Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  09:29

« Re: Spotřeba oleje!

Panda je naprosto uzasny auticko. Na rozdil od Seicenta a treba Matize mi to prijde dospely auto. Interier je fakt paradni (skoda tech levnych plastu, ale to se pri te cene da ocekavat), v plny vybave okolo 300 000,- (plnou vybavu myslim samozrejme na tuhle tridu :-) Moc povedeny auto, verze 4x4 bude narez.
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.03  21:44

« Stilo

Spotřeba 7,7l/100km je vinikající!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.03  20:26

« Stilo 1.2 16V 11/2001 spotreba oleja

Pripájam sa aj ja k diskusii o spotrebe oleja.Mám najazdených 53 000 km. V prvých 20 000 km, kde bol originál olej z fabriky selenia som dolieval asi 0,5 l. Odvtedy ani kvapku, v servise tam dávajú castrol magnetic, stále sa to pekne drží v strede risky. Nech Vám to jazdí, zdraví stilák z Bratislavy. :)
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.03  12:22

« Výběr auta

Tak vybírám a pátrám co si koupím za nový vůz. Nejdřív jsem chtěl něco teď na podzim, ale počkám a objednám tak v lednu, abychto měl na jaro. Nejdřív jsem přemejšlel o Puntu, Cliu nebo něčem podobným. Pak jsem šel do Fiatu a řekl jsem svý požadavky na auto: min. 4xairbag,klima,abs,počítač, no a zjistil jsem, že už se cena blíží autům o třídu výš. Současný vítěz mého výběrového řízení je Stilo, no a jelikož jsem sám, rodinu v nejbližší době neplánuju, tak asi 3dveřák, mě se totiž líbí o moc víc a těch pár nevýhod asi přežiju. Jen přemejšlím jestli 1.6 16V nebo JTD, najedu hodně, ale rozdíl v ceně není malej...Tak si tu čtu jak jste spokojený s autíčkem a zatím se toho nebojím a kecy známejch na Fiata s klidem ignoruju. Za ty prachy nekoupím ani stejně vybavenou Fabii....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  23:04

« Re: Spotřeba oleje!

Cena 250,- odpovídá jednomu litru, na 14.000 km, navíc ježděno od nuly, je to naprosto v pohodě.Doporučuju si koupit litr do zásoby, na interval mezi výměnama to musí stačit, a nemusíš do servisu.
    Spotřeba 7.7 u MW 1.6 mě přijde zlatá.
    Co se týká sjíždění pneumatik, tento problém skutečně existuje, je potřeba zajet do servisu nechat udělat geometrii a kola přezout, pak to bude OK
    Byl jsem se dnes vozit Pandou a je bóóóží, už aby byla 4 x 4
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.03  20:48

« Spotřeba oleje!

Známej děla GO na Fiat Marea. Ona měla nejeto opravdu hodně km!!!! A do cca 15 000 dolejval olej a mělo větší spotřebu!!§
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.03  20:46

« Spotřeba oleje!

Spotřebou oleje není, že olej motor žere ( vychruplost ) ale jeho přirozená spotřeba. Ta třeba u Feldy nebo mého starého-dobrého Tipa může dosahovat až 1l-1000km. Mimoto ještě k měření na měrce. Přijel jsem s Tipem a za cca 1h měřím olej a ejhle byl na MIN ( auto má nejto přes 200tis. km ) no, a měřím ho ráno cca 12 hod. po minulém měření a olej byl ve dvou třetinách tak, jak jsem ho tam nalil při výměně. Mimoto známej má Sprintera a ten náhle začal spotřebovávat 1l-1000km..... a před tím vůbec nic. Jo a otce kamarád dělá v servisu a teď tam řešej Golfa IV. rok a půl starej, kterej žere 1,5-2l/1000km a nekouří modře, tlaky jsou OK a nekape...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  11:00

« Re: Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik

to Zdenek_C
    Lepí se ti na kola smůla. Tohle se mi stalo u auta 13 let starého. Ale u nového? Hned si to jdu také skontrolovat. Tak mě napadlo, že by jsme se mohli nekdy srazit a povykládat o těch našich bourácích co. Třeba na Shelce.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  10:50

« Re: Poklice

to Zdenek_C
    Zdravím tě dlouho jsem tě neslyšel a ani neviděl. Tak s těmi poklicemi je mi to líto. Parchanti. Aspoň tě teď lépe poznám. Jinak nás v Havířově přibylo né? Aspoň se mi to tak zdá. Auto mi jezdí v poho až na ten olej. Jinak mě tady těmi závadami trochu všichni straší. Doufám, že jsem měl dobrou ruku při výběru auta. Ať se daří. R.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.03  10:38

« stilo 1,6 mw

Zdravím přátele dobrého piva, teda dobrého stila. Zas jsem tady dlouho nebyl, tak jdu si to přečíst. Jenom pár slov. Mám najeto 14 000, kontroluji si olej a ejhle, nějak je ho málo. Jedu do fiatu tam mi to potvrdili, zaplatil jsem 250,00 a pry je to normální. Zdá se i vám to normální. To budu jezdit co 10 000 km dolívat olej a platit a pak co 20 000 měnit olej a zase platil? A olej nikde neteče, vše je suché. Asi se to spálilo. No jsem zvědavý. Jinak auto jezdí dobře. Akorát ta spotřeba. Průměr 7,7 l. Je pravda, že 70% cest je ve městě. Má někdo kombi v 1,6? Jakou máš spotřebu? A co mě jěště štve je když potřebuji jen trochu přidat plyn. Třeba jedu přes spomalovací retardér. Skáče to jak koza. Jinak ať vám to jezdí. Jdu číst vaše radosti z auta.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.03  20:08

« ??

