Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: Kontakt na FIAT ČR
Zdravím. Chtěl bych naprosto přesnou a oficiální informaci o změnách ve výbavě Stila série 0 (r.v. 2001-2) a série 1 (r.v. 2003). Když jsem auto kupoval mluvil jsem s 2 dealery a každý říkal něco jiného - a auto má výbavu zase o něco jinou. Nejde o podstatné věci, spíše o drobnosti, ale mám toho dost a chci si to definitivně vyjasnit. Za kontakt předem moc děkuji a přeji hezký den. -
« Spojka
Tak uz toho zacinam mit dost. Mam stale problemy se spojkovym pedalem, jak uz jsem tu psal, pedal cvaka a je takovy rozviklany. V servisu uz jsme to mel asi 5x na oprave a porad to same. Uz mi dochazi trpelivost a zacinam uvazovat, ze se pustim primo do FIATu CR a zacnu je prudit s odstoupenim od smlouvy, ci neco podobneho, pripadne zacnu trvat na pozvani jejich technika aby se na auto podival a na nejake kompenzaci, protoze auto s timhle problemem mam kazdy mesic v servisu a bez vysledku a to vubec nemluvim o podle me lehce hnute pricce volantu o ktere servis tvrdi, ze je naprosto OK. Co byste mi radili? -
« Jak zvýšit výkon u JTD?
Mám Dobló 1,9 JTD a má výkon 74 kW a točivý moment 200Nm při 1500 ot. Neví někdo, proč mám výkon jen 74 kW a krouťák 200Nm., když ten samý motor třeba ve Stilu či Alfě má 85 kW a krouťák 255 nM? Oba jsou dvou-ventilové a naprosto shodné. Jak můj motor upravit na výkonové parametry Stila či Alfy? Nestačil by jen software ze Stila? Díky za jakékoliv informace. -
« Kontakt na FIAT ČR
Zdravím všechny Stilaře. Mám dotaz - nemáte někdo mailový kontakt na někoho z Fiatu ČR (nebo na nějakou technickou podporu či marketing), kam bych se mohl obrátit s dotazem na oficiální informace ??? Nedělám si iluze, nicméně bych to rád zkusil. Díky moc a ať Vám to všem jezdí. -
« Re: vrzání interiéru - ještě jednou - zkušenosti
Já mám sice kombi 1,6, ale také se vyjádřím k vrzání. Ale bohužel nemám co napsat. Klepu 3x na dřevo. Plasty jsou v pohodě. Auto mám 4 měsíce a najeto 9,5 tis. Snad to tak i zůstane. Myslím ty plasty. A co se týká zbytku vozu tak je to zatím také bez problémů. Přeji úspěšný výběr. Je to trochu i o štěstí.
Jak jsem najížděl na naše stránky tak chyběl FIAT-CLUB. Co je s ním? -
« Re: vrzání interiéru - ještě jednou - zkušenosti
Zdravím já mám Stilo 1,2 3D 2. série (vyrobeno v březnu 03)zatím téměř bez problémů, viz starší příspěvky... Co se týče palubek tak na to že bydlím v Praze a mám najeto 10 tisíc tak se z palubky žádné pazvuky neozívají zato ty okna... Ty mě važne ser... . Jinak si nemůžu stěžovat. přeju dobrou volbu M@cic -
« Re: to Zdenek_C
to r.c.: Tož vítám z dovolené a tiše závidím ... Jezdit jezdím, už jsem se přehoupl přes 10tkm (za 3 měsíce, a to jsem plánoval tak 2.5 tkm za měsíc). Ona ta reklama FIAT STILO - NEBUDETE CHTÍT VYSEDNOUT asi nelže :o))) Měření spotřeby mám v pytli, protože Trip Computer se každých 5 tkm resetuje a začíná od 0. Ale jezdím kolem 6.8 - 7. V Havířově jsem několikrát potkal 5 dv. ve světle modré metalíze, v tmavočervené a v tmavomodré (vedle toho jsem i stál, jela s tím nějaká paní, tak jsem raději ani nedal řeč :o))) ). Na autě vše OK, jen někde vzadu něco na nerovnostech povrzává - postupným vylučováním to tipuju na plasty 5 dveří. No, vzhledem k najetým km budu v Nordexu co nevidět, tak jsem to zařadil do seznamu. Přeji pěkný den a ať to jezdí. Zdenek -
