Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  14:16

« Bez nadpisu

Nejlepší řešení na kola je thule rider.Mám s tím nejlepší zkušenosti.cena cca 1500,-.Jinému zařízení nevěřím,na tomhle jse nedá ušetřit.Kola jsou tam jak přilepená,jet jse dá 150km,ale dost to hučí.Spotřeba je o 0,5-1,5 vyší než průměr,podle váhy nohy na pedálu. pozor při nakládání a skládání kol z vozu.Jediná vada je že jse nedá nosič kol zamknout k příčníkům-nebezpečí zcizení.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  00:28

« Re: Re: Spotřeba

NO jo ja taky ,ono ale neni nosic na kola jako nosic zejo, to se nesmi setrit a kupovat ten plechovy sunt se supermarketu za 250 kc.Ale koupit poradny od thule hlinikovy za 3 litry tam to kola drzi jako pribite a takova perlicka kdo jezdi s kolama bude vedet o cem mluvim,ten nosic se da uchytit na pricniky jen takovymi ctverecky asi 2*2 cm.se zavitem,cely nosic drzi jen 3 tyto body a jsou navleceny v drazce pricniku.Ani nepotrebuji ty gumove pavouky kteryma to maji lidi postahovane k sobe.Vubec nechapu ty lidi ze se neboji jezdit s tim kouskem plechu na strese,o ne nejde ale co ty lidi za nima kdyz to kolo spadne.Na faro za pul mega a vice maji ale kola taky nejsou nejlevnejsi jak sem tak koukal ale div ze je neprivazou ke strese provazem tohle je podle mne setreni na nespravnem miste,mneli by se nad sebou zamyslet oni,ja pro bezpecnost sebe i okoli udelal maximum
  • « 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 30.07.06  00:13

« Re: Spotřeba

no nevím, ale já bych se fakt bál jezdit 170 s kolem na střeše.... Historek o kolech poházených po dálnici už jsem pár slyšel... :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.06  22:42

« Fiat Stilo 1.8 16v

Zdravim,
    chtěl bych si koupit Stilo (5dveří) s motorem 1.8 16v,nemáte někdo s tímto motorem zkušenosti?spotřeba?,problémy? atd.
    Předem díky :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.06  21:29

« Spotřeba

Tak sem se dnes vratil z dovolene na Šumave,najel sem asi 1300 km.prumerna spotreba 7,1 km/lv aute 3 osoby plny kufr(dve baby) na strese 3 horske kola po dalnici az 170 km/h,jsem nadmiru spokojen 8)
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.06  15:11

« stilo 1,6 mw

to mw16: tak a teď je zajdi zjebat do servisu. >:-[] Nebo jestli tě nechtějí za mechanika. Že si se závadami umíš poradit sám. Nebo jak půjdeš na garančku, tak řekni ať ti to proplatí, že si jí uděláš sám. :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.06  14:57

« Bez nadpisu

to dzim: jde o pneu Barum Polaris, 195/65/15, 91T M+S OR60, obuté na orig, ráfcích Stilo, + orig kryty kol Fiat + 16x orig. šrouby.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  16:24

« Re: Re: Re: stilo 1,6 mw

Já teď řeším jinou raritku. V mnou vychvalovaném servisu mi při výměně levého silenbloku na zadní nápravě nenasadili brzdovou trubičku (zřejmě, nevím co jiného by to mohlo být) do průchodky. Ta se od prosince dřela o tu průchodku a vydávalo to zvuky jako když vrže zadní náprava. Víc jak půl roku to vrzalo a nikdo nepřišel na příčinu. Když jsem to asi před měsícem objevil, nevěřil jsem, že by to mohlo být ono, ale nasadil jsem jí a najednou absolutní ticho. Takže nic nevrže ale trubička má prodřenou plastovou izolaci až na kovový střed. :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.06  15:57

« Re: Re: stilo 1,6 mw

já mám modrou metalízu. Auto v garáži. Akorát u té modré jde hodně vidět ty oťukané prahy od kamínků. Jak už jsem psal, chci to nechal znovu nastříkat. Doufám, že s tím nebude problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  11:01

« Re: stilo 1,6 mw

Zajímavé, jsem na tom na desetinku přesně jako ty - 1.6mw, léto, zima, Chorvatsko, všechno stejné. Barva stříbrná metla? Hned se jdu podívat, jestli mi stojí auto před barákem.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.06  23:08

« Re: 1.4

no ja som na Brave 1,2 16v sviznou jazdoch chodil za 5,5 l/100 km..
    skoda ze do 1,6 nedali 6 stupnovu prevodovku ako je v 1,4 to by spotreba este o par deci klesla
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.06  19:20

« 1.4

žere ještě méně, včera jsem najel 400 km s plným autem, velmi svižně (rychlosti cca 130/100/50) + spousta předjíždění (hezky na trojku do 130:D) se spotřebou 6,4 l/100 km. To je prostě cool 8)
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.06  18:09

« stilo 1,6 mw

já mám průměrnou spotřebu 7,2 v zimě 7,6. Jak jsem jel na dovolenou Chorvatsko 4 lidi, plný kufr, spotřeba 6,4 :shock: Přepočítával jsem to i ručně. Zdá se mi, že jak je auto v zápřahu, tak to jede lépe. Ať vám to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.06  15:38

« Zimní sada

Co je to za pneu? Výrobce x typ :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.06  15:37

« Re: Re: Re: Re: Stilo 1.6

tak to skutečně ne :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.06  13:30

« Re: Re: Re: Stilo 1.6

tak predbiehanie s 1,6 16v nie je problem...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.06  13:02

« Re: Re: Stilo 1.6

Tak víc se ukáže, až pojedeme na dovolenou, ale toto jsou většinou cesty typu vesnice, pár kilometrů a zase vesnice a tak pořád dokola. Pomalu nikde žádný úsek, kde by se člověk mohl trochu rozjet na stabilní rychlost. Navíc ten provoz teď o prázdninách je někdy dost náročný a někteří řidiči jsou navíc vyslovení zabijáci, ostatní jen žasnou, kde všude si troufnou předjíždět a jakým způsobem. :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.06  22:59

« Re: Stilo 1.6

no ja som mal na 1,6 dnes trasa 300 km primer 7,3 ale no doslova som letel....ale ak sa jazdi podla predpisov 60/90 ,ziadna velka akceleracia tak sa to da ustrazit do 6,5....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.06  20:42

« Stilo 1.6

Tak se snažíme našeho stilouše pořádně prohánět, obzvláště teď o prázdninách, zkraje jsem ho moc nešetřila, ale dnes jsem se snažila jet opravdu předpisově a mít lehkou nohu a prům. spotřeba 6,6 l/100 km. :shock: To se mi zdá docela dobrý, proti tomu, za kolik jsme jezdili dřív s Favoritem. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

23.07.06  15:57

« stilo 1,6 mw

k té přední nápravě. Já mam měněné obě kosti stabilizátoru. Ale měnilo se to při 90 tis km a po 3 létech. Jinak vše ok.
    to kombik: měl by si pořádně zjebat ty lidi v servisu. Držím palce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…