Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

31.07.06  20:51

« stilo 1,6 mw

já mohu doporučit Nordex Havířov. Ale to bude asi trochu z cesty, co? >:D S čipováním motoru zkušenosti nemám, protože na to nemáme cesty, přísná pravidla a já se radši kochám... :shock:
    A ještě k těm lyžinám na kola. Jak to funguje u MW? To se montuje na ty stávající lyžiny nebo někde jinde? Tam vlastně v nich jsou nějaké otvory, né? Zatím jsem po tom nějak nepátral, ale jak se to tady rozebírá ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  17:35

« Re: Autoservisy

Stejně jako Rands - doporučuji IMOFA Praha 4 a Dojáček už nikdy více. Osobní zkušenost s AUTOTYPem nemám, ale kolega ze stilo.org tam pracuje a majitele znám osobně, takže mohu také doporučit.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.06  17:31

« Re: Autoservisy, to Rands

No, mé zkušenosti jsou zcela opačné - i když mám IMOFU za rohem, radši jezdím k Dojáčkovi...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  14:14

« Re: Autoservisy

IMOFA. K Dojackovi jiz NIKDY!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  13:47

« Bez nadpisu

Zdar chlapi,
    chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo z vás zkušenosti s čipováním motoru 1.2 16V.
    Ono to na normální ježdění stačí, ale když máte plný kufr krámů, k tomu
    zapnutou klimu, tak to auto musím hodně přemlouvat abych
    svižně předjel nějaký ten kamion. Ale vzhledem, že tady máme bodový systém, tak jestli to má vůbec cenu čipovat.
    Jinak jsem s autíkem spokojený.
    Spotřeba okolo 6.9l/100km.
    Max rychlost 180km/hod.(zkoušeno před 1.7.2006 >:D )
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  12:18

« Autoservisy

Jinak ja osobně zatím uvažuji o autor. servisu Autotyp Praha...Máte někdo s tímto servisem zkušenosti?Technik mi sdělil meilem, že běžná mimozáruční serv. prohlídka včetně základních výměnných materílu jako olej,brzdovka atak...vyjde přibližně na 4000 Kč ale záleží na tom co všechno se tam bude měnit ???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.06  09:10

« Bez nadpisu

Zatím mám dobré zkušenosti s Dojáčkem, ale byly to jen prkotiny a auto je v záruce, takže jak je to s cenami zatím neřeším >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  18:25

« Autoservisy

Čest lidi, potřeboval bych doporučení do nějakého autorisovaného servisu v Praze, ktery je nejkvalitnější a pokud možno za dobrou cenu?????? Stilo mam jen chvili a chtěl bych ho vyservisovat bo nevim co všechno tomu je, ma to najeto 32 000 km, tak,....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  14:36

« Re:

Nove pro ride 591 co mam ja uz jdou zamknout k pricnikum,jen sem ted zjistil ze se daji na netu koupit uz za 2500,no co se da delat :'-( .Ceny padaji neuprosne dolu ale ze tak rychle,aspon se nejdrive poradne kouknu na netu nez budu neco kupovat :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  14:16

« Bez nadpisu

Nejlepší řešení na kola je thule rider.Mám s tím nejlepší zkušenosti.cena cca 1500,-.Jinému zařízení nevěřím,na tomhle jse nedá ušetřit.Kola jsou tam jak přilepená,jet jse dá 150km,ale dost to hučí.Spotřeba je o 0,5-1,5 vyší než průměr,podle váhy nohy na pedálu. pozor při nakládání a skládání kol z vozu.Jediná vada je že jse nedá nosič kol zamknout k příčníkům-nebezpečí zcizení.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.06  00:28

