Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

05.09.03  09:11

« ahojte

Buduci tyzden by som mal konecne mat svoje stilo 1.6 dynamic. Uz sa neviem dockat. Po case napisem, ako budem spokojny.
    Ten clanok z AutoTipu na slovensku v trencine asi nezozeniem. Nevadi. Inac dlho som resersoval na internete a nakoniec som zistil, ze podla ADAC testov, je stilo 5D hodnotene mimoriadne dobre. Dostalo lepsiu znamku ako Golf, Octavia, Megane, 307 .. co dodat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.03  07:47

« Re:

wolff: Jo, článek jsem četl. Připadá mi to, že ty hlášky elektroniky hrozně uvítali, protože jinak Stilu nemohli vytknout prakticky nic. Ale aspoň uznali některé výhody a klady :o)))
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 04.09.03  16:29

« Bez nadpisu

Pokud ne, tak skvělá spotřeba (v malinkým článku ale neopomenuli napsat, že stále vyšší než u TDI, přitom jeli i pod 4 l, tak pochybuju, že by nějaký TDI s takovým výkonem jelo za tak málo) a pak je zlobila elektrika. Čidlo ABS. Byli z toho úplně konsternovaní (tak to nenapsali, ale neustále to opakovali)....Pak ho nabourali. Ale jinak vcelku spokojení (na to, že to byl Fiat - hold koncernový auta jsou koncernový).
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 04.09.03  16:26

« Bez nadpisu

Tak jste četli ten Autotip?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  15:05

« Re: Brzdovy svetla

to je nějaká nemoc poslední dobou potkávám pořád auta kterým nesviti brzdovky... ale že i Stilu?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  15:02

« Re: Radio s CD a MP3

zdravim ja mam Mp3 přehrávač ale nikdy jsem neslyšel že by v 0. serii cd přehrávač hrál Mp3
    Já jse si ho pěkně tvrdě zaplatil (16 tis). ale nelituji mel jsem před tím v Puntu Kenwooda na Mp3
    moc jsem si na ten format zvyknul. Mimochodem nedávno se me ptal jeden pan co mel taky Stilo jestli mi take zlobi prijem radia... tak jsem popravde odpovedel ze nevim, protoze radio jsem jeste neslysel :-). S tema blinkrama je to divne me to udelali hned jen jsem musel dat cislo z CODE karty.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  15:00

Jezdim k Vavrincovi na Prahu 9. Vice mene spokojen. Pristup je bez chyby, velmi solidni, odvedena prace ne vzdy, ale na to je jeste brzy hodnotit, zatim nebyla zadna velka zavada.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.03  14:46

Kam jezdis do servisu a jak jsi spokojen?
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.03  12:54

« Brzdovy svetla

Vcera k veceru me v praze male zborila jedna rozcilena slecna ve Skode 120. Nastesti vylezla a sla me upozornit, ze mi nesviti brzdova svetla. Rano jsem hned jel do servisu a zjistili nejaky cidlo pod brzdovym pedalem. Hned ho vymenili. Nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.03  12:22

Zdravim...Vim, ze jsou dva typy na prvni pohled stejnych radii. Ale ten dealer tvrdil, ze prodal nekolik aut, ktera mela ono levnejsi CD radio a ejhle ono to hralo take datova CD. Pravda, byla to pry starsi nulta serie. S temi blinkry to zkouseli na Examineru zprovoznit, ale pri tam tato option nebyla...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.03  11:11

Originální rádio s CD má 2 verze: základní, které umí jen CD (i CD-R a CD-RW) a lepší, která umí MP3. Liší se to cenově, vnitřkem nevím, vnějškem jen logem MP3. Objednává se to zvlášť. Zprovoznění blikání při použití DO tady bylo řešeno dříve, je tam i návod (taky jsem to při prodeji neměl a musel jsem si to "vyžebrat" v rámci záruky). Koukněte na dubnové/květnové příspěvky v této konferenci. Přeji hezký den a ať Vám to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.03  10:24

« Radio s CD a MP3

Zdravim. Predtim, nez jsem si koupil Stilo. Rikal mi jeden dealer, ze orig. radio s CD umi i MP3. To moje neumi :-(. NEvite, jestli to je treba jen vec SW? Taky mi u verze Activ neumeji zprovoznit rozsviceni blinkru pri zamceni auta na DO.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  15:04

« Re: Tak co Stilo?

