Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: Low oil pressure
tak tuhle hlasku sem mel uz taky..
ale vsiml sem si ze vsechny hlasky co mi stilo "reklo" se udali v zime,... to auto je proste do teplych kraju...
... este jedna vec... uz sem videl svuj airbag :(
ale akorat namacklej naraznik dovnitr..
auto bylo i po havarce pojizdny a na prvni pohled nic videt...
no... neubrzdil sem to na plzensky...
ale mohlo to bejt horsi... -
« Re: Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik
Tento problém skutečně existuje, ale s placením pneumatik bych se rozloučil, v servisce se píše něco o tom, že se má závada hlásit hned, nikoliv když už to způsobí sjetí dohola, měl jsem ten problém taky ale naštěstí sem to zpozoroval zavčasu, udělal geometrii, přehodil zadní za přední a je to OK. -
« Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik
Dobré ráno, objevil jsem problém, který mne hodně, ale opravdu hodně na...l. Auto mám 4 měsíce a týden, najeto 15 800 km a v pátek jsem zjistil , že mám skoro totálně sjetou vnitřní stranu předních pneumatik - mezi krajem pneumatiky a první drážkou. Navíc rozdíl sjetí mezi vnější a vnitřní drážkou dezénu je 2-3 mm. Měl jsem jisté podezření, tak jsem to konzultoval v servisu, tak na to "hodili okem" a to je výsledek. Na dotaz co s tím jsem se dozvěděl, že je špatná geometrie, že je ji třeba změřit a nejlépe přehodit přední pneu dozadu, ať ještě chvíli vydrží. A prý je to neprokazatelné, může to být od začátku špatným nastavením nebo jsem vymetl nějakou díru a hnul s geometrií já. Což si a) nejsem vědom, b) s mým minulým Daewoo Espero žena najela na obrubník, totálně zničila ráfek a geometrie byla OK !!! Tak nevím. Dnes to budu řešit s prodejcem (auto mám z Brna, jezdím do Nordexu v Havířově) a doufám, že je dokopu k alespoň částečné spoluúčasti za nové pneu - ale opravdu jen doufám, v Nordexu se na to tvářili VELMI skepticky. Máte někdo podobnou zkušenost ??? V Polsku již takových případů několik bylo. Jinak doporučuji zkontrolovat gumy :o))) - a ať Vám to jezdí. -
« Low Oil Pressure - 2. díl
Zdravím všechny, tak jsem byl v pátek v servisu s onou veselou hláškou. Technikovi se samozřejmě neprojevila :o))), nicméně mne pochválil, že je lépe přijet se zdánlivou zbytečností, než pak mít problémy. Auto šlo na Examiner, podle něj je vše OK ... Nicméně tohle měli už i u dalšího auta (aut ?) a výpis z Examineru posílají do Prahy na Fiat ČR, který se k němu "vyjádří". Tož uvidím, o výsledku budu informovat. Ať Vám to jezdí. -
« Re: spotreba
Ja jezdim po meste (Praha) mezi 8,8 - 9,5 litru, kdyz hodne stojim a mam pustenou klimu tak i 10. Mimo mesto ruzne, ale dovolenou v Italii (2500 km) prevazne po dalnici, 2 lidi, plny kufr, temer furt zapnuta klima jsem mel prumer 7,6 a nemyslim, ze bych se nejak extremne loudal. Nejmensi rychlost cca 120 km, v nemecku i 170, ale to jenom chvili. Byla to hlavne dalnice a neco malo mesto, mimomesto + jedna opravdu velka dalnicni kolona. Ale jak rikam, hodne dela pocet km, mam neco pres 15 000 a ze zacatku mi to zralo urcite vic. -
« Re: spotreba
To se takhle neda merit. Zalezi na podminkach, rovina, mirne stoupani, klesani, pocasi, nalozeni auta, tezka noha, lehka noha, ovlivni to moc faktoru. Za urcitych podminek bych rekl proc ne, ze jedes 120 jeste neznamena, ze nemas tezkou nohu a benzin tam netece. -
« Re: Low oil pressure
Zdravím tak hláška "LOW OIL PRESSURE" me taky potkala ale zatím jenom jednou a nemyslím si že bych stál v kopci, tak jsem motor vypnul a znova jsem nastartoval a uz nic. Asi se opravdu přehřává PP. :-) Teď mě tak napadá mě se za tím neobjevila hláška STOP ENGINE.

Už mi raz menili budíky kvôli vrzgajúcej ručičke na otáčkomeri,od takých 2000t do 750t vrzgala ručička a teraz sa mi to zdá opat.Máte s tým niekto skúsenosti?