Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
wolff 04.09.03 16:29
« Bez nadpisu
Pokud ne, tak skvělá spotřeba (v malinkým článku ale neopomenuli napsat, že stále vyšší než u TDI, přitom jeli i pod 4 l, tak pochybuju, že by nějaký TDI s takovým výkonem jelo za tak málo) a pak je zlobila elektrika. Čidlo ABS. Byli z toho úplně konsternovaní (tak to nenapsali, ale neustále to opakovali)....Pak ho nabourali. Ale jinak vcelku spokojení (na to, že to byl Fiat - hold koncernový auta jsou koncernový). -
« Re: Radio s CD a MP3
zdravim ja mam Mp3 přehrávač ale nikdy jsem neslyšel že by v 0. serii cd přehrávač hrál Mp3
Já jse si ho pěkně tvrdě zaplatil (16 tis). ale nelituji mel jsem před tím v Puntu Kenwooda na Mp3
moc jsem si na ten format zvyknul. Mimochodem nedávno se me ptal jeden pan co mel taky Stilo jestli mi take zlobi prijem radia... tak jsem popravde odpovedel ze nevim, protoze radio jsem jeste neslysel :-). S tema blinkrama je to divne me to udelali hned jen jsem musel dat cislo z CODE karty. -
"-- skrytý --" 04.09.03 12:22
Zdravim...Vim, ze jsou dva typy na prvni pohled stejnych radii. Ale ten dealer tvrdil, ze prodal nekolik aut, ktera mela ono levnejsi CD radio a ejhle ono to hralo take datova CD. Pravda, byla to pry starsi nulta serie. S temi blinkry to zkouseli na Examineru zprovoznit, ale pri tam tato option nebyla... -
Originální rádio s CD má 2 verze: základní, které umí jen CD (i CD-R a CD-RW) a lepší, která umí MP3. Liší se to cenově, vnitřkem nevím, vnějškem jen logem MP3. Objednává se to zvlášť. Zprovoznění blikání při použití DO tady bylo řešeno dříve, je tam i návod (taky jsem to při prodeji neměl a musel jsem si to "vyžebrat" v rámci záruky). Koukněte na dubnové/květnové příspěvky v této konferenci. Přeji hezký den a ať Vám to jezdí. -
"-- skrytý --" 04.09.03 10:24
« Radio s CD a MP3
Zdravim. Predtim, nez jsem si koupil Stilo. Rikal mi jeden dealer, ze orig. radio s CD umi i MP3. To moje neumi :-(. NEvite, jestli to je treba jen vec SW? Taky mi u verze Activ neumeji zprovoznit rozsviceni blinkru pri zamceni auta na DO. -
« Servisuju
Tak jsem své rudé Stilo v pátek odvezl do Brna do servisu (geometrie, netěsnost PP dveří, vrzání 5. dveří, vůle táhla ruční brzdy, cvakání spojky). Dostal jsem náhradní Punto 3dv. JTD - je to nádherná motokára, musím říct, že příští Stilo - a to to svoje mám 5 měsíců :o))) - bude asi JTD. Ale musím konstatovat, že Stilo je Stilo. Mimochodem, dnes má v AutoTipu (?) vyjít hodnocení Stila po dlouhodobém testu 50 000 km. Tož jsem hodně zvědavý a jdu shánět časopis a číst. Ať Vám to jezdí. -
« Re: Tak co Stilo?
1) podobně jako mbe - v podstatě velmi spokojen, mouchy mého kusu jsou (doufám) právě odstraňovány v servisu a vše bude nádherné :o))) 2) Fiat jsem dřív neměl, švagr má Punto, šéf Stilo - a oba jsou velmi spokojeni; a cena/výkon je (byla) u Stila excelentní a to rozhodlo. Ať to jezdí. -
« Stilo 1.8 16V, 3dv.
Zdravím všecky!Stal jsem se (zatím) šťastným majitelem Stila 1.8 16V a vzhledem k tomu, že jsem před koupí marně hledal nějaké nezávislé info o tomto motoru,bych se rád podělil o první zkušenosti.Zatím mám najeto jen několik málo stovek km,ale zdá se že už teď motor šlape překvapivě solidně.Můžu přímo srovnávat s A147 1.6 T.S. (105k) a P307 2.0 HDI (90k),jenž mám ve firmě.Odhlučnění solidní,motor se začíná rozhoupávat pod 3 tis. ot. a i v 6 tisicích se nedá mluvit o histerickym projevu ;) Se spotřebou to bude horší,zatím jsem jezdil tak 25% město a zbytek venku s těžkou nohou a počítač povídá něco o 10,7l.Není to málo,ale může kecat.Opravdu 225km (tachometrových) na dálnici udělá svoje (jezdim jako čuně) :)), a navíc doufám, že to do budoucna spadne alespoň pod těch 10 .) Vnitřní výbava ve srovnání s A147 a P307 mi přijde bez přeháňky nadprůměrná i když to může bejt otazkou vkusu.Jízdní vlastnosti jsou fine,jenou posilovač mi přijde drobátko lehčí.Ale ve městě když člověk jede s jednou rukou v z.... se na City režim zvyká sakra rychle :)) Nebudu plácat další bludy,kdyby někoho něco zajímalo,rád to vyzkouším a poreferuji.

Ten clanok z AutoTipu na slovensku v trencine asi nezozeniem. Nevadi. Inac dlho som resersoval na internete a nakoniec som zistil, ze podla ADAC testov, je stilo 5D hodnotene mimoriadne dobre. Dostalo lepsiu znamku ako Golf, Octavia, Megane, 307 .. co dodat :-)