Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Panda
AF, Caveman> test v SM vidim podobne. Citlivy posilovac, horsi dilenske zpracovani, levnejsi plasty a jeste neco urcite najdou. Je to opravdu moc povedene auto. Co mi ale prijde, jako nejhezci male auto na svete je ta nova Lancia Ypsilon, skoda, ze se tu Lancie neprodavaji, protoze ani ta jejich Lybra neni vubec spatne, tedy hodne se mi libi. Je fakt, ze na Itala je to drahy, ale ta Ypsilonka je proste bomba. -
Ale ta spotřeba u MV se mi zdá Ok a ještě si sedne :-))) Ještě k tomu Kombíku! Má kufr velkej asi jako Passat Variant???
K Pandě! Nejlevnější za 214 000kč se mi zdá jako BOMBA! Lepší verze za 249 000kč má na takového prcka slušnou výbavu. Osobně si myslým, že je Panda dospělé malé auto od zančky Fiat!!! A desingově se mi opravdu líbí :-))) Srovnejte to třeba s Opel Agila.... Ale myslím, že jí moc nepochválej :-((((((((((( v testu SM řeknou, moc vysoké, lehké auto, takže velký vliv na boční vítr, nehezký tvar karoserie.....
Neříkej mi BEJBY!!!! -
Mě ty plasty zas tak levné nepřijdou, mrkni se třeba do Matize, tam to dává slovu levný plast nový význam. Plasty v pandě jsou slušný, nikde nic ani nevrzne a dílenské zpracování je špičkové. Dal sem si tu práci a porovnával škvíry a různé styčné body a nenašel sem absolutně nijaký rozdíl např ve slícování. Jsem z toho fakt nadšený. V příštím díle SM bude test, tak tam mě páni novináři vrátí na zem :-))) Myslím že osnova článku už je hotová, podprůměrné zpracování, citlivý posilovač, nejisté jízdní vlastnosti.... -
« Re: Vada laku II.
No to je docela sila, co pises... Kupoval jsem nove auto mozna 10x (z toho 2x Fiat) a vadu laku jsem nikdy neregistroval. Zajimalo by me, jak se k tomu tvuj prodejce a znacka FIAT postavi. Vzhledem k tomu, ze se to projevilo na uplne novem auto, da se to brat jako predprodejni vada a auto by ti meli vymenit. Ja osobne bych na tom teda trval. Dej vede, jak jednani pokracuji... Marek -
« spotřeba oleje
Díky všem za příspěvek. Při 20 000km mi tam budou dávat místo toho ital.oleje castrol, tak snad se to uklidní. Já vím, že auto trochu žere oleje, ale 1 l to je trochu moc. I když na toho golfa nemám:-). Chvála bohu. Jinak jste mě nepotěšili s tou spotřebou. 7,7 je dobrá? Asi se s tím musím smířit. Konkurence je také na 8l cca. Asi jsem si namlouval, že to půjde níže.
Jo a ukradli mi čepičky na kolech. Už podruhé!Ani se nedivím je to nedostatkové zboží. Všude mají zlaté, stříbrné, ale obyčejné černé tak to ne. At vám to jezdí. -
« Re: Spotřeba oleje!
Panda je naprosto uzasny auticko. Na rozdil od Seicenta a treba Matize mi to prijde dospely auto. Interier je fakt paradni (skoda tech levnych plastu, ale to se pri te cene da ocekavat), v plny vybave okolo 300 000,- (plnou vybavu myslim samozrejme na tuhle tridu :-) Moc povedeny auto, verze 4x4 bude narez. -
« Stilo 1.2 16V 11/2001 spotreba oleja
Pripájam sa aj ja k diskusii o spotrebe oleja.Mám najazdených 53 000 km. V prvých 20 000 km, kde bol originál olej z fabriky selenia som dolieval asi 0,5 l. Odvtedy ani kvapku, v servise tam dávajú castrol magnetic, stále sa to pekne drží v strede risky. Nech Vám to jazdí, zdraví stilák z Bratislavy. :) -
« Výběr auta
Tak vybírám a pátrám co si koupím za nový vůz. Nejdřív jsem chtěl něco teď na podzim, ale počkám a objednám tak v lednu, abychto měl na jaro. Nejdřív jsem přemejšlel o Puntu, Cliu nebo něčem podobným. Pak jsem šel do Fiatu a řekl jsem svý požadavky na auto: min. 4xairbag,klima,abs,počítač, no a zjistil jsem, že už se cena blíží autům o třídu výš. Současný vítěz mého výběrového řízení je Stilo, no a jelikož jsem sám, rodinu v nejbližší době neplánuju, tak asi 3dveřák, mě se totiž líbí o moc víc a těch pár nevýhod asi přežiju. Jen přemejšlím jestli 1.6 16V nebo JTD, najedu hodně, ale rozdíl v ceně není malej...Tak si tu čtu jak jste spokojený s autíčkem a zatím se toho nebojím a kecy známejch na Fiata s klidem ignoruju. Za ty prachy nekoupím ani stejně vybavenou Fabii.... -
« Re: Spotřeba oleje!
