Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 31.07.06 13:47
Zdar chlapi,
chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo z vás zkušenosti s čipováním motoru 1.2 16V.
Ono to na normální ježdění stačí, ale když máte plný kufr krámů, k tomu
zapnutou klimu, tak to auto musím hodně přemlouvat abych
svižně předjel nějaký ten kamion. Ale vzhledem, že tady máme bodový systém, tak jestli to má vůbec cenu čipovat.
Jinak jsem s autíkem spokojený.
Spotřeba okolo 6.9l/100km.
Max rychlost 180km/hod.(zkoušeno před 1.7.2006 >:D ) -
"-- skrytý --" 31.07.06 12:18
« Autoservisy
Jinak ja osobně zatím uvažuji o autor. servisu Autotyp Praha...Máte někdo s tímto servisem zkušenosti?Technik mi sdělil meilem, že běžná mimozáruční serv. prohlídka včetně základních výměnných materílu jako olej,brzdovka atak...vyjde přibližně na 4000 Kč ale záleží na tom co všechno se tam bude měnit ??? -
"-- skrytý --" 30.07.06 18:25
« Autoservisy
Čest lidi, potřeboval bych doporučení do nějakého autorisovaného servisu v Praze, ktery je nejkvalitnější a pokud možno za dobrou cenu?????? Stilo mam jen chvili a chtěl bych ho vyservisovat bo nevim co všechno tomu je, ma to najeto 32 000 km, tak,.... -
"-- skrytý --" 30.07.06 14:36
Nove pro ride 591 co mam ja uz jdou zamknout k pricnikum,jen sem ted zjistil ze se daji na netu koupit uz za 2500,no co se da delat :'-( .Ceny padaji neuprosne dolu ale ze tak rychle,aspon se nejdrive poradne kouknu na netu nez budu neco kupovat :idea: -
"-- skrytý --" 30.07.06 14:16
Nejlepší řešení na kola je thule rider.Mám s tím nejlepší zkušenosti.cena cca 1500,-.Jinému zařízení nevěřím,na tomhle jse nedá ušetřit.Kola jsou tam jak přilepená,jet jse dá 150km,ale dost to hučí.Spotřeba je o 0,5-1,5 vyší než průměr,podle váhy nohy na pedálu. pozor při nakládání a skládání kol z vozu.Jediná vada je že jse nedá nosič kol zamknout k příčníkům-nebezpečí zcizení. -
"-- skrytý --" 30.07.06 00:28
« Re: Re: Spotřeba
NO jo ja taky ,ono ale neni nosic na kola jako nosic zejo, to se nesmi setrit a kupovat ten plechovy sunt se supermarketu za 250 kc.Ale koupit poradny od thule hlinikovy za 3 litry tam to kola drzi jako pribite a takova perlicka kdo jezdi s kolama bude vedet o cem mluvim,ten nosic se da uchytit na pricniky jen takovymi ctverecky asi 2*2 cm.se zavitem,cely nosic drzi jen 3 tyto body a jsou navleceny v drazce pricniku.Ani nepotrebuji ty gumove pavouky kteryma to maji lidi postahovane k sobe.Vubec nechapu ty lidi ze se neboji jezdit s tim kouskem plechu na strese,o ne nejde ale co ty lidi za nima kdyz to kolo spadne.Na faro za pul mega a vice maji ale kola taky nejsou nejlevnejsi jak sem tak koukal ale div ze je neprivazou ke strese provazem tohle je podle mne setreni na nespravnem miste,mneli by se nad sebou zamyslet oni,ja pro bezpecnost sebe i okoli udelal maximum -
"-- skrytý --" 25.07.06 16:24
« Re: Re: Re: stilo 1,6 mw
Já teď řeším jinou raritku. V mnou vychvalovaném servisu mi při výměně levého silenbloku na zadní nápravě nenasadili brzdovou trubičku (zřejmě, nevím co jiného by to mohlo být) do průchodky. Ta se od prosince dřela o tu průchodku a vydávalo to zvuky jako když vrže zadní náprava. Víc jak půl roku to vrzalo a nikdo nepřišel na příčinu. Když jsem to asi před měsícem objevil, nevěřil jsem, že by to mohlo být ono, ale nasadil jsem jí a najednou absolutní ticho. Takže nic nevrže ale trubička má prodřenou plastovou izolaci až na kovový střed. :roll:
A ještě k těm lyžinám na kola. Jak to funguje u MW? To se montuje na ty stávající lyžiny nebo někde jinde? Tam vlastně v nich jsou nějaké otvory, né? Zatím jsem po tom nějak nepátral, ale jak se to tady rozebírá ...