« Re: Re: Spotřeba

NO jo ja taky ,ono ale neni nosic na kola jako nosic zejo, to se nesmi setrit a kupovat ten plechovy sunt se supermarketu za 250 kc.Ale koupit poradny od thule hlinikovy za 3 litry tam to kola drzi jako pribite a takova perlicka kdo jezdi s kolama bude vedet o cem mluvim,ten nosic se da uchytit na pricniky jen takovymi ctverecky asi 2*2 cm.se zavitem,cely nosic drzi jen 3 tyto body a jsou navleceny v drazce pricniku.Ani nepotrebuji ty gumove pavouky kteryma to maji lidi postahovane k sobe.Vubec nechapu ty lidi ze se neboji jezdit s tim kouskem plechu na strese,o ne nejde ale co ty lidi za nima kdyz to kolo spadne.Na faro za pul mega a vice maji ale kola taky nejsou nejlevnejsi jak sem tak koukal ale div ze je neprivazou ke strese provazem tohle je podle mne setreni na nespravnem miste,mneli by se nad sebou zamyslet oni,ja pro bezpecnost sebe i okoli udelal maximum
  • « 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 30.07.06  00:13

« Re: Spotřeba

no nevím, ale já bych se fakt bál jezdit 170 s kolem na střeše.... Historek o kolech poházených po dálnici už jsem pár slyšel... :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

29.07.06  22:42

« Fiat Stilo 1.8 16v

Zdravim,
    chtěl bych si koupit Stilo (5dveří) s motorem 1.8 16v,nemáte někdo s tímto motorem zkušenosti?spotřeba?,problémy? atd.
    Předem díky :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.06  21:29

« Spotřeba

Tak sem se dnes vratil z dovolene na Šumave,najel sem asi 1300 km.prumerna spotreba 7,1 km/lv aute 3 osoby plny kufr(dve baby) na strese 3 horske kola po dalnici az 170 km/h,jsem nadmiru spokojen 8)
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.06  15:11

« stilo 1,6 mw

to mw16: tak a teď je zajdi zjebat do servisu. >:-[] Nebo jestli tě nechtějí za mechanika. Že si se závadami umíš poradit sám. Nebo jak půjdeš na garančku, tak řekni ať ti to proplatí, že si jí uděláš sám. :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.06  14:57

« Bez nadpisu

to dzim: jde o pneu Barum Polaris, 195/65/15, 91T M+S OR60, obuté na orig, ráfcích Stilo, + orig kryty kol Fiat + 16x orig. šrouby.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  16:24

« Re: Re: Re: stilo 1,6 mw

Já teď řeším jinou raritku. V mnou vychvalovaném servisu mi při výměně levého silenbloku na zadní nápravě nenasadili brzdovou trubičku (zřejmě, nevím co jiného by to mohlo být) do průchodky. Ta se od prosince dřela o tu průchodku a vydávalo to zvuky jako když vrže zadní náprava. Víc jak půl roku to vrzalo a nikdo nepřišel na příčinu. Když jsem to asi před měsícem objevil, nevěřil jsem, že by to mohlo být ono, ale nasadil jsem jí a najednou absolutní ticho. Takže nic nevrže ale trubička má prodřenou plastovou izolaci až na kovový střed. :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.06  15:57

« Re: Re: stilo 1,6 mw

já mám modrou metalízu. Auto v garáži. Akorát u té modré jde hodně vidět ty oťukané prahy od kamínků. Jak už jsem psal, chci to nechal znovu nastříkat. Doufám, že s tím nebude problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.06  11:01

« Re: stilo 1,6 mw

Zajímavé, jsem na tom na desetinku přesně jako ty - 1.6mw, léto, zima, Chorvatsko, všechno stejné. Barva stříbrná metla? Hned se jdu podívat, jestli mi stojí auto před barákem.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.06  23:08

« Re: 1.4

no ja som na Brave 1,2 16v sviznou jazdoch chodil za 5,5 l/100 km..
    skoda ze do 1,6 nedali 6 stupnovu prevodovku ako je v 1,4 to by spotreba este o par deci klesla
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…