1/Se Stilem jsem zatím maximálně spokojen, mám jej však teprve měsíc. Žádná závada se zatím nevyskytla. 2/ Předtím jsem vlastnil pouze Škodovky MB 1000, MB 100, 120, Forman a nyní Stilo. Mezi Oktávií a Stilem rozhodl poměr cena/výbava.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  13:43

1) taky jsem spokojen male mouchy ale vse odstranil servis
    2) Predtim jsem mel Punto a tata ma Bravu a predtim driv 850 cupe, 128 rallye, 127 takze ja jsem na FIATech vlastne odkojenej :-).
    A abych se priznal tak zjsem verny znacce.
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.03  09:15

« Servisuju

Tak jsem své rudé Stilo v pátek odvezl do Brna do servisu (geometrie, netěsnost PP dveří, vrzání 5. dveří, vůle táhla ruční brzdy, cvakání spojky). Dostal jsem náhradní Punto 3dv. JTD - je to nádherná motokára, musím říct, že příští Stilo - a to to svoje mám 5 měsíců :o))) - bude asi JTD. Ale musím konstatovat, že Stilo je Stilo. Mimochodem, dnes má v AutoTipu (?) vyjít hodnocení Stila po dlouhodobém testu 50 000 km. Tož jsem hodně zvědavý a jdu shánět časopis a číst. Ať Vám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  09:09

1) podobně jako mbe - v podstatě velmi spokojen, mouchy mého kusu jsou (doufám) právě odstraňovány v servisu a vše bude nádherné :o))) 2) Fiat jsem dřív neměl, švagr má Punto, šéf Stilo - a oba jsou velmi spokojeni; a cena/výkon je (byla) u Stila excelentní a to rozhodlo. Ať to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  08:21

1) vicemene spokojen, jsou tu veci co mi vadi, ale zda se, ze to bude problem kusu. 2) kdysi jsem vlastnil Punto, potom ale Feldu a Fabii, takze rozhodne nejsem blaznivy FIATak :-)
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.03  20:04

« Tak co Stilo?

Pánové chtěl bych se vás zeptat:
    1.) Jste se Stilem spokojeni??
    2.) Když jste Stilo kupovali tak jste vlastnily dřív jiný vůz Fiat anebo čistě náhle jste zakoupily??
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.03  18:25

« Re: Příčníky na Stilo MW

Toto jsem také zkoušel. Příčníky z Oktávky jsou však asi o 2cm kratší. Jinak díky za radu.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.03  15:57

« Stilo 1.8 16V, 3dv.

Zdravím všecky!Stal jsem se (zatím) šťastným majitelem Stila 1.8 16V a vzhledem k tomu, že jsem před koupí marně hledal nějaké nezávislé info o tomto motoru,bych se rád podělil o první zkušenosti.Zatím mám najeto jen několik málo stovek km,ale zdá se že už teď motor šlape překvapivě solidně.Můžu přímo srovnávat s A147 1.6 T.S. (105k) a P307 2.0 HDI (90k),jenž mám ve firmě.Odhlučnění solidní,motor se začíná rozhoupávat pod 3 tis. ot. a i v 6 tisicích se nedá mluvit o histerickym projevu ;) Se spotřebou to bude horší,zatím jsem jezdil tak 25% město a zbytek venku s těžkou nohou a počítač povídá něco o 10,7l.Není to málo,ale může kecat.Opravdu 225km (tachometrových) na dálnici udělá svoje (jezdim jako čuně) :)), a navíc doufám, že to do budoucna spadne alespoň pod těch 10 .) Vnitřní výbava ve srovnání s A147 a P307 mi přijde bez přeháňky nadprůměrná i když to může bejt otazkou vkusu.Jízdní vlastnosti jsou fine,jenou posilovač mi přijde drobátko lehčí.Ale ve městě když člověk jede s jednou rukou v z.... se na City režim zvyká sakra rychle :)) Nebudu plácat další bludy,kdyby někoho něco zajímalo,rád to vyzkouším a poreferuji.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…