámky na celom aute,pretože nad -10°C sem tam mrzli.2.Uplne zblbol cyklovač stieračov,tiež ho menili aj s motorčekom.3.Problémi so spojkovým pedálom (vôla a škrípanie) výmena spojkového ložiska + pedál
    2 krát.4.Problémi s airbagom spolujazca ,zapínala sa kontrolka a vypisovalo stop airbag failure.Zo začiatku čistili kontakty pod sedadlom,koncilo to výmenou celého spodku sedadla a zapojením kontaktov bez konektoru na priamo.5.Výmena celých budíkov nakolko ručička otáčkomeru škrípala.6. Oprava prepínača smeru prúdenia vzduchu.7.Výmena postupne obidvoch predných svetlometov,pretože sa v nich začala objavovat voda a para.8.Výmena riadiacej časti alarmu Metta originál na stilo , pretože prestal fungovať druhý ovládač a nešlo nanovo nakódovať.9.Ale mám svoje auto napriek tomu rád,jazdím na nom každý den,ale tých závad bolo podľa mňa na výmenu auta....Zdravý Vas Fiatak z Bratislavy.:)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.03  18:19

« Re: Re:

A já se zas bojím, že když si ji vezmu, tak se změní k horšímu, tak je lepší ji udržovat v nejistotě, navíc je to teď moderní, neženit se...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.03  15:36

Ja si ji asi vzal prave proto jaka je, i kdyz zase kdyz mi vycita ten mobil :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.03  14:48

Bob: Cha,chááá, ale já sem si ji jěště nevzal :-)))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…