Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

23.08.03  09:58

« Stilo 1.2 16v 11/2001

Minulý týžden som bol v servise a menili mi zámok na zadných dverach za šoferom,pretože sa mi mejako sem tam zadrhával.Objednaný som na tretiu výmenu spojkového pedálu a ešte mi idú vymeniť ofukovaciu lištu pod predným sklom akosi sa mi vydula.
    Už mi raz menili budíky kvôli vrzgajúcej ručičke na otáčkomeri,od takých 2000t do 750t vrzgala ručička a teraz sa mi to zdá opat.Máte s tým niekto skúsenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  08:20

« Re: Low oil pressure

To me mrzi, ale holt se to stava. Hlavne ze se nic nestalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  00:00

tak tuhle hlasku sem mel uz taky..
    ale vsiml sem si ze vsechny hlasky co mi stilo "reklo" se udali v zime,... to auto je proste do teplych kraju...
    ... este jedna vec... uz sem videl svuj airbag :(
    ale akorat namacklej naraznik dovnitr..
    auto bylo i po havarce pojizdny a na prvni pohled nic videt...
    no... neubrzdil sem to na plzensky...
    ale mohlo to bejt horsi...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.03  11:15

« Re: Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik

to ma@cic: Na nic bych nečekal a jel do servisu. Mluvil jsem s prodejcem, takže mi prý geometrii před prodejem dělali. Příští týden tam auto dávám, tak uvidím a dám vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.03  09:59

také jsem si všimnul že mám jednu pneumatiku sjetou k vnitřní straně. Ale co mě zarazilo ještě víc je že mám najeto 13tis. km a Barum Bravuris jsou ojeté nevím jestli to je gumama nebo autem...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  11:28

Tento problém skutečně existuje, ale s placením pneumatik bych se rozloučil, v servisce se píše něco o tom, že se má závada hlásit hned, nikoliv když už to způsobí sjetí dohola, měl jsem ten problém taky ale naštěstí sem to zpozoroval zavčasu, udělal geometrii, přehodil zadní za přední a je to OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  08:36

Cetl jsem, ze s geometrii maji problemy a dealer by ji mel pred prodejem nastavit. Ptal jsem se na to a udajne mi to delali. Mam najeto v podstate stejne a nic jsem nepozoroval.
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.03  08:03

« Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik

Dobré ráno, objevil jsem problém, který mne hodně, ale opravdu hodně na...l. Auto mám 4 měsíce a týden, najeto 15 800 km a v pátek jsem zjistil , že mám skoro totálně sjetou vnitřní stranu předních pneumatik - mezi krajem pneumatiky a první drážkou. Navíc rozdíl sjetí mezi vnější a vnitřní drážkou dezénu je 2-3 mm. Měl jsem jisté podezření, tak jsem to konzultoval v servisu, tak na to "hodili okem" a to je výsledek. Na dotaz co s tím jsem se dozvěděl, že je špatná geometrie, že je ji třeba změřit a nejlépe přehodit přední pneu dozadu, ať ještě chvíli vydrží. A prý je to neprokazatelné, může to být od začátku špatným nastavením nebo jsem vymetl nějakou díru a hnul s geometrií já. Což si a) nejsem vědom, b) s mým minulým Daewoo Espero žena najela na obrubník, totálně zničila ráfek a geometrie byla OK !!! Tak nevím. Dnes to budu řešit s prodejcem (auto mám z Brna, jezdím do Nordexu v Havířově) a doufám, že je dokopu k alespoň částečné spoluúčasti za nové pneu - ale opravdu jen doufám, v Nordexu se na to tvářili VELMI skepticky. Máte někdo podobnou zkušenost ??? V Polsku již takových případů několik bylo. Jinak doporučuji zkontrolovat gumy :o))) - a ať Vám to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.03  07:53

« Low Oil Pressure - 2. díl

Zdravím všechny, tak jsem byl v pátek v servisu s onou veselou hláškou. Technikovi se samozřejmě neprojevila :o))), nicméně mne pochválil, že je lépe přijet se zdánlivou zbytečností, než pak mít problémy. Auto šlo na Examiner, podle něj je vše OK ... Nicméně tohle měli už i u dalšího auta (aut ?) a výpis z Examineru posílají do Prahy na Fiat ČR, který se k němu "vyjádří". Tož uvidím, o výsledku budu informovat. Ať Vám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  07:50

« Re:

Máte pravdu, Shell je v Havířově vedle autobusového nádraží pod Bludovickým kopcem. Ať Vám to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.03  22:48

« Bez nadpisu

Zdravím všechny, ve čtvrtek jsem ve Švýcarsku potkal Stilo 5D 1A3.... . Bylo to snad jediné Stilo, které jsem tam viděl, tak jsem si ho všimnul. Nebyl to někdo z Vás?
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.03  11:00

« Bez nadpisu

Potreboval bych se zeptat lidi z Havirova, kde je v Havirove Shell. Mel by byt nekde na Tesinske, tak nejak se mi vybavuje, ze pod Bludovicakem je nejaka benzinka.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.03  08:52

« Re: spotreba

Mozna to nebylo 7,6, ale 7,9 ted si nejsem jist, ale pod 8 to bylo urcite.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.03  08:51

Ja jezdim po meste (Praha) mezi 8,8 - 9,5 litru, kdyz hodne stojim a mam pustenou klimu tak i 10. Mimo mesto ruzne, ale dovolenou v Italii (2500 km) prevazne po dalnici, 2 lidi, plny kufr, temer furt zapnuta klima jsem mel prumer 7,6 a nemyslim, ze bych se nejak extremne loudal. Nejmensi rychlost cca 120 km, v nemecku i 170, ale to jenom chvili. Byla to hlavne dalnice a neco malo mesto, mimomesto + jedna opravdu velka dalnicni kolona. Ale jak rikam, hodne dela pocet km, mam neco pres 15 000 a ze zacatku mi to zralo urcite vic.
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.03  08:13

« spotreba

ja mam spotrebu mensiu v meste nez na dialnici :o)
    mesto 7,6 - 8,2 na dialnici sa mi pod 8 som sa nedostal.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.03  17:04

Jo a zvlst u Stila je hodne dulezite, kolik je najeto. Me spotreba myslim celkem klesla a nebo jsem se s tim naucil jezdit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.03  17:03

To se takhle neda merit. Zalezi na podminkach, rovina, mirne stoupani, klesani, pocasi, nalozeni auta, tezka noha, lehka noha, ovlivni to moc faktoru. Za urcitych podminek bych rekl proc ne, ze jedes 120 jeste neznamena, ze nemas tezkou nohu a benzin tam netece.
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.03  13:00

« spotreba

moze my niekto napissat aku mate spotrebu na dialnici pri 120-140 na stile 1.6 ja ma 1.6.mw a pri 4osobach cca 8,2 co sa mi zda dost
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.03  08:56

Zdravím tak hláška "LOW OIL PRESSURE" me taky potkala ale zatím jenom jednou a nemyslím si že bych stál v kopci, tak jsem motor vypnul a znova jsem nastartoval a uz nic. Asi se opravdu přehřává PP. :-) Teď mě tak napadá mě se za tím neobjevila hláška STOP ENGINE.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.03  15:04

Díky za info, myslel jsem, jestli to není těmi horky. Auto jsem měl nakloněné, ale ne vždy a ne moc.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…