Tdi VW obyč. s rotačním čerpadlem na Fiat JTD nemá, ani kdyby jelo na kosmickou naftu! TDi-PD VW se s Fiat JTD může rovnat! Ale POUZE!!!! systém JTD Unijet na Multijet nemá TDi PD ani náhodou!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.03  17:48

« Vada laku II.

K memu puvodnimu prispevku:
    Tak panove, je to tady. Mam Stilo 1,6 active dva dny. Vcera odpoledne jsem zjistil nemilou vec. Vuz ma na nekolika mistech olupujici se lak. Jedna se zejmena o zadni dvere v mistech, kde se dotyka plastovy stitek nad SPZ, dale lem zadniho blatniku u LZ svetla atd. Na gumovem tesneni v kufru jsem dokonce nasel kapku jeste mokre barvy! NAvic v ruznych mistech barvu odloupnete treba nehtem, jinde barva visi a dela rampouchy. Auto bylo vyrobeno v 06/2003. Jsem z toho docela vedle. Prodejce me samozrejme poslal hned na servis, kam se chystam odpol. Budu chtit jiny auto, prece to nenecham cely obrousit a presrikat! Budu informovat, jak to probiha.
    Dealer zatim shani stanovisko FIAT CR a ja stale cekam. Auto nemam prihlasene, protoze nechci shatit sanci na vymenu. Az bude vse jasnejsi, sdelim podrobnosti...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.09.03  10:40

« Bez nadpisu

No s tou spotřebou to bylo fakt dobrý...Na jedné střraně napsali, že je to spotřeba z říše fantazie, ale potom v tom malým článečku (jakoby to psal někdo jiný) napsali, že na TDI to ve spotřebě a v akceleraci nemá. Jen ten tichý chod...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  18:39

« Re: Spotřeba oleje

v pohodě....netrap se tim!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  10:53

« Re: Spotřeba oleje

norma u me Bravy je tusim az 1l/1000 km. Takze to mas absolutne v pohode.
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.03  08:23

« Spotřeba oleje

Zdravim všechny Stiláky!
    a hned se zeptám "žere" Vám vaše Stilo olej? Já mám 1,2 a teď jsem po krapet delší době kontroloval olej a s hrůzou jsem zjistil že na měrce není ani kapka. Tak jsem koupil litr Selenie a dolil ho - je pravda teď tam je víc oleje než tam bylo když jsem auto dostal ale stejně po 14,5 tis kilometrech spotřeba 0,8l oleje? co si o tom myslíte a jaké máte Vy zkušenosti? Ase daří M@cic
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.03  20:37

« článek o Stilu!

Zdar!
    četl jsem si ten článek a myslím si, že dopadl dobře ( Test ) co mi ale vadilo, že neopomenuli napsat, že spotřeba je vyšši než u TDi o tom pochybuju....když má Stilo JTD takový výkon. No a pak ta elektrika taky nebyl nic zlýho: jenom samé hlášky, které se vyřešily....:-))) Vždyť když testovali Fabii tak jí museli MĚNIT převodovku kvůly synchronu!!! A když jí testoval Svět Motorů tak taky měnily převodovku protože nešla zařadit jednička... to kdyby se stalo Stilu tak by ho označili jako největší * pod sluncem!!! Ale fabia... tak je suprová...
    Fiatům Zdar!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  10:57

« Re: Re:

Je fakt, ze je to sranda, ten clanek. Vyplyva z nej, ze strasne moc zavad a nakonec jsou to jen ty panicke hlasky elektroniky a jeste jich neni zase tolik. Staci se podivat na tu tabulku zavad vedle a zjisti se, ze jich zase tolik jak by vyplyvalo z clanku nebylo, ale me to nejak neprekvapuje, spis me prekvapuje ze neni ten clanek ani tolik kritickej.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.03  11:01

« Re:

Ten motor musi byt spickovy...Ja mel rok Lagunu 1,9dCI s 88kw + 6-ti rychl. skrin a tezko jsem se dostal pod 7 litru. Kdyz jsem se moc trapil tak 6,3 l.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.03  10:41

« Vada laku

Tak panove, je to tady. Mam Stilo 1,6 active dva dny. Vcera odpoledne jsem zjistil nemilou vec. Vuz ma na nekolika mistech
    olupujici se lak. Jedna se zejmena o zadni dvere v mistech, kde se dotyka
    plastovy stitek nad SPZ, dale lem zadniho blatniku u LZ svetla atd. Na gumovem tesneni v kufru jsem dokonce nasel kapku jeste mokre barvy! NAvic v ruznych mistech barvu odloupnete treba nehtem, jinde barva visi a dela rampouchy. Auto bylo vyrobeno v 06/2003. Jsem z toho docela vedle. Prodejce me samozrejme poslal hned na servis, kam se chystam odpol. Budu chtit jiny auto, prece to nenecham cely obrousit a presrikat! Budu informovat, jak to probiha.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…