« vrzání interiéru - ještě jednou - zkušenosti
Již delší dobu vážně přemýšlím, že půjdu do Stila 3d 1.2. Tak jsem poctivě sháněl informace, přečetl všechny příspěvky zde v této rubrice a přiznám se, že pořád váhám. Proč? Jezdil jsem ve Fiat Uno a nyní v Puntu I. Vše by bylo +- OK, jen jedna věc mě strašně vytáčela a vytáčí: vrzání vnitřku auta, tj. plastů, výplní dveři apod. Ač jsem zkoušel všelicos, bylo to jen horší. A proto bych byl rád, kdyby mohli majitelé Stil 3d 1.2 krátce shrnout, jaké oni mají zkušenosti s "vrzáním" interiéru po najetí těch pár tisíců kilometrů (zvl. té nové řady od března t.r.). Vím, že jisté údaje už zde v diskusi zazněly (vrzání spojky, drnčení oken, palubovka), ale přece jen - pomožte mi se rozhodnout. V autě už jsem jel a jinak jsem byl docela spokojen. Dík. -
« to Zdenek_C
čau, jak to jezdí. Modré stilo kombi má někdo v Suché. Úplně stejné jako já, pacholek. Má ale 1,9. V Chorvatsku jsem blikal také na Stila, ale nikdo neodpověděl. Asi to tam neznají. A jak to jezdí tobě. Četls? Chorvatsko sem jel na 6,5l a celkově mi to spadlo na 7. Jen tak dále. Jelo se dobře a auto také be problému. Zatím čau. R. -
« stilo 1,6 mw
Zdravím stilaky.
Všichni na dovolené už nejsou, já jsem přijel v pátek. No bylo super. Přečítal jsem asi posledních 50 příspěvků a vcelku chlama (česky-sranda, slovensky- ?). Tak vy už tady měníte ženské:-))), já mám, ale nedám, ani nepůjčím, ani prstíček.
Byl jsem v Chorvatsku. Tam přes Rakousko, zpět přes maďary. Byl jsem nad Dubrovníkem. Cesta super, zajel jsem to za 16 hod.(dva řidiči) na hranicích bez problémů na silnicích také. Auto šlapalo super. Jeli jsme ve 4 + jídlo na 10 dnů a nějaké oblečení. Spotřeba 6,5, celková spotřeba auta 7 l. Jel jsem tak do 140. Přes Rakousko po dálnici paráda. (To IVANHOE45: tak by to mělo být i u nás, co?) Auto se chovalo šikovně. Trochu jste mi zkazili radost s těmi posledními příspěvky o těch poruchách. Snad se mi budou vyhýbat. Nějaké poruchy mám na mém starém Oplu Omega. Nechcete ho někdo? r.v. 90, combi 2,0. Dejte aspoň 20 tis.
Ať Vám to všem jezdí. -
« Re: Vrzání bočních oken
Mal som ten isty problem. Niekde pri pravom stlpiku to dost vrzgalo na nerovnostiach. V servise mi povedali, ze to bolo okno, po premazani to uz nevrzga.
Momentalne mi zavse zakvili sedadlo spolujazdca. Cez vikend som bol v Prahe. Sakra, nechapem, preco sa v Cesku nerobia dialnice asfaltove, ked nemate na udrzbu betonovych. Som sa citil ako vo vlaku. Slovami klasika: "Tvari se hogo-fogo a * maj na chodbe" :-D -
« Vrzání bočních oken
Zdravím ma take stilo 3D 1.2 a zatim musim zaklepat se mi vazne zavady jako spojka vyhybaji. Mam ho neco malo pres tri mesice a najeto mam uz skoro deset tisic kilometru. Ale co me vazne vytaci je vrzani bocnich oken kdyz je stahujete nebo je mate v pulce a jedete tak na kazde nerovnosti to dela fakt neprijemny pazvuky. Mate nebo mel jste nekdo stejny problem?
V servisu s tim udajne nedokazou poradit ze prej Stilo je prvni FIAT ktery nema kolejnice ve dverich a sklo tak drzi pouze mechanismus stahovani... -
« Re: Stilo 1.2 16V
Cital,ale mne úplne zblblo ovládanie.Pri zapnutí páčky zotrel pár krat sklo a potom zostal krížom cez sklo a približne minutu sa nedal vôbec ovladať pohyb a nestriekal ani z nádržky ostrekovaču, a nič príjemné keď ti niekto zajazdy zašpinil okno a nič si nevidel!