Cena 250,- odpovídá jednomu litru, na 14.000 km, navíc ježděno od nuly, je to naprosto v pohodě.Doporučuju si koupit litr do zásoby, na interval mezi výměnama to musí stačit, a nemusíš do servisu.
Spotřeba 7.7 u MW 1.6 mě přijde zlatá.
Co se týká sjíždění pneumatik, tento problém skutečně existuje, je potřeba zajet do servisu nechat udělat geometrii a kola přezout, pak to bude OK
Byl jsem se dnes vozit Pandou a je bóóóží, už aby byla 4 x 4 -
« Spotřeba oleje!
Spotřebou oleje není, že olej motor žere ( vychruplost ) ale jeho přirozená spotřeba. Ta třeba u Feldy nebo mého starého-dobrého Tipa může dosahovat až 1l-1000km. Mimoto ještě k měření na měrce. Přijel jsem s Tipem a za cca 1h měřím olej a ejhle byl na MIN ( auto má nejto přes 200tis. km ) no, a měřím ho ráno cca 12 hod. po minulém měření a olej byl ve dvou třetinách tak, jak jsem ho tam nalil při výměně. Mimoto známej má Sprintera a ten náhle začal spotřebovávat 1l-1000km..... a před tím vůbec nic. Jo a otce kamarád dělá v servisu a teď tam řešej Golfa IV. rok a půl starej, kterej žere 1,5-2l/1000km a nekouří modře, tlaky jsou OK a nekape... -
« Re: Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik
to Zdenek_C
Lepí se ti na kola smůla. Tohle se mi stalo u auta 13 let starého. Ale u nového? Hned si to jdu také skontrolovat. Tak mě napadlo, že by jsme se mohli nekdy srazit a povykládat o těch našich bourácích co. Třeba na Shelce. -
« Re: Poklice
to Zdenek_C
Zdravím tě dlouho jsem tě neslyšel a ani neviděl. Tak s těmi poklicemi je mi to líto. Parchanti. Aspoň tě teď lépe poznám. Jinak nás v Havířově přibylo né? Aspoň se mi to tak zdá. Auto mi jezdí v poho až na ten olej. Jinak mě tady těmi závadami trochu všichni straší. Doufám, že jsem měl dobrou ruku při výběru auta. Ať se daří. R. -
« stilo 1,6 mw
Zdravím přátele dobrého piva, teda dobrého stila. Zas jsem tady dlouho nebyl, tak jdu si to přečíst. Jenom pár slov. Mám najeto 14 000, kontroluji si olej a ejhle, nějak je ho málo. Jedu do fiatu tam mi to potvrdili, zaplatil jsem 250,00 a pry je to normální. Zdá se i vám to normální. To budu jezdit co 10 000 km dolívat olej a platit a pak co 20 000 měnit olej a zase platil? A olej nikde neteče, vše je suché. Asi se to spálilo. No jsem zvědavý. Jinak auto jezdí dobře. Akorát ta spotřeba. Průměr 7,7 l. Je pravda, že 70% cest je ve městě. Má někdo kombi v 1,6? Jakou máš spotřebu? A co mě jěště štve je když potřebuji jen trochu přidat plyn. Třeba jedu přes spomalovací retardér. Skáče to jak koza. Jinak ať vám to jezdí. Jdu číst vaše radosti z auta.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!